Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
58%

Az első áldozat (2022)

First Kill
Filmadatlap
 
30
Szereplők
7
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Gracie Dzienny
Sarah Catherine Hook
Sarah Catherine Hook
Phillip Mullings Jr.
Imani Lewis
Jason R. Moore
Imani Lewis
Imani Lewis
Gracie Dzienny
Elizabeth Mitchell
Aubin Wise

Videók (1)

 
Luca6492   2022. 08. 28.

legújabb vélemény

0
Szerelem első látásra...

Körülbelül 3 hete láttam az első évadot. Egy délután alatt megnéztem az összes részt. Véleményem szerint sokkal gyérebb munkákat is adott már ki a Netflix a keze közül, így nem is értem miért kellett törölni a 2.évadot... Nem feltétlenül fektethettek sok energiát a cselekmény kidolgozására (a sztori sablonos), de engem Juliette és Calioppe románca teljes mértékben kárpótolt: a kettejük közötti erős vonzalmat az igen forró jeleneteik is szemléltetik. Szívből ajánlom azoknak akik esetleg még nem biztosak a szexualitásukban de lelkük mélyén éreznek valami másságot magukban... ugyanis én is hasonló cipőben járok és nagyon jó hatással volt rám az alkotás. "A szeretet az szeretet?"

1
 
Alexa   2022. 07. 22.

1
Egynek elmegy

Micsoda "váratlan" csavarral indul a film, főszereplőnk hozza a Netflixes alap főhős beállást...ugyanis a saját nemét szereti. Meg persze a "checklist" összes egyéb komponense megtalálható benne: mindenféle náció, ősellenségek ellenálhatatlan vonzalma, "huhh én nagyon sznvedek az elveim és a családi elvárások között, de akkor is jobb vagyok mint a családom" stb. Gondolom a terv az volt, hogy mekkora ötlet az egészet megspékelni egy kis természetfeletti vámpír dologgal, hiszen rég volt mér a Twilight...egy rész megmaradt bennem: "Te...te megetted az anyámat?" :D

 
Idknw Nézhetetlen  2022. 06. 23.

0

Twilight utánzat, netflixes modern köntösben.

 
sziazo   2022. 06. 10.

0

Egy elég kiszámítható, tipikus klisés tinisztori. Az, hogy leszbik vannak benne, illetve vámpírok, még nem garancia, hogy jó is lesz, vagy a készítők megússzák egy szar forgatókönyvvel.

 
  2022. 06. 06.

0

Nem olyan rossz, teljesen nézhetőnek találtam. Nem volt zavaró az LBGTQ+ vonal és érdekes volt a sztori, még ha néha kicsit sablonos is.

 
Senkisemneked   2022. 07. 14.

0

Nekem nagyon tetszett, a 8.rész valami zseniális! Várom a követlező évadot.

 
tommyjr   2022. 06. 20.

0
Netflix a csúszdán lefelé

A Netflixen sajnos egyre több az LMBTQ+, tudja a franc hol a vége tartalom. Gyakorlatilag mást se tudnak, csak homo kampányt nyomni filmgyártás helyett. Lassan már hányinger nélkül nem is lehet sorozatot nézni...

 

A sorozat Savannah városában játszódik, Georgiában.

(Hupka Adrián)
 

A díjnyertes New York Times bestseller író, Victoria "V. E." Schwab novellája alapján készült.

(Hupka Adrián)