79% 147 szavazat
A Harper-sziget

A Harper-sziget

Harper's Island
Filmadatlap
18
Vélemények (18)
46
Szereplők (46)
12
Képek (12)
1
Videók (1)
6
Érdekességek (6)
Díjak
1
Filmkritika (1)
Cikkek
Fórum

Sorozat áttekintés

1. évad (2009) - 13 epizód
Matt Barr
Cameron Richardson
Matt Barr

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2

A Harper-sziget egykor egy brutális gyilkosságsorozat helyszíne volt. Most, hét évvel később az érintett családok tagjait és barátait ismét összehozza az élet egy esküvő alkalmából, amikor is a násznép tagjai megmagyarázhatatlanul egyenként hullani kezdenek.

(rbernadett)

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2009.09.23.
 
2022.04.03 Robinson76

legújabb vélemény

Sok hűhó Abbyért

Az alapkoncepció nagyon jó, amolyan "Tíz kicsi néger"-es, de ez a híres elődhöz képest modernebb korba lett áthelyezve, és itt a résztvevők bizony nagyon is jól ismerik egymást. Krimi, thriller és némi horror egyvelege a széria, ami kellően csavaros, sőt néha olyan érzésem volt, hogy már-már túlbonyolított. A sorozat elég sok karaktert mozgat, de csak egy darabig, mert azok meglehetős gyorsasággal fogyni kezdenek... Azonban minden rosszban van valami jó, így legalább könnyebben követhető a történet, ami eléggé megdöbbentő véget ér. Sok értelmetlen és érthetetlen dolog történik gyors egymásutánban, és emiatt bennem sok kérdést vetett fel a lezárás.

0
 
2017.04.17 indingo

Remek kis sorozat volt. Tetszett, hogy egy "zárt" térbe egy szigetre helyezték a történetet. A sorozat forma a film helyett is remek volt. Lehet, hogy újranézem a közeljövőben.

0
 
2017.08.23 Deku

Nálam ez a sorozat most nem hozott sikert. Rövid lett bár ez inkább előny nála mint hátrány. Semmi többet nem bírtak volna kihozni ebből a történetből. Semmi extra.

0
 
2015.04.17 rbernadett

Nagyon izgalmas egy évados sorozat. Van eleje és van vége, ami nagyon nagy szó a mai sorozatok terén. A karakterek szerethetőek és a végére olyannyira hozzám nőttek, hogy egy megható jelenetben még el is pityeredtem, ami thriller esetén még talán sosem fordult elő velem.

0
 
2017.07.11 Szilonka

Én marha megnéztem előre, hogy ki a gyilkos így nem arra helyeztem a hangsúlyt hanem figyeltem a pasast. Sok dolog megvalósíthatatlan volt szerintem benne, de egynek elment.

0
 

Cameron Richardson (Chloe Carter) eredetileg Abby Mills szerepére jelentkezett, Adam Campbell (Cal Vandeusen) pedig Henry Dunn szerepére. Szerző: Nk

#1
 

Ahelyett, hogy egy pilotepizódot forgattak volna, egy tizenöt perces pilotprezentációt készítettek. Ez a pilot forgatókönyvének első hét percéből és a sorozat későbbi eseményeinek válogatott jeleneteiből állt össze. Szerző: Nk

#2
 

Egy a bárban játszódó jelenetben látható egy üveg skót whisky, melynek címkéjén a "Robert McLachlan" név olvasható. Ez a vezető operatőr neve. Szerző: Nk

#3
 

Jimmy hajójának neve "See Jay", a karaktert játszó színész, C.J. Thomason neve után.Szerző: Nk

#4
 

Dan Shotz, a sorozat társalkotója elmondta, hogy a legnehezebb dolguk azzal volt, hogy Abby Mills szerepére megtalálják a legalkalmasabb színészt. Több mint száz színésznő meghallgatása után sem találták a megfelelőt. Elaine Cassidyt egy saját maga által készített videó alapján szerződtették, amelyet Londoból küldött Los Angelesbe, mindössze négy nappal a pilotprezentáció forgatásának kezdete előtt.Szerző: Nk

#5
 
Értékelés: 5/10
(2018. 03. 01.)
Csontzsák
Ha valaki egy fárasztó nap után szeretne valamit nézni, amin nem kell nagyon gondolkodni és nem túl megrázó, de még is a krimi-thriller-horror vonalon mozog, akkor tehet vele egy próbát. De többre ne számítson.
5/10 Több