Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
84%

Cheers (1982-1993)

Cheers
Filmadatlap
 
108
Szereplők
1
Vélemények
9
Képek
Videók
 
AlBundy   2018. 12. 10.

legújabb vélemény

0

Nagyon jó sorozat, annyira hangulatos az alap helyszín, hogy nem lehet nem szeretni. Hatalmas öröm a bluray megjelenés, mindenképp újra nézem.


Galéria (9)

Shelley Long
Kelsey Grammer
 

A sorozat eredetileg egy hotelben játszódott volna, azonban amikor rájöttek, hogy a szereplők javarészt a hotel bárjában vannak, akkor dobták a hotelt és maradt csak a bár.

(rbernadett)
 

Ted Danson, Rhea Perlman és George Wendt az egyetlen szereplők, akik minden epizódban szerepeltek.

(rbernadett)
 

A 10 állandó főszereplőt, Ted Dansont, George Wendtet, John Ratzenbergert, Kirstie Alleyt, Shelley Longot, Rhea Perlmant, Kelsey Grammert, Woody Harrelsont, Nicholas Colasantot és Bebe Neuwirth-t, egytől-egyig jelölték Emmy-díjra a sorozatban nyújtott alakításáért.

(rbernadett)
 

A tény, hogy Woody Harrelsonnak ugyanaz a keresztneve, mint a sorozatban csupán csak a véletlen műve. A karakter már akkor megkapta a nevét, mielőtt még bárkit is meghallgattak volna a szerepre. Harrelson azt mondta, hogy sosem nézte a sorozatot és különösebben sosem érdekelte a televíziózás, csak egy barátja javaslatára ment el a meghallgatás.

(rbernadett)
 

Miután Ted Danson bejelentette, hogy kilép a sorozatból, az NBC úgy akarta folytatni a szériát, hogy Woody veszi át a bárt. Woody Harrelson azonban visszautasította, hogy Danson nélkül folytassa.

(rbernadett)
 

Shelley Long (Diane) és Rhea Perlman (Carla) teherbe estek az 1984-1985-ös évad idején, azonban egyedül csak Pearlman terhességét írták bele a forgatókönyvbe. Shelley Longot az egész évad alatt vagy a pult mögött mutatták, vagy csak nyaktól felfele filmezték.

(rbernadett)
 

John Ratzenberger volt az egyetlen, aki részt vett Nicholas Colasanto temetésén. Az NBC nem engedte a teljes stábnak, hogy szüneteltessék a forgatást és elutazzanak Providence-be, Rhode Islandre, ezért Ratzenberger a stáb képviseletében ment el. A többiek Los Angelesben a forgatáson tartottak egy megemlékezést a színészről.

(rbernadett)
 

Nicholas Colasantonak nagyon nehezére esett megjegyeznie a szövegét, ezért azokat mindenfelé felírta a díszletre a forgatáson. A "Coach Buries a Grudge" című epizódhoz az aktuális sorait egy lécre írta fel az ajtón. Miután Colasanto elhunyt a szereplők minden egyes alkalommal megérintették a sorokat, amikor áthaladtak azon az ajtón. Később a díszletet újrafestették és ezzel eltüntették Colasanto sorait is, amiért Ted Danson elmondása szerint a szereplők olyan mérgesek lettek, hogy néhányan azzal fenyegetőztek, hogy kilépnek.

(rbernadett)
 

John Lithgow volt az első választás Frasier Crane szerepére, aki azonban visszautasította a lehetőséget, mert a filmes karrierjére akart koncentrálni.

(rbernadett)
 

Sharon Stone, Kim Cattrall és Marg Helgenberger meghallgatáson vettek részt Rebecca Howe szerepére.

(rbernadett)