Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
85
Filmadatlap
 
114
Szereplők
32
Vélemények
42
Képek
1
Videók
Dokik
 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

legújabb vélemény

Első nézésre azt hittem, hogy megint egy debil amcsi sori és nem sokat tévedtem, de számomra is meglepő, hogy mennyire tetszett a lököttek ökörködése. Egy percig nem szabad komolyan venni ezt a sorit és akkor remek kikapcsolódás lesz.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Először nem is értettem mit akarnak, de ahogy egyre többször néztem rájöttem, hogy egy kivételes frekvenciájú érzelem löket van benne tele tanulsággal.


 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 28.

Egyszerűen zseniális a sorozat és a karakterek is egytől egyig nagyon szerethetők. Arról nem is beszélve, hogy a rengeteg poén mellett, minden részben volt valami tanulság, valami mondanivalója az adott résznek. A színészek olykor " nehéz " karaktert zseniális eljátszották, valamint az is külön értékelendő, hogy az összes színész tud táncolni és a saját "hangjukon" énekelni amire nem egyszer volt példa a 9 év alatt.

 
Deku   2017. 08. 21.

Minden karakterét imádtam ennek a sorozatnak, a vége fele már vesztett korábbi fényéből de akkor is tökéletes. Tanulságos és vicces kis szitkom volt ez. Imádtam.

 
AngelCass   2016. 06. 14.

Ha érdekel az orvoslás , de mégis csak délutáni kikapcsolódásként szeretnél nézni valamit ,akkor a Dokik remek sorozat hozzá.Jókat lehet rajta nevetni, JD képzelgései jó színt visznek a történetbe.Van benne dráma , orvosilag is hitelesnek mondható és minden résznek van valami mondanivalója :)

 

Judy Reyes(Carla) 2006-ban a Dokikban nyújtott alakításáért elnyerte az ALMA Díjat ( American Latino Media Arts Award).

(AngelCass)
 

a 2007-es My Musical című részben Judy Reyes( Carla)-t egy jelenet kivételével mindvégig ülve láthatjuk, ugyanis el volt törve a csípője a forgatáskor.

(AngelCass)
 

A sorozatban feltűnik Ken Jenkis(Dr. Bob Kelso) kutyája is Baxter.

(AngelCass)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.