Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
76
Filmadatlap
 
29
Szereplők
42
Vélemények
34
Képek
34
Videók

Vélemények: Törésvonal (2015)

 
Frodo Skywalker   2020. 05. 22.

legújabb vélemény

Nem kell többet várni tőle, mint ami: látványos, de kiszámítható akciófilm.

 
Deku   2017. 09. 13.

Hihetetlenül tetszett, kedveltem. Eme filmet egyszer biztos, hogy mindenkinek látnia kell mert ez eszméletlenül jó. Nem tudok mit mondani rá ezt tényleg látni kell nem olvasni. Remek.


 
indingo   2017. 04. 29.

Egy szokásos katasztrófafilm, átlagos és kiszámítható történettel és néhány földtani bukfenccel. A látvány eléggé élvezetessé tette a filmet.

 
HercegPeter   2016. 12. 07.

Jobb volt mint vártam. Azt hitten a sok reklámmal meg a nagy beharangozással csak túloznak. De nem. Megvolt benne az izgalom, a látvány és a dráma. Ezek kellenek egy jó katasztrófafilmhez. Nem annyira kiszámítható, mint a legtöbb ilyen típusú film, de nem is annyira kiismerhetetlen. Több klisével is találkozhatunk, de attól még izgalmas.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

Jó kis katasztrófa film, olyan kb mint a többi, csak Dwayne Johnson itt apa akinek a lánya bajban van, és igyekszik apai kötelességét tenni. A rengés hullámok meg csak jönnek és jönnek! A vége happy endel fog zárulni, láttsm már rosszabb katasztrófa filmet is. Állítóleg lesz második rész , ahol az egész világ megtapasztalja a kegyetlen rengéseket. Ritka, hogy egy katasztrófa filmnek van második része, kíváncsi vagyok mit hoznak majd ki.

 
dailyfilmsan   2017. 12. 16.

Hát nem ez lesz a kedvenc katasztrófa filmem az biztos. Nem hagyott mély nyomot bennem. A film szereplői annyira butyután játszották el a szerepet megértem hogy a zöld háttér nem segít előhozni az érzelmeket de egy anya és egy apa könnyes szemmel beszéljen már a nem is olyan régen elvesztett lányukról. A katasztrófa képei nagyon jól mutattak de a szereplőkön nincs döbbenet különösképpen a látvány miatt. Az egyedüli hiteles dolog a tandem ugrás lehet azt el tudom képzelni hogy valóban megtörtént. Egy nagy átlag és jószívű voltam. :(

 
hsanya182   2016. 07. 04.

Tipikus amerikai film, mellette elég látványos katasztrófa és kalandfilm. Egyszeri szórakozásra tökéletes élményt nyújt.

 
Szilonka   2019. 08. 07.

Látványra nekem bejött a film, jól dolgoztak a CGI-sek. A története izgalmas, bár hasonlít a Holnaputánra, de az komplettebb.

 
andor50   2016. 04. 17.

Átlagos katasztrófafilm. Dwayne Johnson beszélhetett volna benne kicsit többet is. A látványa kb. jó, vannak benne egész kreatív pusztítások is. De attól még a sztorija ugyanolyan mint a többi katasztrófafilmnek. A család megmentése és összehozása itt is jelen van, lényegében láttuk már ezt a filmet, csak más címekkel.

 
VFTS   2016. 08. 04.

Tipikus amerikai katasztrófafilm nagyon könnyen kiszámítható történettel, aminek a végére a főhős megmenti a rászorulókat. A legjobb, ami elmondható róla, hogy látványos. Popcorn film.

 
kevelin   2019. 06. 02.

the rock egyik ha nem a legjobb katasztrófa filmje. iszonyat leköt a látványvilág amit megteremtettek és nem mellesleg egy létező problémára hívja fel a figyelmet (ami egyszer bekövetkezhet) készültek már jobb katasztrófa filmek is de szerintem ez sem marad el sokkal tőlük

 
Curacao86   2015. 06. 25.

Semmi újat nem ad, mint katasztrófafilm. Megvannak benne a szokásos karakterek és helyzetek a sztoriban szépen, sorjában elrendezve, hogy végig "izgulhassuk" a majdnem 2 órát, aminek a vége teljesen kiszámítható. Egyszer meg lehet nézni, de nem éri meg a 3d verziót, ahogy semmilyen más film sem.

 
Nagyonjóképű   2020. 03. 06.

Megannyi katasztrófafilm egyike.A látványa jóra sikeredett, a történet a szokásos izgalmakat rejtette magában. Azért volt benne pár ésszerűtlen jelenet.

 
Adepto   2017. 07. 27.

Az elején nem mondom, hogy nagy bizodalmam volt benne, de a végére felpörgött a dolog és egész izgultam. Nem váltja meg a világodat, de szerintem egyszer érdemes megnézni!

 
Ragemarci   2015. 09. 30.

Egy kis öniróniával lehetett volna nézhető is talán, de nem, ez komolyan gondolt minden egyes jelenetet. Borzalmasan buta, ügyetlen moslék. The Rock amúgy karakteres mint mindig Gugino és "lánya" Daddario is elég erősek, mellben.

 
Plisetsky   2017. 06. 03.

Tulajdonképpen lezárása nem volt, de maga az egész, hogy túléljék a földrengést, nagyon érdekes téma volt és tökéletesen megcsinálták a poszt apokalipszis ábrázolását. Szörnyen izgalmas volt és hatalmas élményt nyújtott.

 
trixxy   2015. 10. 24.

Szerintem jó kis pörgős katasztrófafilm, folyamatos történésekkel, kevés üresjárattal, kissé kiszámítható befejezéssel. Tetszett, hogy Rock nem tipikus "ki ha én nem" stílusú karaktert kapott, sokkal inkább volt ez most színészi munka, mint általában a "hegyomlás teste" mutogatása.

 
Megamovie   2016. 02. 21.

Kalifornia lakóit egy szörnyű földrengés taszítja pánikba.Azonban a 21.század Schwarzeneggere a Szikla mindent megtesz hogy családját biztonságban tudja,ezzel helyi hősé válik miközben romba dől körülötte az amerikai idill .

 
hejnekem   2016. 07. 12.

Egyszer meg lehet nézni, de ez egy nagyon kiszámítható történet, kevés izgalommal. Túl hosszú is lett szerintem, bármennyire szeretem Rock-ot, nem szeretném többször megnézni ezt a filmjét.

 
Rayman102   2016. 02. 10.

A kritikát és az értékelés ellenére amiket láttam és hallottam, nekem tetszett. Nálam visszahozta azt a régi katasztrófafilm feelinget. Bár azokhoz képést talán kicsit rövidebb és ,,könnyebb" volt.

 
Kellangy   2016. 01. 05.

Ez a film nagyon tetszett, izgalmas, pörgős, érzelmes. Nem a megszokott katasztrófafilm. Nyilván most is egyszemélyes hőst láthatunk, de nem unalmas, jó a sztori. Ajánlom bátran megnézésre.

 
Skarsh   2015. 06. 09.

A Törésvonalnak nagyon jót tett az, amit Dwayne 'The Rock' Johnson csinált. Akkora méretű promót nyújtott a filmnek, hogy szerintem a bevételek nagy részét csak ennek köszönheti. Egyébként a film nagyon látványos, elképesztő jelenetek vannak benne. Ha nem lett volna benne Dwayne Johnson, akkor tuti nem nézem meg. Elvitte a hátán az egész filmet, amúgy pedig egy sablonos katasztrófafilm, semmi csavar nincs benne.

 
krysn95   2015. 10. 26.

Már csak Rock miatt is kötelező, látványos, kicsit tucat.. A dialógok egyszerűsége mókás, de a film szállítja, amit az előzetes ígér. Popcorn mellé rendben van.

 
Newyqrk   2015. 06. 23.

Nem túl értelmes de nagyon látványos MOZI film. Szertem érdemes mindeképpen megnézni ha érdekelnek a katasztrófa filmek és Rock. Valóban sokan lehurrogják de ne amiatt töntsd el hogy érdekel e. Szerintem.

 
Melibaba   2015. 06. 16.

Nagyon nagy beharangozasa volt ennek a filmnek de nekem nem tetszett jobbra szamitotta.

 
J.Fatime   2015. 10. 20.

Jó végre Dwaynet más szerepben is látni nem csak akkor amikor azt akarja bebizonyítani,hogy ő milyen erős férfi. Itt kiválóan alakítja az aggódó,féltő,óvó apukát aki mindent megtesz a családjáért,hogy megmentse és biztonságba helyezze őket ebbe a katasztrófa helyzetben. Néhány rész egészen élethűre sikerült,de azért itt ott látszik,hogy csak számítógéppel szerkesztették. Szóval tetszett a film nagyon is.

 
Bogi   2016. 02. 10.

Semmi újat nem ad, mint katasztrófafilm. Megvannak benne a szokásos karakterek és helyzetek a sztoriban szépen, sorjában elrendezve, hogy végig "izgulhassuk" a majdnem 2 órát, aminek a vége teljesen kiszámítható. Egyszer meg lehet nézni, de nem éri meg a 3d verziót, ahogy semmilyen más film sem.

 
BlaBlaBla   2016. 02. 24.

Egyszer meg lehet nézni, mert a dizájn az jó. A történet eléggé lapos, néhol unalmas. Dwayne Johnson neve nélkül még annyien sem nézték meg, amennyien.

 
Niki88   2015. 11. 26.

Tetszett ez a katasztrófa film. Szuperek a szereplők. Igazából az egész film lényege a családi kötelék,összetartás. Nagyon tetszettek a jelenetek,hogy mindig más veszéllyel kellett szembe nézniük külön külön is a szereplőknek.

 
szabi17   2016. 02. 03.

Manapság ritkák a jó katasztrófa filmek ez viszont számomra telitalálat volt, pedig az előzetesek láttán nem nagyon reménykedtem. A látvány jól nézet ki bár ez manapság már lassan minden filmtől elvárható. Emellett Dwayne Johnson is hozza a szokásos szintet mint akcióhős és Alexandra Daddario még mindig győgyőrű. A történet bár sok esetben kiszámítható de folyamatosan pörög és nem hagyja unatkozni a nézőt kivéve egykét erőltetett párbeszédtől eltekintve.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.