81% 137 szavazat
Visszatérés

Visszatérés

Fortitude
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
51
Szereplők (51)
26
Képek (26)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum
Lejátszás

Sorozat áttekintés

1. évad (2015) - 11 epizód
2. évad (2017) - 10 epizód
3. évad (2018) - 4 epizód

Hol nézheted

Stanley Tucci
Sofie Gråbøl
Jessica Raine
Verónica Echegui
Stanley Tucci
Michael Gambon
Sofie Gråbøl
Michael Obiora
Jessica Raine
Michael Gambon
Stanley Tucci
Christopher Eccleston
Richard Dormer
Luke Treadaway
Sienna Guillory
Johnny Harris
Darren Boyd
Alexandra Moen
Alexandra Moen
Björn Hlynur Haraldsson
Aaron McCusker
Michael Obiora

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

A sarkkör szélén álló Fortitude a világ egyik legbiztonságosabb városa, ahol sosem történt még erőszakos bűncselekmény. Egészen mostanáig...

(hp)

Zene: Ben Frost
Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2015.01.29. | HBO Max (2022.08.01.)
 
2023.02.02 puszta

legújabb vélemény

nem egy tucatsztori

Már az elején bejött a különleges hangulata, a szép táj, az érdekes karakterek, és a történet egyáltalán nem szokványos alakulása (ráadásul a szereplőket „in medias res” ismerjük meg, mégsem marad kérdés, mintha egyszerre csak belecsöppennénk egy idegen városba, sztoriba; mondjuk egy-két szereplő olyan hirtelen tűnik el, ahogy jött). A 2. évad elején volt egy kis torpanás (Dennis Quaid megjelenése, aki hát nem lett jobb színész, azaz, mintha egyre rosszabb lenne; azért a sorozat szereplői között vannak nagyon jók, pl. a rendőrlányok, a tanár), de aztán egyre keményebb lesz. Nekem már kicsit sok is volt, de épp végig lehetett nézni.

0
 

Jól sikerült "havas" sorozat,amúgyis,én imádom az örök hó birodalmát,olyan misztikus,és itt ebbe pont belelőttek. A történet vezetése lassú,erőteljes,odafigyelős,mert a lényegi mondanivaló ,ha nem figyelünk,elillan. Pontos,precíz,kihegyezett színészi játék. Ajánlott!!!

1
 
2020.07.28 Varga_Júlia

A nyári forróságban kifejezetten jól jön egy kis havas nyomasztás, úgyhogy nekem pont betalált a sorozat – de tény, hogy abszolút hangulatfüggő, hogy valaki élvezi-e vagy sem. Kifejezetten lassan bontják ki a cselekményt, ráadásul sok az apró részlet... Több

1
 
2017.01.13 Gigi

Engem már az első képsor megfogott. Imádtam a hangulatát, a történetét, azt, hogy nem tudom előre kitalálni, mi lesz a következő epizódban. A képi világa pedig egyszerűen lenyűgöző.

0
 
2017.05.13 Mia1982

Érdekes és izgalmas sorozat, bár lassú, amivel nekem nincs bajom, mivel szeretem az ilyen filmeket/sorozatokat. Remek a képi világa, a zenéje és a színészek is rendben vannak. A történet titokzatos, nem tudom mi fog történni, még csak elképzelésem sincs, kiválóan összehozott sorozat!

0