Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
85

Asterix és Obelix (1999)

Astérix & Obélix contre César
Filmadatlap
 
21
Szereplők
13
Vélemények
3
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 08. 31.

Elég furcsa hatása van a filmnek, de mindenképpen kedvelhető bár csak ilyen közepes átlagos szinten de ez nem rossz. Kedveltem. Na és persze ajánlom mindenkinek.

 
Norbi   2018. 07. 09.

Nem is kérdés, egyszerűen max. csillag. Imádom, humorban nincs hiány, sőt . Nagyon jók a szereplők, és hát vitathatatlan tény, hogy nincs nagyon párja hangulat témában ennek a filmnek.


 
hackerjulcsi   2018. 03. 18.

Az unokatestvéreim imádták ezt a filmet, én magam is szerettem. Gérard Depardieu amúgy is gyerekkori szerelmem volt... alap, hogy szerettem ezt a filmet is.

 
VFTS   2016. 08. 07.

Remek szereplőkkel készült film a képregényből. Humorból nincs hiány.

 
doroffee   2016. 02. 15.

Kedves, aranyos, vicces feldolgozása volt a képregényeknek, tudták hozni a képi világot és a megszokott humort. A szereplőválasztás is jól sikerült. (azóta a legújabb részt láttam csak ebből a sorozatból, de az vmi borzadály lett sajnos)

 

A pókok közül több megszökött, és elpusztult a hidegben, de egy életben maradt, a helyi tűzoltóság örökbe fogadta, majd megtették kabalaállatnak.

(Mavil)
 

A pókos jelenethez kb. 100 élő pókot használtak fel, és hogy ne tudjanak harapni, viasszal vonták be a csáprágóikat.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.