Egy anya és kislánya a családjuk elhagyatott kúriájába menekül, de hamarosan paranormális események kísértik őket, amelyek a kislány rejtélyes eltűnéséhez vezetnek.
(Hupka Adrián)
(Hupka Adrián)Időnként még mindig nehéz levetkőzni a távol-keleti alkotások iránti fenntartásokat. Pedig tény, hogy főleg az utóbbi években többször is bizonyítást nyert, hogy a világ ezen szegletében is tudnak jó filmeket és jó sorozatokat csinálni. Még ezzel egy... Teljes kritika
Én is ajánlani tudom, az első 3 rész picit lapos, nehezen indul be, de utána végig leköti az ember figyelmét, a vége pedig nagyon fordulatos, érdemes adni neki egy esélyt.
Nem egy tipikus sorozat, én másra számítottam. Néha kicsit bosszantóan viselkednek a szereplők, de ez valószínűleg a történet szempontjából kellett, hogy úgy alakuljanak az események, ahogy. Az eleje nekem kicsit lassú volt, de aztán beszippantott. Ha valaki szülő, még inkább bele tudja élni magát. A végén a csavar és a zsepi sem maradt el.