Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

30 ezüst (2020-2021)

30 Monedas
Filmadatlap
 
25
Szereplők
7
Vélemények
15
Képek
5
Videók

Galéria (15)

Videók (5)

 
zoltanson   2021. 04. 05.

legújabb vélemény

0
Érdekes koncepció, rossz kivitelezés

Közepesnél jobbnak sajnos nem lehet mondani, ha nincs jobb dolga az embernek, akkor el lehet tölteni vele az időt, de sajnos bosszantóan 2000-es évek eleji kivitelezés lett egy alapvetően érdekesnek ígérkező koncepcióból. Sem a hangeffektek, sem a színészi játékok nem felelnek meg a 2020-as elvárásoknak. A történet valamelyest fenntartja a figyelmet, és kíváncsivá tesz, de ennyit tud csak sajnos.

 
alex   2020. 12. 23.

2

Jó kis sorozat, mondjuk az első résznek csak három csillagot adnék, de aztán megjavul, és már nem tudtam kikapcsolni. Bár a sztori folytatódik, de minden részben egészen más horror-fantasy alakot vált a gonosz...

 
Robinson76   2021. 01. 27.

0
Ez 30 milpengőt sem ért!

Nagy reményekkel álltam neki, de nem véletlenül ilyen megosztó a sorozat. Ahogy látom, abban mindenki egyetért, hogy beteges, nyakatekert és nyomasztó. Bár az alapötlet jó, és én is ezért adtam neki egy esélyt, hamar kasza lett a vége, mégpedig a kivitelezés végett... A sztori még jó is lehetne, mert maga az ötlet jó, de utána jött a rendező meg a forgatókönyvíró, és tönkretették az egészet. Elindultak egy jó felvezetéssel, majd ezt követően tették le az asztalra ezt a klisékkel teli, olcsó cgi-t alkalmazó, logikátlan valamit... Talán, ha nem akart volna több lenni, mint ami, akkor még csak-csak, de így. Szóval ez se nem misztikus, se nem érdekes, ellenben értelmezhetetlen és beteges. Nem tudom, mit akartak ebből kihozni az alkotók, de nem is éreztem rá késztetést, hogy megtudjam.

 
Oliver.guy_   2021. 01. 04.

0

Hihetetlenül izgalmas a történet, elgondolkodtató és félelmetes. Nem lehet abbahagyni, beszippant a sztori. Nagyon jó a színészi alakítás, a zene és a különböző alakokban ábrázolt gonosz alakja is. Véleményem szerint ez az eddigi legjobb, vallással k... több»

 
pav   2020. 09. 26.

1

Nagyon nem tudom ám hova tenni, annyira nyakatekert és nyomasztóan furcsa a hangulata, de nagyon beszippantott. Nem véletlen, hogy dicsérik.

 
Viktor87   2021. 01. 17.

0
30 lyukas garas maximum

Megnéztem az egész évadot, de csak azért, mert nem szeretek sorozatot félbehagyni. Maga az alapötlet nagyon jó, de a kivitelezés semmitmondó. Nem is értem, az HBO miért hagyta kitenni műsorra. Ez valami spanyol szappanopera szint. Már csak az hiányzott, amikor a fejekre ráközelítenek a konfliktusjelenet végén nagytotálban. Kár volt ezt a jó témát így elpocsékolni.

 
MethMan   2020. 12. 07.

0

Ezt nem láttam jönni - nagyon furcsán induló történet, ami aztán még furcsább lesz, de az ember egész egyszerűen látni akarja.

 

A sorozat első epizódját a 77. Velencei Filmfesztiválon mutatták be 2020. szeptember 11-én.

(Hupka Adrián)
 
Szépreményű, kaotikus bűnös élvezetként indul, de már a negyedik epizód után kiderül, hogy az 30 ezüst pont ennyit is ért: kis szütyőben egy markényi, ukrán fémpénzt. Álex de la Iglesia fekete komédia és horror művész mélypontja ez a sorozat, ami inkább szappanopera, mint komolyanvehető horrormutatvány. több»