Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
68
Filmadatlap
 
67
Szereplők
7
Vélemények
90
Képek
7
Videók
Válás
 
ANdraS   2018. 04. 16.

Vajon lehet még új életet kezdeni 50 év fölött? Ha kíváncsiak vagytok rá, ez a kellemes kis sorozat választ ad a kérdésre. A Válás egy nagyon jól kivitelezett, vicces sorozat, tele kiváló színésszel, komikus helyzetekkel és hivatkozásokkal az amerikai középosztály nem csak hétköznapi élethelyzeteire, eseményeire. Sarah Jessica Parker nekem itt sokkal jobban bejött mint a Szex és New York-ban, de persze ez a sorozat inkább konverzációkon alapszik és van kontinuális sztorija is. Férjét, Thomas Haden Church-t eddig nem ismertem, de a kedves, kissé "macsó" karaktere még inkább húzza a sorozat minőségét fölfelé. A II. évad is nagyon jóra (ha nem jobbra) sikerült - akinek van házaspárja, annak kötelező.

 
indingo   2018. 04. 24.

Csak az első pár részt láttam, de eléggé unalmasnak találtam. SJP-re rossz volt ránézni. Nem tudom, hogy a plasztikai sebész a bűnös vagy az idő vas foga.


 
VvV   2018. 12. 15.

Sarah Jessica Parkertől nekem a Szex és New York a kedvenc. Eléggé lassú a története,picit többet vártam tőle.

 
kmona   2016. 10. 29.

Nem hiszem, hogy érdemes lesz berendelni a második évadot, Sarah Jessica Parker már nem a régi. Különben is kit érdekel két ötven körüli amerikai válás körüli hisztije?

 
Roman   2016. 09. 23.

Túl sok az üres járat benne, valahogyan még sem épól fel komoly dráma. Most akkor vagy vígjáték, vagy lassúzós dáma, a kettő együtt nehezen házasítható.

 
Nem tartom Parkert annyira rossz színésznőnek, mint sokan, de az tény, hogy a pilotban a férjét alakító Thomas Haden Church brillírozott leginkább. 6/10 a pilot, a kezdő jelenet viszont zseniális,10/10. Azt a pár percet érdemes megnézni mindenkinek, vagy háromszor újra néztem. több»
 

Sarah Jessica Parker és Thomas Haden Church korábban együtt szerepeltek a Zseni az apám című filmben.

(ps)
 

Sarah Jessica Parker és Molly Shannon korábban együtt szerepeltek a Szex és New York három epizódjában.

(ps)
 

A forgatás helyszíne New York, Tarrytown.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.