Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80
Filmadatlap
 
31
Szereplők
42
Vélemények
33
Képek
16
Videók
Nyúl Péter
 
Orosz István   2018. 03. 17.

Na jó gyerekek én se gondoltam hogy 22 évesen, egy ilyen filmre max pontot adok, de megérdemli. Szabályosan szórakoztatott a film a barátnőmmel néztük, és mondhatni egy élmény volt, még utána is nevettünk a jobbnál jobb poénokon. De ma a történet is nagyon aranyos volt, az a kategória ami gyerekeket és felnőtteket is egyaránt szórakoztat. Olyan jó lenne ha később gazdagodna még vagy két résszel. Pedig viccnek indult, hogy megnézzük, és erre azt mondom öregem erre érdemes volt befizetni.

 
HETEDIK   2018. 03. 26.

Tipikusan az az animációs mese, ami annyira gyermeteg, hogy a felnőtt nézők számára nem annyira élvezetes megtekinteni. A nyuszik szépek, technikailag nem lehet belekötni, de a történet és a poénok többsége fájdalmasan gyengék. Az elmúlt években számos jobb alkotás készült a kategóriában, gondoljunk csak a G-Force Rágcsávókra vagy a Rango-ra. Egyszeri kikapcsolódásra azonban tökéletesen alkalmas.


 
alexxx   2018. 03. 16.

Őszintén szólva nem nyűgözött le a film. Nem tudom, hogyan tudnám jól megfogalmzani, de ez a mozi számomra kicsit idegen lett Nyúl Péter karakterétől. Persze ha egyszerű családi filmként nézek rá, nem mondhatom, hogy nem állja meg a helyét, de közben azt is be kell vallanom, hogy többre számítottam.

 
indingo   2018. 04. 26.

A korábbi Renée Zellwegeres filmben szebbek a nyuszikák. Ez kicsit gyermetegebb, de azért így is tetszetős kis film. A története is humoros, kedvelhető. A párbeszédek kicsit egyszerűek.

 
Deku   2018. 03. 30.

Először mikor még a bemutatóját láttam a filmnek, azonnal rávágtam, hogy ebben semmi potenciál nem lesz. Viszont mégis úgy hozta a sors, hogy megnéztem és a film végére kiNYÚLtam a nevetéstől. Maga a történet egyszerű mint az egyszer egy de ennek ellenére a hangulata nagyon kellemes és magával ragadó lett. Remek kikapcsolódást tud adni kortól függetlenül mindenki számára. A történetet említettem, hogy nem egy túl bonyolított atom fizika de mégis az amire vállalkozott a film szerintem bőséggel tudta hozni. Tetszett, hogy nem akar több lenni mint ami. Egy egyszerű kellemes családi film ami tökéletes poénokat szállított kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Domhnall Gleeson egyszerűen remekül hozta a formáját és könnyen átérzi az ember az ő helyzetét. Ami szintén plusz pont volt nálam. A nyuszik pártfogója Bea szintén egy szerethető karakter lett és ez volt ami szimpatikus volt nekem, hogy a szereplők nem egysíkú karaktereket játszottak Összességében egy szerethető, humoros kikapcsolódást biztosító film volt.

Rose Byrne
Rose Byrne
Sam Neill
Domhnall Gleeson
Domhnall Gleeson
Sam Neill
Rose Byrne
Rose Byrne
Domhnall Gleeson
Rose Byrne
 
A fiamat már a film végi erkölcsi tanulság is megfogta, a lányom viszont az angol vidéki kúriák szépségét méltatta. Tulajdonképpen én is jót szórakoztam, minden ellenérzésem dacára ki kell mondani, hogy valódi családi mozit láthattunk. több»
 
A mese persze így is korrekt, tele jó poénnal a diétáját mindig elodázó malacról és a reggelente nagyokat átkozódó kakasról, csak épp nem egy Paddington, amelynek sikere – na meg abszurd humora és nagy szíve – utolérhetetlen példaként lebegett az alkotók előtt. 65/100 több»
 
Ha nem is egy kiemelkedő, de mindenképpen emlékezetes és szórakoztató mozit kapunk a pénzünkért. Az aláfestő zenék fülbemászóak, a képi világ kidolgozott és nem túlnagyolt, a karakterek szimpatikusak és megközelíthetőek. 85/100 több»

A film összbevétele 351 162 851 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 299 165 338 forintot termelt. A hazai mozik összesen 242 603 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A történet megalkotója, a barátnője beteg kisfiának, Noelnek írta meg először Nyúl Péter történetét. Aztán átdolgozta a történetet, de kiadót nem talált hozzá, így maga adta ki a művét fekete-fehér illusztrációkkal. 1902-ben végül a Warne & Co, cég fantáziát látott benne és színes rajzokkal újra kiadták.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A Sony félig animációs, félig élőszereplős filmjei a"Nyúl Péter" (2018) előtt a következők voltak: "Hupikék törpikék" (The Smurfs; 2011), "Hupikék törpikék 2" (The Smurfs 2; 2013) és a "Libabőr" (Goosebumps; 2015).

(diumiu)
 

A Sony negyedik olyan animációs filmje, amelyben élő szereplők is szerepelnek.

(diumiu)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.