Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
71
Filmadatlap
 
66
Szereplők
4
Vélemények
113
Képek
1
Videók
 
Curacao86   2016. 09. 11.

legújabb vélemény

Don Cheadle velejéig romlott, Kristen Bell a női mivolta, mint ha a másolatát egy szexi ribi testébe helyezték volna! Biztos, hogy nem bíznám rájuk a cégemet, mert tényleg csak a pénz érdekli őket és úgy képesek benyalni másoknak, hogy észre sem veszik bábokként mozgatják őket! Ben Schwartz és Josh Lawson karaktere, nos, ha azt mondom, hogy enyhén szólva tenyérbemászóan idegesítő, és inkább én végeznék magammal, mint velük, mert nem bírom tovább az idegesítő p*fájukat, akkor enyhén fogalmaztam. - Persze ez a szükséges rossz, fenntartja a sorozat dinamikáját mellékszereplők szintjén, hiszen Don Cheadle feleségét és apját alakító színészek kitesznek magukért, de tényleg csak "mellékesek"! Szóval, mindenki a helyén van, de a sorozat az 5-dik, végső évad felé már nagyon mélyrepülésbe tart, viszont sikerül a zárás előtt megállni a szakadék szélén. - Az első 3 évadért rajongtam, a többit csak azért néztem meg, hogy lássam mi történik a szereplőkkel. - Akinek tetszik az első évad (eleje) az nézze meg az egész sorozatot, egyszer túl fogja élni, ahogy "Marty Kaan és Társai" is a megpróbáltatásokat! Végül is egy vígjátékról van szó :)

 
Edii   2015. 09. 24.

Jó sorozat, érdekes a történet, jó a humora, a karakterek kiválóak. Kellemes kikapcsolódás.


 
Jackob   2016. 06. 24.

Don Cheadle és Kristen Bell remek választás volt a főbb szerepekre, de a többiek is jól hozzák a karaktereiket. Engem nagyon megfogott a sorozat humora, de az alaptéma is elég érdekes lett. Bár a pilot előtt még nem igazán tudtam elképzelni, hogy lesz ebből sorozat, de kellemeset csalódtam, és aztán ott is ragadtam előtte, de nem bántam meg. Egy próbát mindenképp megér.

 
kounicakhaha   2016. 04. 14.

A gátlástalanok az egyik legjobb dramedy, ami valaha készült. Remek karakterek, humor és némi dráma, nem kell ezt túlbonyolítani. Az elejétől követem a szériát, a műfaj kedvelőinek kötelező darab, a többieknek erősen ajánlott.

 

Marty Kaan karaktere eredetileg fehér lett volna.

(hp)
 

Kristen Bell a második évad forgatása alatt állapotos volt. A készítők egy ideig próbálták eltakarni a színésznő gömbölyödő hasát, de később már kénytelen voltak digitális trükköket bevetni.

(hp)
 

Az Aprilt játszó Megalyn Echikunwoke eredetileg Jeannine szerepére jelentkezett.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.