Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
79%

A Harper-sziget (2009)

Harper's Island
Filmadatlap
 
46
Szereplők
17
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
Timcsi   2019. 01. 22.

legújabb vélemény

Nem értem a gyilkost. Mi volt a terve ezzel az egésszel? Hamar sejteni lehetett, hogy ki is a gyilkos, de a terve végrehajtása után mire számított?

 
indingo   2017. 04. 17.

Remek kis sorozat volt. Tetszett, hogy egy "zárt" térbe egy szigetre helyezték a történetet. A sorozat forma a film helyett is remek volt. Lehet, hogy újranézem a közeljövőben.


 
rbernadett   2015. 04. 17.

Nagyon izgalmas egy évados sorozat. Van eleje és van vége, ami nagyon nagy szó a mai sorozatok terén. A karakterek szerethetőek és a végére olyannyira hozzám nőttek, hogy egy megható jelenetben még el is pityeredtem, ami thriller esetén még talán sosem fordult elő velem.

 
Deku   2017. 08. 23.

Nálam ez a sorozat most nem hozott sikert. Rövid lett bár ez inkább előny nála mint hátrány. Semmi többet nem bírtak volna kihozni ebből a történetből. Semmi extra.

 
Szilonka   2017. 07. 11.

Én marha megnéztem előre, hogy ki a gyilkos így nem arra helyeztem a hangsúlyt hanem figyeltem a pasast. Sok dolog megvalósíthatatlan volt szerintem benne, de egynek elment.

 
Edii   2015. 09. 17.

Nekem ez a sorozat, valahogy csak átlagos, semmi több. A színészek játéka pedig még ront is rajta, mert az alsó kategóriás!

 
VvV   2018. 12. 01.

Teljesen meglepett a sorozat. Évekkel ezelőtt látom, de a története beégett a tudatomba. Jók a karakterek, egyszer lehet hogy újra előveszem.

Matt Barr
Cameron Richardson
Matt Barr
 

Az epizódok eredeti címei egytől egyig hangutánzó szavak, amik az adott részben, a sorozatgyilkos által alkalmazott gyilkolási módszerre utalnak.

(rbernadett)
 
Ha valaki egy fárasztó nap után szeretne valamit nézni, amin nem kell nagyon gondolkodni és nem túl megrázó, de még is a krimi-thriller-horror vonalon mozog, akkor tehet vele egy próbát. De többre ne számítson.
5/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.