Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Visszatérés (2015-2018)

Fortitude
Filmadatlap
 
51
Szereplők
7
Vélemények
26
Képek
2
Videók

Galéria (26)

Stanley Tucci
Sofie Gråbøl
Jessica Raine
Verónica Echegui
Stanley Tucci
Michael Gambon
Sofie Gråbøl
Michael Obiora
Jessica Raine
Michael Gambon
Stanley Tucci
Christopher Eccleston
Richard Dormer
Luke Treadaway
Sienna Guillory
Johnny Harris
Darren Boyd
Alexandra Moen
Alexandra Moen
Björn Hlynur Haraldsson
Aaron McCusker
Michael Obiora

Videók (2)

 
puszta   2023. 02. 02.

legújabb vélemény

0
nem egy tucatsztori

Már az elején bejött a különleges hangulata, a szép táj, az érdekes karakterek, és a történet egyáltalán nem szokványos alakulása (ráadásul a szereplőket „in medias res” ismerjük meg, mégsem marad kérdés, mintha egyszerre csak belecsöppennénk egy idegen városba, sztoriba; mondjuk egy-két szereplő olyan hirtelen tűnik el, ahogy jött). A 2. évad elején volt egy kis torpanás (Dennis Quaid megjelenése, aki hát nem lett jobb színész, azaz, mintha egyre rosszabb lenne; azért a sorozat szereplői között vannak nagyon jók, pl. a rendőrlányok, a tanár), de aztán egyre keményebb lesz. Nekem már kicsit sok is volt, de épp végig lehetett nézni.

 
Varga_Júlia   2020. 07. 28.

1

A nyári forróságban kifejezetten jól jön egy kis havas nyomasztás, úgyhogy nekem pont betalált a sorozat – de tény, hogy abszolút hangulatfüggő, hogy valaki élvezi-e vagy sem. Kifejezetten lassan bontják ki a cselekményt, ráadásul sok az apró részlet... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 06. 14.

1

Jól sikerült "havas" sorozat,amúgyis,én imádom az örök hó birodalmát,olyan misztikus,és itt ebbe pont belelőttek. A történet vezetése lassú,erőteljes,odafigyelős,mert a lényegi mondanivaló ,ha nem figyelünk,elillan. Pontos,precíz,kihegyezett színészi játék. Ajánlott!!!

 
Gigi   2017. 01. 13.

0

Engem már az első képsor megfogott. Imádtam a hangulatát, a történetét, azt, hogy nem tudom előre kitalálni, mi lesz a következő epizódban. A képi világa pedig egyszerűen lenyűgöző.

 
Mia1982   2017. 05. 13.

0

Érdekes és izgalmas sorozat, bár lassú, amivel nekem nincs bajom, mivel szeretem az ilyen filmeket/sorozatokat. Remek a képi világa, a zenéje és a színészek is rendben vannak. A történet titokzatos, nem tudom mi fog történni, még csak elképzelésem sincs, kiválóan összehozott sorozat!

 
Rajkó   2015. 05. 01.

0

Jó ez, de én egy kicsit még feszesebbre, durvábbra venném a figurát. Néha kicsit könnyednek érzem a narratívát, ahhoz képest, hogy mennyire brutálisan jó az elképzelés. De a második évad is nézős természetesen!

 
Nemecsek   2017. 10. 11.

0

Rendkívül erős vizualitása és egyedi története miatt nálam az első részek után kötelező program lett. Van egy olyan érzésem, hogy kevesebben nézik ezt itthon, mint kéne. Erősen ajánlott!