Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79

A Harper-sziget (2009)

Harper's Island
Filmadatlap
 
46
Szereplők
17
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 04. 17.

Remek kis sorozat volt. Tetszett, hogy egy "zárt" térbe egy szigetre helyezték a történetet. A sorozat forma a film helyett is remek volt. Lehet, hogy újranézem a közeljövőben.

 
rbernadett   2015. 04. 17.

Nagyon izgalmas egy évados sorozat. Van eleje és van vége, ami nagyon nagy szó a mai sorozatok terén. A karakterek szerethetőek és a végére olyannyira hozzám nőttek, hogy egy megható jelenetben még el is pityeredtem, ami thriller esetén még talán sosem fordult elő velem.


 
Deku   2017. 08. 23.

Nálam ez a sorozat most nem hozott sikert. Rövid lett bár ez inkább előny nála mint hátrány. Semmi többet nem bírtak volna kihozni ebből a történetből. Semmi extra.

 
Szilonka   2017. 07. 11.

Én marha megnéztem előre, hogy ki a gyilkos így nem arra helyeztem a hangsúlyt hanem figyeltem a pasast. Sok dolog megvalósíthatatlan volt szerintem benne, de egynek elment.

 
Edii   2015. 09. 17.

Nekem ez a sorozat, valahogy csak átlagos, semmi több. A színészek játéka pedig még ront is rajta, mert az alsó kategóriás!

Matt Barr
Cameron Richardson
Matt Barr
 
Ha valaki egy fárasztó nap után szeretne valamit nézni, amin nem kell nagyon gondolkodni és nem túl megrázó, de még is a krimi-thriller-horror vonalon mozog, akkor tehet vele egy próbát. De többre ne számítson.
5/10 több»
 

Az epizódok eredeti címei egytől egyig hangutánzó szavak, amik az adott részben, a sorozatgyilkos által alkalmazott gyilkolási módszerre utalnak.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.