Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
79
Filmadatlap
 
31
Szereplők
43
Vélemények
33
Képek
17
Videók
Nyúl Péter
 
Shelby07   2020. 03. 26.

legújabb vélemény

Igazi családi állatos történet, ahol van egy jótett lélek és egy gonosz karakter akik egymással harcolnak, ám a végén végül minden jó. Ezzel talán sikerült elmondanom a film egész lényegét. Tömegfilm, sok ilyen van, hasonló minőségű. Ezzel nem azt mondom hogy rossz a film, mert egyébként nagyon szórakoztató és aranyos. Egyszerűen csak nem kell tőle túl sok új dolgot várni, mert azt nem ad. De mindenképp ajánlom megnézésre, mert a története alapvetően jó és leköti az embert egy átlagos napon amikor bármit szívesen megnézne. Gyerekeknek pedig egyenesen szórakoztató és imádni való. Felnőtt fejjel azért unalmasabb lehet, de persze személyiség függő. Ajánlani mindenképp ajánlom.

 
Orosz István   2018. 03. 17.

Na jó gyerekek én se gondoltam hogy 22 évesen, egy ilyen filmre max pontot adok, de megérdemli. Szabályosan szórakoztatott a film a barátnőmmel néztük, és mondhatni egy élmény volt, még utána is nevettünk a jobbnál jobb poénokon. De ma a történet is nagyon aranyos volt, az a kategória ami gyerekeket és felnőtteket is egyaránt szórakoztat. Olyan jó lenne ha később gazdagodna még vagy két résszel. Pedig viccnek indult, hogy megnézzük, és erre azt mondom öregem erre érdemes volt befizetni.


 
HETEDIK   2018. 03. 26.

Tipikusan az az animációs mese, ami annyira gyermeteg, hogy a felnőtt nézők számára nem annyira élvezetes megtekinteni. A nyuszik szépek, technikailag nem lehet belekötni, de a történet és a poénok többsége fájdalmasan gyengék. Az elmúlt években számos jobb alkotás készült a kategóriában, gondoljunk csak a G-Force Rágcsávókra vagy a Rango-ra. Egyszeri kikapcsolódásra azonban tökéletesen alkalmas.

 
alexxx   2018. 03. 16.

Őszintén szólva nem nyűgözött le a film. Nem tudom, hogyan tudnám jól megfogalmzani, de ez a mozi számomra kicsit idegen lett Nyúl Péter karakterétől. Persze ha egyszerű családi filmként nézek rá, nem mondhatom, hogy nem állja meg a helyét, de közben azt is be kell vallanom, hogy többre számítottam.

 
indingo   2018. 04. 26.

A korábbi Renée Zellwegeres filmben szebbek a nyuszikák. Ez kicsit gyermetegebb, de azért így is tetszetős kis film. A története is humoros, kedvelhető. A párbeszédek kicsit egyszerűek.

Rose Byrne
Rose Byrne
Sam Neill
Domhnall Gleeson
Domhnall Gleeson
Sam Neill
Rose Byrne
Rose Byrne
Domhnall Gleeson
Rose Byrne
 
A fiamat már a film végi erkölcsi tanulság is megfogta, a lányom viszont az angol vidéki kúriák szépségét méltatta. Tulajdonképpen én is jót szórakoztam, minden ellenérzésem dacára ki kell mondani, hogy valódi családi mozit láthattunk. több»
 
A mese persze így is korrekt, tele jó poénnal a diétáját mindig elodázó malacról és a reggelente nagyokat átkozódó kakasról, csak épp nem egy Paddington, amelynek sikere – na meg abszurd humora és nagy szíve – utolérhetetlen példaként lebegett az alkotók előtt. 65/100 több»
 
Ha nem is egy kiemelkedő, de mindenképpen emlékezetes és szórakoztató mozit kapunk a pénzünkért. Az aláfestő zenék fülbemászóak, a képi világ kidolgozott és nem túlnagyolt, a karakterek szimpatikusak és megközelíthetőek. 85/100 több»

A film összbevétele 351 266 433 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 299 165 338 forintot termelt. A hazai mozik összesen 242 603 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A történet megalkotója, a barátnője beteg kisfiának, Noelnek írta meg először Nyúl Péter történetét. Aztán átdolgozta a történetet, de kiadót nem talált hozzá, így maga adta ki a művét fekete-fehér illusztrációkkal. 1902-ben végül a Warne & Co, cég fantáziát látott benne és színes rajzokkal újra kiadták.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Sony félig animációs, félig élőszereplős filmjei a"Nyúl Péter" (2018) előtt a következők voltak: "Hupikék törpikék" (The Smurfs; 2011), "Hupikék törpikék 2" (The Smurfs 2; 2013) és a "Libabőr" (Goosebumps; 2015).

(diumiu)
 

A Sony negyedik olyan animációs filmje, amelyben élő szereplők is szerepelnek.

(diumiu)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.