Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
78

Nyúl Péter

(Peter Rabbit)
 
28
7
15
33
 
Orosz István   2018. 03. 17.

Na jó gyerekek én se gondoltam hogy 22 évesen, egy ilyen filmre max pontot adok, de megérdemli. Szabályosan szórakoztatott a film a barátnőmmel néztük, és mondhatni egy élmény volt, még utána is nevettünk a jobbnál jobb poénokon. De ma a történet is nagyon aranyos volt, az a kategória ami gyerekeket és felnőtteket is egyaránt szórakoztat. Olyan jó lenne ha később gazdagodna még vagy két résszel. Pedig viccnek indult, hogy megnézzük, és erre azt mondom öregem erre érdemes volt befizetni.

 
Klara Herczeg Klara Klara   2018. 03. 19.

Láttam és nagyon szórakoztató, imádom és alig várom, hogy újra láthassam egymás után vagy százszor.

 
rissa   2018. 03. 15.

Teljesen jó gyerekfilm, ami közben azt sem hagyja, hogy a felnőttek unatkozzanak rajta. Én a magam részéről ilyesmire számítottam, így nem ért csalódás. Kellemesen szórakoztam a lányom társaságában, és láthatóan ő is élvezte a filmet. Tőlem jár a 4 csillag.

 
alexxx   2018. 03. 16.

Őszintén szólva nem nyűgözött le a film. Nem tudom, hogyan tudnám jól megfogalmzani, de ez a mozi számomra kicsit idegen lett Nyúl Péter karakterétől. Persze ha egyszerű családi filmként nézek rá, nem mondhatom, hogy nem állja meg a helyét, de közben azt is be kell vallanom, hogy többre számítottam.

 
Hetedik   2018. 03. 18.

Nagy csalódás. Tipikusan az az animációs mese, ami annyira gyermeteg, hogy a felnőtt nézők számára nagy kínlódás végig nézni. A nyuszik szépek, technikailag nem lehet belekötni, de a történet és a poénok fájdalmasan gyengék. Az elmúlt években számos jobb alkotás készült a kategóriában, gondoljunk csak a G-Force Rágcsávókra vagy a Rangora.

Rose Byrne
Rose Byrne
Sam Neill
Domhnall Gleeson
Domhnall Gleeson
Domhnall Gleeson
Rose Byrne
Rose Byrne
Domhnall Gleeson
Rose Byrne
PopcornProject: Nyúl Péter
A fiamat már a film végi erkölcsi tanulság is megfogta, a lányom viszont az angol vidéki kúriák szépségét méltatta. Tulajdonképpen én is jót szórakoztam, minden ellenérzésem dacára ki kell mondani, hogy valódi családi mozit láthattunk.
Vox.hu - Nyúl Péter
A mese persze így is korrekt, tele jó poénnal a diétáját mindig elodázó malacról és a reggelente nagyokat átkozódó kakasról, csak épp nem egy Paddington, amelynek sikere – na meg abszurd humora és nagy szíve – utolérhetetlen példaként lebegett az alkotók előtt. 65/100
Filmsomnia.hu: Nyúl Péter
Ha nem is egy kiemelkedő, de mindenképpen emlékezetes és szórakoztató mozit kapunk a pénzünkért. Az aláfestő zenék fülbemászóak, a képi világ kidolgozott és nem túlnagyolt, a karakterek szimpatikusak és megközelíthetőek. 85/100
 

A Sony félig animációs, félig élőszereplős filmjei a"Nyúl Péter" (2018) előtt a következők voltak: "Hupikék törpikék" (The Smurfs; 2011), "Hupikék törpikék 2" (The Smurfs 2; 2013) és a "Libabőr" (Goosebumps; 2015).

(diumiu )
 

A Sony negyedik olyan animációs filmje, amelyben élő szereplők is szerepelnek.

(diumiu )
 

A Sony második olyan animációs filmje, amelynek a címe a főszereplő nevét viseli. Az első a "Karácsony Artúr" (Arthur Christmas; 2011) című animációs film volt.

(diumiu )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.