Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
13
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 04. 18.

Gyerekként még moziban láttuk, imádtam akkor. Most is egy helyes kis filmnek tartom csak már sok kérdést is elindít. Örökbe fogadni egy beszélő egeret???

 
Deku   2017. 10. 23.

Amellett, hogy meg volt a film maga érdekes hangulata még mondandója is akadt. A film tök jó kis hangulatot teremtett, meg volt a maga bája, ami elvarázsolja a nézőt és leköti a figyelmét. Ritkának tartom az ilyet, de amikor bejön és eléri, a hatást akkor nagyon tudok örülni.


 
HercegPeter   2016. 12. 04.

Kiskoromban nagyon szerettem. Így idősebben már látom, hogy ez tényleg csak gyerekeknek való. Mai fejjel már kicsit érdekes és talán picit idegesítő is. De mivel kiskoromban sokszor láttam, így minimum 8/10.

 
NFG   2018. 03. 23.

Bár elsőre gagyinak tűnhet, igazából egy nagyon aranyos kis filmről beszélünk! Kisgyerekként is szerettem éz biztos vagyok benne, hogy ha most megnézném, ugyanazt az élményt adná! Külön tetszett, hogy mindenből csináltak egy miniatűr változatot!

 
doroffee   2016. 02. 15.

Nagyon kedves családi szórakozás. Kedves, vicces, aranyos, ráadásul nagyon sok megszívlelendő dolgot mond gyerekeknek összetartásról és közösségről is.

 

A Columbia Pictures stúdió 140. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2 )
 

2009-ben Barki Gergely, a Nemzeti Galéria munkatársa a filmet nézve észrevette, hogy a Little házban Berény Róbert magyar festő egy elveszettnek hitt képe lóg, amit az 1920-as évek óta nem láttak. Kiderült, hogy a stúdió egy régiségboltból vásárolta meg a képet 500 dollárért. Barki felkutatta a képet, amit 2014-ben több mint 10 millió forintért adtak el.

(kázsé )
 

Szinte minden jelenetben, amiben Little-ék szerepelnek, dominál a vörös és a kék szín, főleg Little-ék ruháján.

(kázsé )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.