Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84

Asterix és Obelix (1999)

Astérix & Obélix contre César
Filmadatlap
 
21
Szereplők
16
Vélemények
3
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 08. 31.

Elég furcsa hatása van a filmnek, de mindenképpen kedvelhető bár csak ilyen közepes átlagos szinten de ez nem rossz. Kedveltem. Na és persze ajánlom mindenkinek.

 
Norbi   2018. 07. 09.

Nem is kérdés, egyszerűen max. csillag. Imádom, humorban nincs hiány, sőt . Nagyon jók a szereplők, és hát vitathatatlan tény, hogy nincs nagyon párja hangulat témában ennek a filmnek.


 
Thibo84   2019. 05. 09.

Asterix és Obelix filmadaptációi közül ezt szerettem a legjobban. A történet mozgalmas és szórakoztató, a látványvilágra nagyon odafigyeltek a készítők. Ebbe az egy filmbe több rajzfilmet gyúrtak össze és nagyon jól megoldották az átmeneteket, ráadásul azt a hangulatot is adják vissza amit megszokhattunk bennük, lásd a verekedéseket a hal téma miatt. A zenei aláfestés is nagyon el lett találva. A színészek kiválasztása is nagyszerű lett minden karakterre.

 
Norbert93   2019. 05. 05.

Emlékezetes és jó értelemben véve bugyuta vígjáték, hamisithatatlan francia stílusban.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 18.

Az unokatestvéreim imádták ezt a filmet, én magam is szerettem. Gérard Depardieu amúgy is gyerekkori szerelmem volt... alap, hogy szerettem ezt a filmet is.

 

A pókok közül több megszökött, és elpusztult a hidegben, de egy életben maradt, a helyi tűzoltóság örökbe fogadta, majd megtették kabalaállatnak.

(Mavil)
 

A pókos jelenethez kb. 100 élő pókot használtak fel, és hogy ne tudjanak harapni, viasszal vonták be a csáprágóikat.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.