Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

A megfigyelő (2022)

The Watcher
Filmadatlap
 
42
Szereplők
16
Vélemények
19
Képek
1
Videók

Galéria (19)

Bobby Cannavale
Bobby Cannavale
Naomi Watts
Isabel Gravitt
Naomi Watts

Videók (1)

 
Török389133   2023. 05. 20.

legújabb vélemény

0

Egész jó volt. Lassabb tempójú, de végig érdekes tud maradni, és végig mindenki gyanús. De nem horror, aki arra vágyik, az ne ezt nézze.

 
Nagy Tímea   2022. 10. 29.

a nap véleménye

2
Egész jó lett!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A rendező úgy tűnik megpróbálta feljavítani az alapsztorit hamis szálakkal, mint a vérszekta, ami zavarossá tette a történetet és nem biztos, hogy mindig az előnyére vált a sorozatnak. Emiatt rengeteg negatív kritikát kapott, indokolatlanul hisz ez n... teljes kritika»

 
Klauka89   2022. 10. 23.

1
Jobbat vártam

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egy délután alatt ledaráltuk. Az első néhány rész még érdekfeszítő volt, aztán kezdett elmenni más irányba a cselekmény. Már az elején kitaláltam, ki van benne. A szereplők, párbeszédek rendben voltak. A legvége szánalmas. Azt hittem, hú de jó lesz, hát attól messze van.

 
indingo   2022. 10. 31.

1
Látlak!

Egy ideje nagyon kedvelem a minisorozatokat, a megtörtént eseményeken alapuló filmek/sorozatok meg mindig is a kedvenceim voltak. A történet érdekes, helyenként megborzongató, és a szereposztása is izgalmas, bár a szinkron hagy némi kívánnivalót maga után. A lány magyar hangja kifejezetten idegesítő. Az első 2-3 rész nagyon tetszett, de aztán valahogy nekem már túlzás volt. Igaz történet egy darabig, de aztán a Netflix kiszínezte, hogy még izgalmasabbnak hasson, de valahogy az ellenkezőjét váltotta ki. Számomra már nem volt hihető a mindenki gyanús és senki sem normális vonal. Arra mindenesetre jó volt, hogy az alap sztorit megismerje az ember, de jobban jár, ha a neten utánaolvas a valós eseményeknek. Spoiler: az valahogy felfoghatatlan a számomra, hogy nem sikerült kideríteni, hogy ki vagy kik állnak a rejtélyes levelek mögött, talán a rendőrség is benne van a dologban. Soha egyetlen kamera sem tudott rögzíteni bármi gyanúsat? Mindenesetre aki szereti a szövevényes történeteket, azoknak ajánlom a sorozatot, csak nem kell mindent elhinni, ami benne van.

 
JRD   2022. 10. 21.

1

Csepegtetett agymenés. Az első rész még felkeltette az érdeklődésemet, aztán az jutott eszembe, hogy ebben a sztoriban mindenki nyakig benne van. Gondoltam ezt úgy, hogy nem tudtam, hogy valós eseményeket dolgoz fel a sorozat. Többször elhangzott a s... több»

 
Caravaggio1978   2022. 11. 20.

0
Kb. ilyenek a szomszédaim.

A film hangulata teljesen megfogott, egyetlenegy dolog vetette vissza az egészet, a férj, aki egy igazi idióta idegesítő forma. Abszolút lehúzza az egészet, a játéka nagyon műanyag, és szerintem nem kellett volna ennyire ostoba embernek bemutatni, idegesítő a szerepe nagyon. Az erőltetett Naomi Watts villantások a másik fele, elmegy mindenki felett az idő, el kell fogadni, de Watts nem fogadja, úgy látom, nagyon erőltetett az erotika, bár jó anyag, de nem kellene minden részben ezt túltolni.

 
Emmersson   2022. 10. 17.

0
Tehetetlen és telhetetlen

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Hét epizódnyi düh. Ez engem, a nézőt jellemez. Ráadásul a tehetetlen fajta düh, amit nem lehet levezetni sehogy. És én ezt még élveztem is. :) Na, akkor most ezt szorozzuk meg vagy tízzel! Ez kavargott főhőseinkben, főleg a férjben. És nem, nem lesz feloldás, csak megbékélés a lehető legkisebb veszteséggel, valamint némi káröröm. Hogy ez valóban megtörtént, az csak tetézi azt a megdöbbenést, hogy ilyen lehet. Mert ez az egyik legzseniálisabb, ugyanakkor az egyik legaljasabb átverés. A történet folyamatosan fenntartja az érdeklődést - így 2 este alatt bedarálható -, ugyanakkor bosszantó, hogy sok esetben a szereplők idegesítően viselkednek és nem a jó kérdéseket teszik fel, rossz irányban keresgélnek. Ráadásul tudjuk, hogy ez nem rendezői vagy forgatókönyv hiba, mert valós eseményt dolgoz fel a sorozat. Ezenkívül két zavaró tényező volt: "Stifler mamája" sok(k) volt, a leány gyermek szinkronjával (talán ugyanez a liba volt Max hangja a Stranger Thingsben) pedig vallatni lehetne. Ritka, amikor bejön egy megtörtént esetes sorozat. Mostanság ez a második a Titkok a kertben mellett.

 

A sorozatban a szereplők neveit megváltoztatták. A házaspár kijelentette, hogy sosem fogják megnézni a sorozatot, elég volt nekik átélni.

(JRD)
 

A leveleken női DNS-t is találtak.

(JRD)
 

Westfield az államok 30. legbiztonságosabb városának volt nyilvántartva így sokan hatalma összegeket fizettek egy-egy házért. A legnagyobb esemény az volt, hogy a városban leszakadt egy bolt teteje.

(JRD)
 

Westfield Amerika egyik leggazdagabb városa. Pontosabban a 99.

(JRD)