Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

Scream Queens: Gyilkos történet (2015-2016)

Scream Queens
Filmadatlap
 
46
Szereplők
8
Vélemények
13
Képek
1
Videók

Galéria (13)

Emma Roberts
Abigail Breslin
Skyler Samuels
Keke Palmer
Abigail Breslin
Lea Michele
Emma Roberts
Jamie Lee Curtis
Nick Jonas
Abigail Breslin
Emma Roberts
Billie Catherine Lourd
Ariana Grande
Ariana Grande
Emma Roberts
Abigail Breslin
Billie Catherine Lourd
Skyler Samuels

Videók (1)

 
jfruzsi97   2020. 11. 04.

legújabb vélemény

0

Fúha, hát talán 2-3 részt láttam, de elég sokat ráncoltam a homlokom. Voltak olyan érdekes jelenetek, hogy el se hittem. Inkább egy rosszabb vígjáték "horror" .

 
Ms. Akárki   2019. 09. 03.

0

Kellemesen elborult és furcsán befogadhatóan véres sorozat. Inkább horror vígjátéknak titulálnám amit tiniknek írtak. Csajszis, pörgős gyilkolászós sorozat amit abszolúte nem lehet kiszámítani, hogy vajon mit miért csinálnak a készítők és éppen ezért is olyan izgalmas.

 
Robinson76   2020. 09. 08.

0
Egy langyos, semmire sem jó limonádé...

Nem túl ötletes, sőt inkább sekélyes és felszínes a történet, gyenge, életképtelen, néha már-már idegesítő szereplőkkel. Ha vígjátéknak szánták, hát nem nevettem rajta, ha horrornak, akkor meg nem igazán félelmetes...de a legjobban kifejezés talán az, hogy gyerekes, nem lehet komolyan venni. Ennek így sem íze, sem bűze!

 
Bob   2016. 09. 13.

0

A pilot egész jó volt. Remélem, hogy kicsit felpörgetik a sztorit, mert már nagyon vártam ezt a sorozatot.

 
notimoni   2015. 12. 01.

1

Ilyen borzalmas sorozatot még nem láttam. Idegesítőek a szereplők, béna a történet, és a kivitelezés... hát nem is tudom, nekem egy nagy 0 az egész. Vígjáték lenne, de még csak nem is vicces...

 
Eniq   2019. 02. 23.

0

Az első évadot imádtam abba se tudtam hagyni nekem végig fenntartotta az érdeklődésem. Kicsit sem volt ijesztő a gyilkosságokon csak röhögtem, de ettől függetlenül tetszett a sorozat Emma Roberts nagy kedvencem amúgy is. A második évad már kevésbé tetszett azt kissé feleslegesnek éreztem már nem tudott úgy lekötni.

 
viraggg   2016. 01. 05.

0

Végig néztem az első évadot, és nekem tetszett. Nem a legjobb sorozat, amit életemben láttam, de minden kedden vártam az új részt, és most is várom a második évadot. Néhol kicsit röhejes volt meg nincsenek benne nagy színészi alakítások, ennek ellenére engem megfogott.

 

A sorozatban szerepel többek közt Nick Jonas és Ariana Grande is.

(Dunyi)