Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

A Harper-sziget (2009)

Harper's Island
Filmadatlap
 
46
Szereplők
18
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Galéria (12)

Matt Barr
Cameron Richardson
Matt Barr

Videók (1)

 
H.a.n.n.a   2020. 11. 05.

legújabb vélemény

0

A fő bajom vele, hogy nem logikus dolog. Túl lett bonyolítva a gyilkos részéről, sokkal egyszerűbben is megoldhatta volna a dolgokat.

 
indingo   2017. 04. 17.

0

Remek kis sorozat volt. Tetszett, hogy egy "zárt" térbe egy szigetre helyezték a történetet. A sorozat forma a film helyett is remek volt. Lehet, hogy újranézem a közeljövőben.

 
Deku   2017. 08. 23.

0

Nálam ez a sorozat most nem hozott sikert. Rövid lett bár ez inkább előny nála mint hátrány. Semmi többet nem bírtak volna kihozni ebből a történetből. Semmi extra.

 
rbernadett   2015. 04. 17.

0

Nagyon izgalmas egy évados sorozat. Van eleje és van vége, ami nagyon nagy szó a mai sorozatok terén. A karakterek szerethetőek és a végére olyannyira hozzám nőttek, hogy egy megható jelenetben még el is pityeredtem, ami thriller esetén még talán sosem fordult elő velem.

 
Szilonka   2017. 07. 11.

0

Én marha megnéztem előre, hogy ki a gyilkos így nem arra helyeztem a hangsúlyt hanem figyeltem a pasast. Sok dolog megvalósíthatatlan volt szerintem benne, de egynek elment.

 
Edii   2015. 09. 17.

0

Nekem ez a sorozat, valahogy csak átlagos, semmi több. A színészek játéka pedig még ront is rajta, mert az alsó kategóriás!

 
Bazzzsi   2017. 11. 02.

0

Rengeteg ilyen film van, ahol van egy sziget, egy társaság, egy vagy több gyilkos és egy ezer éves indok. Izgalmas volt sorozat formájában nézni egy ilyen történetet.

 

Az epizódok eredeti címei egytől egyig hangutánzó szavak, amik az adott részben, a sorozatgyilkos által alkalmazott gyilkolási módszerre utalnak.

(rbernadett)
 
Ha valaki egy fárasztó nap után szeretne valamit nézni, amin nem kell nagyon gondolkodni és nem túl megrázó, de még is a krimi-thriller-horror vonalon mozog, akkor tehet vele egy próbát. De többre ne számítson.
5/10 több»