Johnny Depp is megnézte Robert Downey Jr. előadását, és nem is hallgatta el a véleményét
Robert Downey Jr. szeptember végén debütált a Broadway-n a Lincoln Center Színházban a McNeal című darabbal, amely komoly hullámokat gerjesztett. Az első...
A Harper-sziget egykor egy brutális gyilkosságsorozat helyszíne volt. Most, hét évvel később az érintett családok tagjait és barátait ismét összehozza az élet egy esküvő alkalmából, amikor is a násznép tagjai megmagyarázhatatlanul egyenként hullani kezdenek.
(rbernadett)Túlságosan el volt nyújtva, sok szereplő volt, akiket csak kinyírtak, ez érthető, az egész faék egyszerű volt. De legalább izgalmas volt néhol, és két szereplő nyerte el a szívem, mégpedig Chloe és a pasija, Carl (asszem).
Remek kis sorozat volt. Tetszett, hogy egy "zárt" térbe egy szigetre helyezték a történetet. A sorozat forma a film helyett is remek volt. Lehet, hogy újranézem a közeljövőben.
Nálam ez a sorozat most nem hozott sikert. Rövid lett bár ez inkább előny nála mint hátrány. Semmi többet nem bírtak volna kihozni ebből a történetből. Semmi extra.
Nagyon izgalmas egy évados sorozat. Van eleje és van vége, ami nagyon nagy szó a mai sorozatok terén. A karakterek szerethetőek és a végére olyannyira hozzám nőttek, hogy egy megható jelenetben még el is pityeredtem, ami thriller esetén még talán sosem fordult elő velem.
Az alapkoncepció nagyon jó, amolyan "Tíz kicsi néger"-es, de ez a híres elődhöz képest modernebb korba lett áthelyezve, és itt a résztvevők bizony nagyon is jól ismerik egymást. Krimi, thriller és némi horror egyvelege a széria, ami kellően csavaros, sőt néha olyan érzésem volt, hogy már-már túlbonyolított. A sorozat elég sok karaktert mozgat, de csak egy darabig, mert azok meglehetős gyorsasággal fogyni kezdenek... Azonban minden rosszban van valami jó, így legalább könnyebben követhető a történet, ami eléggé megdöbbentő véget ér. Sok értelmetlen és érthetetlen dolog történik gyors egymásutánban, és emiatt bennem sok kérdést vetett fel a lezárás.
Cameron Richardson (Chloe Carter) eredetileg Abby Mills szerepére jelentkezett, Adam Campbell (Cal Vandeusen) pedig Henry Dunn szerepére.
Ahelyett, hogy egy pilotepizódot forgattak volna, egy tizenöt perces pilotprezentációt készítettek. Ez a pilot forgatókönyvének első hét percéből és a sorozat későbbi eseményeinek válogatott jeleneteiből állt össze.
Egy a bárban játszódó jelenetben látható egy üveg skót whisky, melynek címkéjén a "Robert McLachlan" név olvasható. Ez a vezető operatőr neve.
Dan Shotz, a sorozat társalkotója elmondta, hogy a legnehezebb dolguk azzal volt, hogy Abby Mills szerepére megtalálják a legalkalmasabb színészt. Több mint száz színésznő meghallgatása után sem találták a megfelelőt. Elaine Cassidyt egy saját maga által készített videó alapján szerződtették, amelyet Londoból küldött Los Angelesbe, mindössze négy nappal a pilotprezentáció forgatásának kezdete előtt.