Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Cheers (1982-1993)

Cheers
Filmadatlap
 
108
Szereplők
1
Vélemények
9
Képek
Videók

Galéria (9)

Shelley Long
Kelsey Grammer
 
AlBundy   2018. 12. 10.

legújabb vélemény

0

Nagyon jó sorozat, annyira hangulatos az alap helyszín, hogy nem lehet nem szeretni. Hatalmas öröm a bluray megjelenés, mindenképp újra nézem.

 

A sorozat eredetileg egy hotelben játszódott volna, azonban amikor rájöttek, hogy a szereplők javarészt a hotel bárjában vannak, akkor dobták a hotelt és maradt csak a bár.

(rbernadett)
 

Ted Danson, Rhea Perlman és George Wendt az egyetlen szereplők, akik minden epizódban szerepeltek.

(rbernadett)
 

A 10 állandó főszereplőt, Ted Dansont, George Wendtet, John Ratzenbergert, Kirstie Alleyt, Shelley Longot, Rhea Perlmant, Kelsey Grammert, Woody Harrelsont, Nicholas Colasantot és Bebe Neuwirth-t, egytől-egyig jelölték Emmy-díjra a sorozatban nyújtott alakításáért.

(rbernadett)
 

A tény, hogy Woody Harrelsonnak ugyanaz a keresztneve, mint a sorozatban csupán csak a véletlen műve. A karakter már akkor megkapta a nevét, mielőtt még bárkit is meghallgattak volna a szerepre. Harrelson azt mondta, hogy sosem nézte a sorozatot és különösebben sosem érdekelte a televíziózás, csak egy barátja javaslatára ment el a meghallgatás.

(rbernadett)
 

Miután Ted Danson bejelentette, hogy kilép a sorozatból, az NBC úgy akarta folytatni a szériát, hogy Woody veszi át a bárt. Woody Harrelson azonban visszautasította, hogy Danson nélkül folytassa.

(rbernadett)