Október a Netflixen: Erről a 4 új sorozatról beszél majd mindenki ebben a hónapban

Októberben sem maradunk izgalmas sorozatok nélkül, a Netflix ugyanis ebben a hónapban is gondoskodik friss megjelenésekről. Alábbi rövid összeállításunkban négy olyan friss szériát mutatunk be, amelyekre érdemes lesz rákattanni a hűvösebb napokban.

#4

dráma | horror | misztikus | thriller

Netflix

A sorozatban a díjnyertes és elismert filmkészítő-rendező, Guillermo del Toro bemutat egy gyűjteményt, ami érdekes történetekből áll, amik a horror alapjain nyugszanak. A... több»

Guillermo del Toro egy új hátborzongató történetekből álló antológiában mutatja be "friss" válogatását, amelyek közül egyik félelmetesebb, mint a másik: 8 ijesztő történet, a kísértetiestől kezdve a mágikuson és a gótikuson át a groteszkig. Az elismert, Oscar-díjas rendező olyan tehetségekkel vette körül magát ehhez a projekthez, mind az írói, mind a rendezői munkában, akiket ő választott, mint Vincenzo Natali (Kocka), Jennifer Kent (A Babadook), David Prior (Az üres ember), Ana Lily Amirpour (Csadoros vérszívó), Catherine Hardwicke (Alkonyat), Panos Cosmatos (Mandy) vagy David S. Goyer (A sötét lovag).
#3

68 A megfigyelő  (2022)

(16) (4)

horror | misztikus

Netflix

Egy álomotthonukba költöző házaspárt egy "A Figyelő" aláírással rendelkező zaklató rémisztő levelei fenyegetnek. több»

Ryan Murphy, az Amerikai Horror Story, Glee és Kés/Alatt alkotója ismét csúcsformában van. A Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztori után az új produkciója, A megfigyelő garantáltan mindenkit beszippant. A sorozat egy házaspár történetét meséli el, akik úgy érzik, hogy végre álmaik otthonába költöznek. De amikor rémisztő fenyegető leveleket kapnak egy zaklatótól, életük rémálommá válik. Az igaz történetet feldolgozó sorozat főszerepeiben Naomi Watts, Bobby Cannavale, Jennifer Coolidge, Joe Mantello, Margo Martindale, Terry Kinney és Mia Farrow láthatók.  
#2

54 Az éjféli klub  (2022)

(8) (2)

dráma | horror | misztikus

Netflix

Hét halálos betegséggel küzdő fiatal a Rotterdam Home hospice-ban lakik, amelyet egy rejtélyes orvos vezet. Minden éjfélkor találkoznak, hogy rémtörténeteket meséljenek... több»

A horror "új mesterének" tartott Mike Flanagan egy izgalmas új sorozattal tér vissza: Az Éjféli klub, amely Christopher Pike azonos című könyve alapján készült. A helyszínek és a hangulatok intenzíven váltakoznak ebben az új sorozatban. Az Éjféli klub egy kórházba kalauzolja a nézőt, ahol súlyos betegségben szenvedő tinédzsereket kezelnek. A betegek pedig minden este éjfélkor találkoznak, hogy ijesztő történeteket meséljenek egymásnak.
#1

dráma

Netflix

A film a Notre-Dame-székesegyházban 2019. április 15-én éjszaka történt eseményeket követi nyomon, és azt, hogy az milyen hatással volt az ott dolgozó tűzoltókra és az egész... több»

Jean-Jacques Annaud Notre-Dame brûle című filmje után 2019-ben újabb projekt érkezik a Netflixre, amely a székesegyház tűzvészét meséli el. A lángba borult Notre-Dame egy hat epizódból álló minisorozat, amelyet Olivier Bocquet és Hervé Hadmar készített, és a párizsi tűzoltóság és Romain Gubert La Nuit de Notre-Dame című könyvéből adaptált. A sorozat a tűzvészhez szorosan vagy távolról kapcsolódó szereplők személyes drámáját és egyben sorsát is követi. A szereposztásban Roschdy Zem, Caroline Proust, Megan Northam, Simon Abkarian, Alice Isaaz, Marie Zabukovec, Sandor Funtek, Kassem Al Khoja, Corentin Fila, Ambroise Sabbagh, Frederic Chau és Victor Belmondo látható