Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82

Asterix és Obelix (1999)

Astérix & Obélix contre César
Filmadatlap
 
21
Szereplők
17
Vélemények
3
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 08. 31.

Elég furcsa hatása van a filmnek, de mindenképpen kedvelhető bár csak ilyen közepes átlagos szinten de ez nem rossz. Kedveltem. Na és persze ajánlom mindenkinek.

 
Thibo84   2019. 05. 09.

Asterix és Obelix filmadaptációi közül ezt szerettem a legjobban. A történet mozgalmas és szórakoztató, a látványvilágra nagyon odafigyeltek a készítők. Ebbe az egy filmbe több rajzfilmet gyúrtak össze és nagyon jól megoldották az átmeneteket, ráadásul azt a hangulatot is adják vissza amit megszokhattunk bennük, lásd a verekedéseket a hal téma miatt. A zenei aláfestés is nagyon el lett találva. A színészek kiválasztása is nagyszerű lett minden karakterre.


 
Norbi   2018. 07. 09.

Nem is kérdés, egyszerűen max. csillag. Imádom, humorban nincs hiány, sőt . Nagyon jók a szereplők, és hát vitathatatlan tény, hogy nincs nagyon párja hangulat témában ennek a filmnek.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 19.

Gyerekkori emlékeimet nézve szerintem Gérard Depardieu egyik legjobb szerepe volt Obelix. Vicces és érdekes stílusa volt a gallok és a rómaiak cívódását nézve. Igazi remek kikapcsolódás még ma is.

 
Norbert93   2019. 05. 05.

Emlékezetes és jó értelemben véve bugyuta vígjáték, hamisithatatlan francia stílusban.

A film összbevétele 101 644 060 dollár volt (imdb.com).

 

Gérard Depardieu az egyetlen színész, aki megjelent minden egyes Asterix filmben.

(Thibo84)
 

A filmben azt állították a varázsfőzetről, hogy csak "körülbelül tíz percig" működik. Ez azonban nagy ellentétben áll az eredeti képregényekkel, amelyekben a mágikus főzet valójában sok órán át – ha nem napokig – működött.

(Thibo84)
 

Az aligátoros jelenetnél hamis és valódi állatokat is használtak, megnyugtatásuk érdekében hideg vízbe helyezték őket. Az egyik jelenetben Gérard Depardieu kaszkadőrének kellett felugrani egy modell aligátorra, és szörföznie a tóban. Sajnos a kaszkadőr hibát követett el, és valódi aligátorra ugrott. Épp, hogy sikerült elmenekülnie, mielőtt az állat megsértette volna.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.