Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
57%

Az éjféli klub (2022)

The Midnight Club
Filmadatlap
 
30
Szereplők
8
Vélemények
9
Képek
3
Videók

Galéria (9)

Videók (3)

 
N3lson   2022. 10. 27.

legújabb vélemény

0

A horrortól borzasztó messze van, a drámai faktor az alapszituációt tekintve benne van, de ezt Flanagan nagyon ügyesen kikerülte. :) A karakterek semmilyenek, nem azonosulhatók, az egyetlen Anya kivételével, aki legalább valamilyen, viszont annyira... több»

 
Sabnock Sanatory   2022. 10. 24.

3
Mi a palacsintás lófejjel ízesített halászlé ez?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Azt szokták mondani : Öreg vagyok én már bohócnak! Ehhez még csak öregnek sem kell lenni, ez egy összetákolt, idétlen katyvasz volt, ami elég tűrhetően indult pedig. Most komolyan, mi a fenét akart Mike Flanagan és Leah Fong ezzel a filmmel? Fogalmam... teljes kritika»

2
 
JRD   2022. 10. 12.

2

Nem a legfényesebb csillag a Netflix egén, de ezen már meg sem lepődünk. Akár még jó is lehetne a sztori, ha nem lenne agyonkomplikált egyszerűség az egész. Túlspilázták, miközben a teljes történet és a végeredmény is már az elejétől adja magát. Hogy... több»

 
Emmersson   2022. 10. 15.

0
Alkonyzóna majdnem újratöltve

Már a helyszín, valamint a szereplők helyzete is ad egy alaphangot. A kerettörténetre lazán illeszkedő "novelláskötet" a sorozat, amely keret alapvetően nem is annyira fontos. Viszont a kandallónál elmesélt sztorik java feszült és izgalmasan érdekes volt. Annak ellenére, hogy tinik játszanak, nem volt "nyálas", és a szerelmi szálakat sem erőltették szerencsére. Majdnem jó volt, de az arányokat eltoltam volna a történetek irányába, keretnek meg elég lett volna a helyszín és a közös sors. Négyes alá.

 
Lóri Ádámcsik   2022. 10. 22.

0
Erős kezdés utána erős visszaesés

Nagyon jól indul a történet és a sorozat. Izgalmas, érdekes, rejtélyes. Aztán a 3-4 rész tájékán átmegy sajnos középszerűbe és vontatottá válik. Mindig egy új történet elmesélése, egy pici infó a szereplőkről és a házról, de semmi eget rengető pillanat.

 
Greta   2022. 10. 17.

0

Kár érte, több mint a feléig nagyon ígéretes, sőt, remek volt. Egy-egy zseniális betét-történet , jól haladó cselekmény, őszinte hang, profizmus. Majd indokolatlanul elhagyogatta a horror-szálakat, leépített mindent, ami értékes volt a produkcióban, ... több»

 
Ricsike510   2022. 10. 07.

1

Néhány karakter elég érdekes, viszont a történet nem a legerősebb részeire koncentrál a sorozatnak, így végeredményben gyakran egy túltömött katyvaszt kapunk, néhány kivételtől eltekintve.

 

A sorozat a bestseller szerző Christopher Pike 1994-ben megjelent The Midnight Club című könyvéből készült.

(indingo )
 

Aya Furukawa és Igby Rigney a The Fall of the House of Usher című sorozatban már játszottak együtt.

(indingo )
 
A Midnight Club (magyarul Az éjféli klub) sorozatadaptációja megőrzi Christopher Pike azonos című művének alapjait és kulcsfontosságú fordulatait. Ugyanakkor a Mike Flanaganre jellemző szociális érzékenységgel és easter eggekkel is kibővíti. Mint ahogy Pike további műveiből is táplálkozik, de még új, folytatásra lehetőséget biztosító irányokba is tapogatózik. Ez pedig csak jót tesz az amúgy kurta, és a borzongató horror ellenében inkább érzelmes, spirituális érdeklődésű forrásműben rejlő parafaktor tiszteletteljes kiteljesedésének. több»