Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
84%
Filmadatlap
 
114
Szereplők
32
Vélemények
42
Képek
1
Videók
Dokik
 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

legújabb vélemény

Első nézésre azt hittem, hogy megint egy debil amcsi sori és nem sokat tévedtem, de számomra is meglepő, hogy mennyire tetszett a lököttek ökörködése. Egy percig nem szabad komolyan venni ezt a sorit és akkor remek kikapcsolódás lesz.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Először nem is értettem mit akarnak, de ahogy egyre többször néztem rájöttem, hogy egy kivételes frekvenciájú érzelem löket van benne tele tanulsággal.


 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 28.

Egyszerűen zseniális a sorozat és a karakterek is egytől egyig nagyon szerethetők. Arról nem is beszélve, hogy a rengeteg poén mellett, minden részben volt valami tanulság, valami mondanivalója az adott résznek. A színészek olykor " nehéz " karakter... több»

 
Deku   2017. 08. 21.

Minden karakterét imádtam ennek a sorozatnak, a vége fele már vesztett korábbi fényéből de akkor is tökéletes. Tanulságos és vicces kis szitkom volt ez. Imádtam.

 
AngelCass   2016. 06. 14.

Ha érdekel az orvoslás , de mégis csak délutáni kikapcsolódásként szeretnél nézni valamit ,akkor a Dokik remek sorozat hozzá.Jókat lehet rajta nevetni, JD képzelgései jó színt visznek a történetbe.Van benne dráma , orvosilag is hitelesnek mondható és minden résznek van valami mondanivalója :)

 
beero88   2016. 01. 16.

Egy olyan sorozat ami egyszerre tudja a nézőt megnevettetni és elgondolkoztatni az valami fantasztikus. Leköti a nézőt mert érdekes, hogy miként keveredik ki minden egyes napból JD de ugyanakkor teszi ezt humoros módon.

 
Szivárvány1   2016. 11. 19.

Zseniális humorú sorozat. Tegnap futottam bele tv-ben véletlenül de azóta már fél évadot ledaráltam belőle, mert olyan jóXD Szívesen és nyugodt lélekkel ajánlom mindenkinek aki ki akar kapcsolódni és nem vágyik nagy szellemi tartalommal bíró sorozatra éppen. Nagyon jól elszórakoztatja a nézőt.

 

Judy Reyes(Carla) 2006-ban a Dokikban nyújtott alakításáért elnyerte az ALMA Díjat ( American Latino Media Arts Award).

(AngelCass)
 

a 2007-es My Musical című részben Judy Reyes( Carla)-t egy jelenet kivételével mindvégig ülve láthatjuk, ugyanis el volt törve a csípője a forgatáskor.

(AngelCass)
 

A sorozatban feltűnik Ken Jenkis(Dr. Bob Kelso) kutyája is Baxter.

(AngelCass)
 

A két jóbarát J.D és Turk a való életben is legjobb barátok és Zach Braff (J.D) volt Donald Faison(Turk) násznagya és az ő házában tartották az esküvőt is.

(AngelCass)
 

Zach Braff(J.D) és Donald Faison( Turk) a való életben is legjobb barátok és Donald Faison fiának, Rocco-nak Zach a kersztapja.

(AngelCass)
 

Zach Braff (J.D)-nek a sorozat sztárjának a jobb lába 8 inchhel hosszabb a balnál.

(AngelCass)
 

Dr. Cox gyakran használa a “What do you say there, Bob?” mondatot amivel utal az a 1986-os Platoon filmre amiben is hallható volt.

(Archívum)
 

Habár félreérthető maradt, a Mindenes igazi neve Glenn Matthews, Lawrence meg is erősítette ezt.

(Archívum)
 

A fénykép ami Ted irodájában van és Ted anyukáját ábrázolná, igazából Sam Lloyd anyukája a valós életben is.

(Archívum)
 

Christa Miller aki a sorozatban Dr. Cox felesége, a való életben a készítő Bill Lawrence felesége.

(Archívum)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.