Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
84%

Dokik (2001-2010)

Scrubs
Filmadatlap
 
114
Szereplők
33
Vélemények
42
Képek
1
Videók

Galéria (42)

Videók (1)

 
Supe-Homelander   2020. 10. 02.

legújabb vélemény

1
Visszaadja az életkedvet.

Bátran mondhatom, hogy ez a kedvenc vígjáték sorozatom. Első ránézésre elég egyszerűnek és bohókásnak tűnnek a karakterek de a maguk módján mindenki egyedi és szerethető. Remek tanulságokkal gazdagít bennünket. Minden egyes résznek a végén kapunk valami megszívlelendő bölcsességet amit szerintem mindenkinek érdemes megjegyeznie. Sokszor tud még szívbemarkoló is lenni. Eme tulajdonsága az ami számomra igazán különlegessé teszi. Biztos, hogy fogom még újra nézni hisz ennyi jó tanácsot és vigasztaló szót nem sok másik sorozat tudhat a magáénak. Még így 2020-ban is megállja a helyét. Gyakorlatilag tanítja és neveli a nézőt, hogy több szemszögből is megtudjunk látni bizonyos helyzeteket és, hogy odafigyelőbbek legyünk mások iránt. Egyedül talán az utolsó évad az ami szakít az előző 8 évaddal és kicsit újabb köntösbe burkolja a sorozatot. De még abban is ugyanúgy megtalálhatók a szép és hasznos gondolatok. Egekig tudnám még magasztalni a sorozatot de elég csak megnézni és bárki rájöhet akinek egy kicsit is fogékony az ilyesfajta dolgokra.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

0

Először nem is értettem mit akarnak, de ahogy egyre többször néztem rájöttem, hogy egy kivételes frekvenciájú érzelem löket van benne tele tanulsággal.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 28.

0

Egyszerűen zseniális a sorozat és a karakterek is egytől egyig nagyon szerethetők. Arról nem is beszélve, hogy a rengeteg poén mellett, minden részben volt valami tanulság, valami mondanivalója az adott résznek. A színészek olykor " nehéz " karakter... több»

 
Deku   2017. 08. 21.

0

Minden karakterét imádtam ennek a sorozatnak, a vége fele már vesztett korábbi fényéből de akkor is tökéletes. Tanulságos és vicces kis szitkom volt ez. Imádtam.

 
AngelCass   2016. 06. 14.

0

Ha érdekel az orvoslás , de mégis csak délutáni kikapcsolódásként szeretnél nézni valamit ,akkor a Dokik remek sorozat hozzá.Jókat lehet rajta nevetni, JD képzelgései jó színt visznek a történetbe.Van benne dráma , orvosilag is hitelesnek mondható és minden résznek van valami mondanivalója :)

 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

0

Első nézésre azt hittem, hogy megint egy debil amcsi sori és nem sokat tévedtem, de számomra is meglepő, hogy mennyire tetszett a lököttek ökörködése. Egy percig nem szabad komolyan venni ezt a sorit és akkor remek kikapcsolódás lesz.

1
 
beero88   2016. 01. 16.

0

Egy olyan sorozat ami egyszerre tudja a nézőt megnevettetni és elgondolkoztatni az valami fantasztikus. Leköti a nézőt mert érdekes, hogy miként keveredik ki minden egyes napból JD de ugyanakkor teszi ezt humoros módon.

 

Judy Reyes(Carla) 2006-ban a Dokikban nyújtott alakításáért elnyerte az ALMA Díjat ( American Latino Media Arts Award).

(AngelCass)
 

a 2007-es My Musical című részben Judy Reyes( Carla)-t egy jelenet kivételével mindvégig ülve láthatjuk, ugyanis el volt törve a csípője a forgatáskor.

(AngelCass)
 

A sorozatban feltűnik Ken Jenkis(Dr. Bob Kelso) kutyája is Baxter.

(AngelCass)
 

A két jóbarát J.D és Turk a való életben is legjobb barátok és Zach Braff (J.D) volt Donald Faison(Turk) násznagya és az ő házában tartották az esküvőt is.

(AngelCass)
 

Zach Braff(J.D) és Donald Faison( Turk) a való életben is legjobb barátok és Donald Faison fiának, Rocco-nak Zach a kersztapja.

(AngelCass)