Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
87

Tövismadarak (1983)

The Thorn Birds
Filmadatlap
 
19
Szereplők
2
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
acey   2017. 01. 17.

legújabb vélemény

Az egyik leggyönyörűbb sorozat, amit valaha készítettek. A történet nagyon fájdalmas és szívhez szóló, azt hiszem, ezt mindenkinek meg kellene néznie, hogy tudja, milyen is az igazi szerelem. Máskülönben pedig egy nagyon jó képet is fest az emberi társadalomról és a benne uralkodó viszonyokról.

 
fester   2016. 06. 14.

Tetszett, hogy nem volt kifejezetten nyálas vagy épp melodramatikus, bár nem egyszer majdnem átfordult abba. Chamberlain alakítása nekem nagyon bejött, igaz sokszor talán túlságosan is teátrálisra vette a szerepét. Ennek ellenére szerintem jó kis sorozat.

Richard Chamberlain
Rachel Ward
Rachel Ward
Richard Chamberlain
Barbara Stanwyck
Richard Chamberlain
Bryan Brown
Rachel Ward
Barbara Stanwyck
Richard Chamberlain
Rachel Ward
Richard Chamberlain
 
Ma sem veszített semmit az erejéből ez a remek sorozat, még mindig bele lehet feledkezni, sokadjára is meg tudja érinteni a néző szívét a történet, jöhet bármikor!

8/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.