Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
83
Filmadatlap
 
51
Szereplők
5
Vélemények
26
Képek
3
Videók
 
sabnock666   2020. 06. 14.

legújabb vélemény

Jól sikerült "havas" sorozat,amúgyis,én imádom az örök hó birodalmát,olyan misztikus,és itt ebbe pont belelőttek. A történet vezetése lassú,erőteljes,odafigyelős,mert a lényegi mondanivaló ,ha nem figyelünk,elillan. Pontos,precíz,kihegyezett színészi játék. Ajánlott!!!

 
Gigi   2017. 01. 13.

Engem már az első képsor megfogott. Imádtam a hangulatát, a történetét, azt, hogy nem tudom előre kitalálni, mi lesz a következő epizódban. A képi világa pedig egyszerűen lenyűgöző.


 
Mia1982   2017. 05. 13.

Érdekes és izgalmas sorozat, bár lassú, amivel nekem nincs bajom, mivel szeretem az ilyen filmeket/sorozatokat. Remek a képi világa, a zenéje és a színészek is rendben vannak. A történet titokzatos, nem tudom mi fog történni, még csak elképzelésem sincs, kiválóan összehozott sorozat!

 
Rajkó   2015. 05. 01.

Jó ez, de én egy kicsit még feszesebbre, durvábbra venném a figurát. Néha kicsit könnyednek érzem a narratívát, ahhoz képest, hogy mennyire brutálisan jó az elképzelés. De a második évad is nézős természetesen!

 
Nemecsek   2015. 01. 30.

Rendkívül erős vizualitása és egyedi története miatt nálam az első részek után kötelező program lett. Van egy olyan érzésem, hogy kevesebben nézik ezt itthon, mint kéne. Erősen ajánlott!

Stanley Tucci
Sofie Gråbøl
Jessica Raine
Verónica Echegui
Stanley Tucci
Michael Gambon
Sofie Gråbøl
Michael Obiora
Emil Hostina
Nicholas Pinnock
Jessica Raine
Michael Gambon
Stanley Tucci
Christopher Eccleston
Richard Dormer
Luke Treadaway
Nicholas Pinnock
Sienna Guillory
Johnny Harris
Darren Boyd
Alexandra Moen
Alexandra Moen
Björn Hlynur Haraldsson
Aaron McCusker
Michael Obiora
Emil Hostina
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.