Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
89
Filmadatlap
 
15
Szereplők
7
Vélemények
6
Képek
Videók
Abigél
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Robinson76   2020. 03. 28.

legújabb vélemény

Egy igazi magyar gyöngyszem

Ez volt az első olyan komolyabb magyar tévés produkció, melyben női főszereplő volt, sőt a fő alkotók is nők voltak. A sorozat a háborúról, a kamaszlányok felnövéséről és egy szoborhoz fűződő rejtélyről szól. Nincsenek benne akció vagy harci jeleneteket, hanem kizárólag az emberek közötti drámára lett helyezve a hangsúly. Nagyon jó a történetvezetése, van itt rejtély és izgalom is bőven, s bár vannak apróbb vizuális hibái, ezek semmit sem vonnak le az összbenyomásról, ami bizony 5 csillag!

 
Deku   2017. 08. 22.

Nekem nem igazán tetszett a történet. Azonban a színészek remekül játszottak, szimplán nem az én ízlésemnek volt való az a sztori amit itt összehoztak. Egyszer meglehet próbálni.


 
Niki19   2015. 12. 29.

Az én tetszésemet teljesen elnyerte, ugyanis a színészek remekül alakítják a szerepüket, a történet csodálatos. Érdemes megnézni. Mindenkinek ajánlani tudom.

 
Kellangy   2015. 06. 20.

Nekem nagyon tetszett a film története, ami egy kislányról szól, az ő napjait követhetjük végig, de bemutatja az akkori kor történelmét is. Nagyon szórakoztató film, ötvözve a humorral, jó szereposztás.

 
evaka3355   2015. 08. 18.

Nagyon- nagyon imádom az Abigélt. Gyönyörű a történet! Nagyon jók a szereplők is. Nagyon sokszor megnéztem már és az idő műlásával mindig másképpen fogom fel. Ajánlani tudom mindenkinek!

 
Ha egyetlen régi magyar tévésorozatot nézel meg, ez legyen az!
10/10 több»
 

A Torma Piroskát alakító Bánfalvy Ágnes (aki a forgatás idején 24 éves volt), a film készítése előtt csupán két évvel végzett a Színház és Filmművészeti Fősikolán, ám alakításáért máris nívódíjjal jutalmazták.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Annak ellenére, hogy Vitay Georgina még csak gimnazista volt a történet szerint, az őt alakító Szerencsi Éva már betöltötte a 26. életévét. A többi színésznő is bőven 20 év felett volt a forgatás alatt.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A templombelső a Kálvin téri református templom, a vasútállomás Vácon, míg a szobor Pesten található.

(Menyét Ibolya)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.