Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
85
Filmadatlap
 
114
Szereplők
32
Vélemények
42
Képek
1
Videók
Dokik
 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Először nem is értettem mit akarnak, de ahogy egyre többször néztem rájöttem, hogy egy kivételes frekvenciájú érzelem löket van benne tele tanulsággal.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 28.

Egyszerűen zseniális a sorozat és a karakterek is egytől egyig nagyon szerethetők. Arról nem is beszélve, hogy a rengeteg poén mellett, minden részben volt valami tanulság, valami mondanivalója az adott résznek. A színészek olykor " nehéz " karaktert zseniális eljátszották, valamint az is külön értékelendő, hogy az összes színész tud táncolni és a saját "hangjukon" énekelni amire nem egyszer volt példa a 9 év alatt.


 
Deku   2017. 08. 21.

Minden karakterét imádtam ennek a sorozatnak, a vége fele már vesztett korábbi fényéből de akkor is tökéletes. Tanulságos és vicces kis szitkom volt ez. Imádtam.

 
beero88   2016. 01. 16.

Egy olyan sorozat ami egyszerre tudja a nézőt megnevettetni és elgondolkoztatni az valami fantasztikus. Leköti a nézőt mert érdekes, hogy miként keveredik ki minden egyes napból JD de ugyanakkor teszi ezt humoros módon.

 
AngelCass   2016. 06. 14.

Ha érdekel az orvoslás , de mégis csak délutáni kikapcsolódásként szeretnél nézni valamit ,akkor a Dokik remek sorozat hozzá.Jókat lehet rajta nevetni, JD képzelgései jó színt visznek a történetbe.Van benne dráma , orvosilag is hitelesnek mondható és minden résznek van valami mondanivalója :)

 

Judy Reyes(Carla) 2006-ban a Dokikban nyújtott alakításáért elnyerte az ALMA Díjat ( American Latino Media Arts Award).

(AngelCass)
 

a 2007-es My Musical című részben Judy Reyes( Carla)-t egy jelenet kivételével mindvégig ülve láthatjuk, ugyanis el volt törve a csípője a forgatáskor.

(AngelCass)
 

A sorozatban feltűnik Ken Jenkis(Dr. Bob Kelso) kutyája is Baxter.

(AngelCass)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.