John Travolta, Jamie Lee Curtis és még sokan mások is megemlékeztek Kirstie Alley-ről. A Nicsak, ki beszél sztárja hétfőn hunyt el 71 éves korában.

A színésznő halálának hírét gyermekei közölték a nyilvánossággal a közösségi médiában, a közlemény szerint Alley családja és hozzátartozói körében hunyt el. John Travolta, aki a már említett Nicsak, ki beszélben szerepelt együtt a Alley-vel a következőket írta az Instagramon: “Kirstie volt az egyik legkülönlegesebb kapcsolat, amit valaha is kötöttem valakivel. Szeretlek Kirstie. Tudom, hogy még találkozunk.”

Jamie Lee Curtis a Scream Queens: Gyilkos történet című sorozatban szerepelt együtt Alley-vel. Elmondása szerint mindig is “egyetértettek abban, hogy sok mindenben nem értenek egyet”, ugyanakkor kölcsönös tisztelettel fordultak egymáshoz. “Ő segített nekem abban az évben karácsonyra pulóvereket venni a családomnak” - írja Curtis.

“Mindig is úgy gondoltam, hogy egy közszereplő gyászolása magánügy, de el kell mondanom, hogy szerettem őt” - írja Kelsey Grammer, a Cheers sztárja.

“Nem beszéltem vele hosszú ideje, de neki köszönhetem, hogy elindította a karrieremet” - írja Ever Carradine, a Veronica’s Closet színésznője.