Nyúl Péter nagy szájánál csak a füle nagyobb. Egyébként jó kedélyű, laza, és a kék dzsekijéről biztosan felismered. Meg arról, hogy nem hord nadrágot. Szerinte ő az ember legrégibb barátja, és ezért joga van néha megebédelni a kiskertben, megmelegedni a konyhában és bulit szervezni a haverjainak nappaliban. A helybéli tanyagazdának azonban erről egészen más elképzelései vannak. Beatrix Potter legendás mesefigurája a digitális animáció és élő szereplős figurák ravasz együttműködésének köszönhetően kel új életre: méghozzá egy nagyon friss, nagyon mai és nagyon vicces verzióban. (InterCom)
(ps)Igazi családi állatos történet, ahol van egy jótett lélek és egy gonosz karakter akik egymással harcolnak, ám a végén végül minden jó. Ezzel talán sikerült elmondanom a film egész lényegét. Tömegfilm, sok ilyen van, hasonló minőségű. Ezzel nem azt mo... több»
Na jó gyerekek én se gondoltam hogy 22 évesen, egy ilyen filmre max pontot adok, de megérdemli. Szabályosan szórakoztatott a film a barátnőmmel néztük, és mondhatni egy élmény volt, még utána is nevettünk a jobbnál jobb poénokon. De ma a történet is ... több»
Tipikusan az az animációs mese, ami annyira gyermeteg, hogy a felnőtt nézők számára nem annyira élvezetes megtekinteni. A nyuszik szépek, technikailag nem lehet belekötni, de a történet és a poénok többsége fájdalmasan gyengék. Az elmúlt években szám... több»
Őszintén szólva nem nyűgözött le a film. Nem tudom, hogyan tudnám jól megfogalmzani, de ez a mozi számomra kicsit idegen lett Nyúl Péter karakterétől. Persze ha egyszerű családi filmként nézek rá, nem mondhatom, hogy nem állja meg a helyét, de közben azt is be kell vallanom, hogy többre számítottam.
Aranyos film, bár a sztori meglehetősen egyszerű, a sok remek poénnak, helyzetkomikumnak, valamint a nyulak és Domhnall Gleeson nagyszerű játékának köszönhetően fergeteges vígjáték kerekedik belőle. Ugyanakkor hitelesen vannak felépítve az érzelmi sz... több»
A film összbevétele 351 266 433 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 299 165 338 forintot termelt. A hazai mozik összesen 242 603 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.
A történet megalkotója, a barátnője beteg kisfiának, Noelnek írta meg először Nyúl Péter történetét. Aztán átdolgozta a történetet, de kiadót nem talált hozzá, így maga adta ki a művét fekete-fehér illusztrációkkal. 1902-ben végül a Warne & Co, cég fantáziát látott benne és színes rajzokkal újra kiadták.
(ArpiHajdu és Réci)A Sony félig animációs, félig élőszereplős filmjei a"Nyúl Péter" (2018) előtt a következők voltak: "Hupikék törpikék" (The Smurfs; 2011), "Hupikék törpikék 2" (The Smurfs 2; 2013) és a "Libabőr" (Goosebumps; 2015).
(diumiu)A Sony második olyan animációs filmje, amelynek a címe a főszereplő nevét viseli. Az első a "Karácsony Artúr" (Arthur Christmas; 2011) című animációs film volt.
(diumiu)1992-ben született, ugyanabban az évben, amikor a "Nyúl Péter és barátai" (The World of Peter Rabbit and Friends;1992) című tv sorozatot bemutatták.
(diumiu)Az énekesnő Sia harmadik olyan animációs filmje, amelyben a hangját kölcsönzi valamelyik karakternek: "My Little Pony: A film" (2017) és a "Bűbáj herceg és a nagy varázslat" (Charming; 2018).
(diumiu)James Corden-nek ez a hatodik animációs filmje, amelyben szinkronizál: "A Graffaló" (The Gruffalo; 2009), "Az 51-es bolygó" (Planet 51; 2009), "A graffalókölyök" (The Gruffalo's Child; 2011), "Trollok" (Trolls; 2016), "Az Emoji-film" (The Emoji Movie; 2017).
(diumiu)James Corden 2018-ban három animációs filmben kölcsönzi a hangját: "Nyúl Péter" (Peter rabbit); "Apróláb" (Smallfoot); "Rontó Ralph 2".
(diumiu)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »