Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

A Harper-sziget (2009)

Harper's Island
Filmadatlap
 
46
Szereplők
18
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Galéria (12)

Matt Barr
Cameron Richardson
Matt Barr

Videók (1)

 
Robinson76   2022. 04. 03.

legújabb vélemény

0
Sok hűhó Abbyért

Az alapkoncepció nagyon jó, amolyan "Tíz kicsi néger"-es, de ez a híres elődhöz képest modernebb korba lett áthelyezve, és itt a résztvevők bizony nagyon is jól ismerik egymást. Krimi, thriller és némi horror egyvelege a széria, ami kellően csavaros, sőt néha olyan érzésem volt, hogy már-már túlbonyolított. A sorozat elég sok karaktert mozgat, de csak egy darabig, mert azok meglehetős gyorsasággal fogyni kezdenek... Azonban minden rosszban van valami jó, így legalább könnyebben követhető a történet, ami eléggé megdöbbentő véget ér. Sok értelmetlen és érthetetlen dolog történik gyors egymásutánban, és emiatt bennem sok kérdést vetett fel a lezárás.

 
indingo   2017. 04. 17.

0

Remek kis sorozat volt. Tetszett, hogy egy "zárt" térbe egy szigetre helyezték a történetet. A sorozat forma a film helyett is remek volt. Lehet, hogy újranézem a közeljövőben.

 
Deku   2017. 08. 23.

0

Nálam ez a sorozat most nem hozott sikert. Rövid lett bár ez inkább előny nála mint hátrány. Semmi többet nem bírtak volna kihozni ebből a történetből. Semmi extra.

 
rbernadett   2015. 04. 17.

0

Nagyon izgalmas egy évados sorozat. Van eleje és van vége, ami nagyon nagy szó a mai sorozatok terén. A karakterek szerethetőek és a végére olyannyira hozzám nőttek, hogy egy megható jelenetben még el is pityeredtem, ami thriller esetén még talán sosem fordult elő velem.

 
Szilonka   2017. 07. 11.

0

Én marha megnéztem előre, hogy ki a gyilkos így nem arra helyeztem a hangsúlyt hanem figyeltem a pasast. Sok dolog megvalósíthatatlan volt szerintem benne, de egynek elment.

 
Bazzzsi   2017. 11. 02.

0

Rengeteg ilyen film van, ahol van egy sziget, egy társaság, egy vagy több gyilkos és egy ezer éves indok. Izgalmas volt sorozat formájában nézni egy ilyen történetet.

 
VvV   2018. 12. 01.

0

Teljesen meglepett a sorozat. Évekkel ezelőtt látom, de a története beégett a tudatomba. Jók a karakterek, egyszer lehet hogy újra előveszem.

 

Cameron Richardson (Chloe Carter) eredetileg Abby Mills szerepére jelentkezett, Adam Campbell (Cal Vandeusen) pedig Henry Dunn szerepére.

(Nk)
 

Ahelyett, hogy egy pilotepizódot forgattak volna, egy tizenöt perces pilotprezentációt készítettek. Ez a pilot forgatókönyvének első hét percéből és a sorozat későbbi eseményeinek válogatott jeleneteiből állt össze.

(Nk)
 

Egy a bárban játszódó jelenetben látható egy üveg skót whisky, melynek címkéjén a "Robert McLachlan" név olvasható. Ez a vezető operatőr neve.

(Nk)
 

Jimmy hajójának neve "See Jay", a karaktert játszó színész, C.J. Thomason neve után.

(Nk)
 

Dan Shotz, a sorozat társalkotója elmondta, hogy a legnehezebb dolguk azzal volt, hogy Abby Mills szerepére megtalálják a legalkalmasabb színészt. Több mint száz színésznő meghallgatása után sem találták a megfelelőt. Elaine Cassidyt egy saját maga által készített videó alapján szerződtették, amelyet Londoból küldött Los Angelesbe, mindössze négy nappal a pilotprezentáció forgatásának kezdete előtt.

(Nk)
 
Ha valaki egy fárasztó nap után szeretne valamit nézni, amin nem kell nagyon gondolkodni és nem túl megrázó, de még is a krimi-thriller-horror vonalon mozog, akkor tehet vele egy próbát. De többre ne számítson.
5/10 több»