Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Stuart Little, kisegér (1999)

Stuart Little
Filmadatlap
 
28
Szereplők
15
Vélemények
9
Képek
1
Videók

Galéria (9)

Geena Davis
Jonathan Lipnicki
Jonathan Lipnicki
Geena Davis
Hugh Laurie
Hugh Laurie
Geena Davis
Jonathan Lipnicki

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2020. 11. 14.

legújabb vélemény

0

Bájos kis családi mese, amiben Geena Davis is szerepel, aki egy jó nő, és élvezet nézni a vásznon. Viszont aki itt nagyon jól hozta a rá szabott szerepet, az maga Hugh Laurie, aki itt végre ezt az oldalát is megmutatja. Aranyos film, kellemes kikapcsolódás.

 
indingo   2017. 04. 18.

0

Gyerekként még moziban láttuk, imádtam akkor. Most is egy helyes kis filmnek tartom csak már sok kérdést is elindít. Örökbe fogadni egy beszélő egeret???

 
Deku   2017. 10. 23.

0

Amellett, hogy meg volt a film maga érdekes hangulata még mondandója is akadt. A film tök jó kis hangulatot teremtett, meg volt a maga bája, ami elvarázsolja a nézőt és leköti a figyelmét. Ritkának tartom az ilyet, de amikor bejön és eléri, a hatást akkor nagyon tudok örülni.

 
HercegPeter   2016. 12. 04.

0

Kiskoromban nagyon szerettem. Így idősebben már látom, hogy ez tényleg csak gyerekeknek való. Mai fejjel már kicsit érdekes és talán picit idegesítő is. De mivel kiskoromban sokszor láttam, így minimum 8/10.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 21.

0

Nagyon aranyos gyerekfilm tökéletes szereplőgárdával. Igen akciódús, ahogy bonyolódik a történet. Még ma is szeretem újranézni, mert valahogy olyan atmoszférát teremt a film, hogy minden mást ki tudok zárni és csak a filmre koncentrálni. Gyereknek és felnőttnek is egyaránt jó szórakozást nyújt.

 
NFG   2018. 03. 23.

0

Bár elsőre gagyinak tűnhet, igazából egy nagyon aranyos kis filmről beszélünk! Kisgyerekként is szerettem éz biztos vagyok benne, hogy ha most megnézném, ugyanazt az élményt adná! Külön tetszett, hogy mindenből csináltak egy miniatűr változatot!

 
doroffee   2016. 02. 15.

0

Nagyon kedves családi szórakozás. Kedves, vicces, aranyos, ráadásul nagyon sok megszívlelendő dolgot mond gyerekeknek összetartásról és közösségről is.

A film összbevétele 300 135 367 dollár volt (imdb.com).

 

A Columbia Pictures stúdió 140. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

2009-ben Barki Gergely, a Nemzeti Galéria munkatársa a filmet nézve észrevette, hogy a Little házban Berény Róbert magyar festő egy elveszettnek hitt képe lóg, amit az 1920-as évek óta nem láttak. Kiderült, hogy a stúdió egy régiségboltból vásárolta meg a képet 500 dollárért. Barki felkutatta a képet, amit 2014-ben több mint 10 millió forintért adtak el.

(kázsé)
 

Szinte minden jelenetben, amiben Little-ék szerepelnek, dominál a vörös és a kék szín, főleg Little-ék ruháján.

(kázsé)
 

Jenny McCarthynak is felajánlották a főszerepet.

(kázsé)
 

A két nyomozó neve Allan és Sherman. Allan Sherman egy népszerű amerikai énekes volt.

(kázsé)