Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

Dokik (2001-2010)

Scrubs
Filmadatlap
 
114
Szereplők
34
Vélemények
42
Képek
1
Videók

Galéria (42)

Videók (1)

 
Dee Neolif   2021. 09. 09.

legújabb vélemény

1
Szórakoztató, néha bugyuta, de nagyon szerethető!

A karakterek és a színészek zseniálisak. Remek kikapcsolódás.

 
Deku   2017. 08. 21.

1

Minden karakterét imádtam ennek a sorozatnak, a vége fele már vesztett korábbi fényéből de akkor is tökéletes. Tanulságos és vicces kis szitkom volt ez. Imádtam.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

1

Először nem is értettem mit akarnak, de ahogy egyre többször néztem rájöttem, hogy egy kivételes frekvenciájú érzelem löket van benne tele tanulsággal.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 28.

1

Egyszerűen zseniális a sorozat és a karakterek is egytől egyig nagyon szerethetők. Arról nem is beszélve, hogy a rengeteg poén mellett, minden részben volt valami tanulság, valami mondanivalója az adott résznek. A színészek olykor " nehéz " karakter... több»

 
AngelCass   2016. 06. 14.

1

Ha érdekel az orvoslás , de mégis csak délutáni kikapcsolódásként szeretnél nézni valamit ,akkor a Dokik remek sorozat hozzá.Jókat lehet rajta nevetni, JD képzelgései jó színt visznek a történetbe.Van benne dráma , orvosilag is hitelesnek mondható és minden résznek van valami mondanivalója :)

 
beero88   2016. 01. 16.

1

Egy olyan sorozat ami egyszerre tudja a nézőt megnevettetni és elgondolkoztatni az valami fantasztikus. Leköti a nézőt mert érdekes, hogy miként keveredik ki minden egyes napból JD de ugyanakkor teszi ezt humoros módon.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

0

Első nézésre azt hittem, hogy megint egy debil amcsi sori és nem sokat tévedtem, de számomra is meglepő, hogy mennyire tetszett a lököttek ökörködése. Egy percig nem szabad komolyan venni ezt a sorit és akkor remek kikapcsolódás lesz.

1
 

Judy Reyes(Carla) 2006-ban a Dokikban nyújtott alakításáért elnyerte az ALMA Díjat ( American Latino Media Arts Award).

(AngelCass)
 

a 2007-es My Musical című részben Judy Reyes( Carla)-t egy jelenet kivételével mindvégig ülve láthatjuk, ugyanis el volt törve a csípője a forgatáskor.

(AngelCass)
 

A sorozatban feltűnik Ken Jenkis(Dr. Bob Kelso) kutyája is Baxter.

(AngelCass)
 

A két jóbarát J.D és Turk a való életben is legjobb barátok és Zach Braff (J.D) volt Donald Faison(Turk) násznagya és az ő házában tartották az esküvőt is.

(AngelCass)
 

Zach Braff(J.D) és Donald Faison( Turk) a való életben is legjobb barátok és Donald Faison fiának, Rocco-nak Zach a kersztapja.

(AngelCass)