Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
68
Filmadatlap
 
67
Szereplők
7
Vélemények
90
Képek
7
Videók
Válás
 
VvV   2018. 12. 15.

legújabb vélemény

Sarah Jessica Parkertől nekem a Szex és New York a kedvenc. Eléggé lassú a története,picit többet vártam tőle.

 
ANdraS   2018. 04. 16.

Vajon lehet még új életet kezdeni 50 év fölött? Ha kíváncsiak vagytok rá, ez a kellemes kis sorozat választ ad a kérdésre. A Válás egy nagyon jól kivitelezett, vicces sorozat, tele kiváló színésszel, komikus helyzetekkel és hivatkozásokkal az amerikai középosztály nem csak hétköznapi élethelyzeteire, eseményeire. Sarah Jessica Parker nekem itt sokkal jobban bejött mint a Szex és New York-ban, de persze ez a sorozat inkább konverzációkon alapszik és van kontinuális sztorija is. Férjét, Thomas Haden Church-t eddig nem ismertem, de a kedves, kissé "macsó" karaktere még inkább húzza a sorozat minőségét fölfelé. A II. évad is nagyon jóra (ha nem jobbra) sikerült - akinek van házaspárja, annak kötelező.


 
indingo   2018. 04. 24.

Csak az első pár részt láttam, de eléggé unalmasnak találtam. SJP-re rossz volt ránézni. Nem tudom, hogy a plasztikai sebész a bűnös vagy az idő vas foga.

 
kmona   2016. 10. 29.

Nem hiszem, hogy érdemes lesz berendelni a második évadot, Sarah Jessica Parker már nem a régi. Különben is kit érdekel két ötven körüli amerikai válás körüli hisztije?

 
Roman   2016. 09. 23.

Túl sok az üres járat benne, valahogyan még sem épól fel komoly dráma. Most akkor vagy vígjáték, vagy lassúzós dáma, a kettő együtt nehezen házasítható.

 
papaja   2016. 05. 08.

Örülök, hogy Sarah Jessica Parker egy ilyen ötletes sorozattal tért vissza. Érezni, hogy igyekeznek izgalmas szituációkat teremteni az írók. Egyelőre sikerült is lekötniük, remélem, hogy em fog kifulladni egy évad alatt.

 
Fintil   2016. 01. 30.

Végre egy életszerű, bohókás és legondolkodtató sorozat. A színészek remekül alakítanak, minden beszólás és szemforgatás hiteles. Jó a szereposztás a főbb szerepekben. A történet eddig izgalmas, de nem tudom, hogy mennyi ideig sikerül még fenntartani a feszültséget. Néha egy kicsivel több poén is elférne, egyébként szerintem érdemes megnézni.

 

Sarah Jessica Parker és Thomas Haden Church korábban együtt szerepeltek a Zseni az apám című filmben.

(ps)
 

Sarah Jessica Parker és Molly Shannon korábban együtt szerepeltek a Szex és New York három epizódjában.

(ps)
 

A forgatás helyszíne New York, Tarrytown.

(ps)
 

Sharon Horgan, a forgatókönyvíró nem csak a válást kísérő veszekedésekre és intrikákra kíván koncentrálni, ábrázolni szeretné a válóperes ügyvédek üzleti vonatkozásait, valamint a közvetítők és tanácsadók világát is.

(ps)
 

Sarah Jessica Parker számos felkérés dacára a Szex és New York óta nem szerepelt tv-sorozatban. További érdekesség, hogy Parker mindkét sorozatnak producere és főszereplője is volt.

(ps)
 
Nem tartom Parkert annyira rossz színésznőnek, mint sokan, de az tény, hogy a pilotban a férjét alakító Thomas Haden Church brillírozott leginkább. 6/10 a pilot, a kezdő jelenet viszont zseniális,10/10. Azt a pár percet érdemes megnézni mindenkinek, vagy háromszor újra néztem. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.