Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
80%

Nyúl Péter (2018)

Peter Rabbit
Filmadatlap
 
29
Szereplők
43
Vélemények
33
Képek
17
Videók
 
Shelby07   2020. 03. 26.

legújabb vélemény

1

Igazi családi állatos történet, ahol van egy jótett lélek és egy gonosz karakter akik egymással harcolnak, ám a végén végül minden jó. Ezzel talán sikerült elmondanom a film egész lényegét. Tömegfilm, sok ilyen van, hasonló minőségű. Ezzel nem azt mo... több»

 
Orosz István   2018. 03. 17.

3

Na jó gyerekek én se gondoltam hogy 22 évesen, egy ilyen filmre max pontot adok, de megérdemli. Szabályosan szórakoztatott a film a barátnőmmel néztük, és mondhatni egy élmény volt, még utána is nevettünk a jobbnál jobb poénokon. De ma a történet is ... több»


 
HETEDIK   2018. 03. 26.

1

Tipikusan az az animációs mese, ami annyira gyermeteg, hogy a felnőtt nézők számára nem annyira élvezetes megtekinteni. A nyuszik szépek, technikailag nem lehet belekötni, de a történet és a poénok többsége fájdalmasan gyengék. Az elmúlt években szám... több»

 
alexxx   2018. 03. 16.

1

Őszintén szólva nem nyűgözött le a film. Nem tudom, hogyan tudnám jól megfogalmzani, de ez a mozi számomra kicsit idegen lett Nyúl Péter karakterétől. Persze ha egyszerű családi filmként nézek rá, nem mondhatom, hogy nem állja meg a helyét, de közben azt is be kell vallanom, hogy többre számítottam.

 
Artemisia   2018. 04. 30.

1

Aranyos film, bár a sztori meglehetősen egyszerű, a sok remek poénnak, helyzetkomikumnak, valamint a nyulak és Domhnall Gleeson nagyszerű játékának köszönhetően fergeteges vígjáték kerekedik belőle. Ugyanakkor hitelesen vannak felépítve az érzelmi sz... több»

 
indingo   2018. 04. 26.

0

A korábbi Renée Zellwegeres filmben szebbek a nyuszikák. Ez kicsit gyermetegebb, de azért így is tetszetős kis film. A története is humoros, kedvelhető. A párbeszédek kicsit egyszerűek.

 
Deku   2018. 03. 30.

0

Először mikor még a bemutatóját láttam a filmnek, azonnal rávágtam, hogy ebben semmi potenciál nem lesz. Viszont mégis úgy hozta a sors, hogy megnéztem és a film végére kiNYÚLtam a nevetéstől. Maga a történet egyszerű mint az egyszer egy de ennek ell... több»

Galéria (33)

Rose Byrne
Rose Byrne
Sam Neill
Domhnall Gleeson
Domhnall Gleeson
Sam Neill
Rose Byrne
Rose Byrne
Domhnall Gleeson
Rose Byrne

Videók (17)

A film összbevétele 351 266 433 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 299 165 338 forintot termelt. A hazai mozik összesen 242 603 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A történet megalkotója, a barátnője beteg kisfiának, Noelnek írta meg először Nyúl Péter történetét. Aztán átdolgozta a történetet, de kiadót nem talált hozzá, így maga adta ki a művét fekete-fehér illusztrációkkal. 1902-ben végül a Warne & Co, cég fantáziát látott benne és színes rajzokkal újra kiadták.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Sony félig animációs, félig élőszereplős filmjei a"Nyúl Péter" (2018) előtt a következők voltak: "Hupikék törpikék" (The Smurfs; 2011), "Hupikék törpikék 2" (The Smurfs 2; 2013) és a "Libabőr" (Goosebumps; 2015).

(diumiu)
 

A Sony negyedik olyan animációs filmje, amelyben élő szereplők is szerepelnek.

(diumiu)
 

A Sony második olyan animációs filmje, amelynek a címe a főszereplő nevét viseli. Az első a "Karácsony Artúr" (Arthur Christmas; 2011) című animációs film volt.

(diumiu)
 

1992-ben született, ugyanabban az évben, amikor a "Nyúl Péter és barátai" (The World of Peter Rabbit and Friends;1992) című tv sorozatot bemutatták.

(diumiu)
 

Az énekesnő Sia harmadik olyan animációs filmje, amelyben a hangját kölcsönzi valamelyik karakternek: "My Little Pony: A film" (2017) és a "Bűbáj herceg és a nagy varázslat" (Charming; 2018).

(diumiu)
 

Nyúl Péter megalkotója .

(diumiu)
 

James Corden-nek ez a hatodik animációs filmje, amelyben szinkronizál: "A Graffaló" (The Gruffalo; 2009), "Az 51-es bolygó" (Planet 51; 2009), "A graffalókölyök" (The Gruffalo's Child; 2011), "Trollok" (Trolls; 2016), "Az Emoji-film" (The Emoji Movie; 2017).

(diumiu)
 

James Corden 2018-ban három animációs filmben kölcsönzi a hangját: "Nyúl Péter" (Peter rabbit); "Apróláb" (Smallfoot); "Rontó Ralph 2".

(diumiu)
 

A Sony Animation első 2018-as filmje.

(diumiu)
 
A fiamat már a film végi erkölcsi tanulság is megfogta, a lányom viszont az angol vidéki kúriák szépségét méltatta. Tulajdonképpen én is jót szórakoztam, minden ellenérzésem dacára ki kell mondani, hogy valódi családi mozit láthattunk. több»
 
A mese persze így is korrekt, tele jó poénnal a diétáját mindig elodázó malacról és a reggelente nagyokat átkozódó kakasról, csak épp nem egy Paddington, amelynek sikere – na meg abszurd humora és nagy szíve – utolérhetetlen példaként lebegett az alkotók előtt. 65/100 több»
 
Ha nem is egy kiemelkedő, de mindenképpen emlékezetes és szórakoztató mozit kapunk a pénzünkért. Az aláfestő zenék fülbemászóak, a képi világ kidolgozott és nem túlnagyolt, a karakterek szimpatikusak és megközelíthetőek. 85/100 több»