Közösség

Vélemény:

 

76 Gátlástalanok

(2012)

Gátlástalanok

 
Curacao86   2016.09.11 13:42
0

Don Cheadle velejéig romlott, Kristen Bell a női mivolta, mint ha a másolatát egy szexi ribi testébe helyezték volna! Biztos, hogy nem bíznám rájuk a cégemet, mert tényleg csak a pénz érdekli őket és úgy képesek benyalni másoknak, hogy észre sem veszik bábokként mozgatják őket!

Ben Schwartz és Josh Lawson karaktere, nos, ha azt mondom, hogy enyhén szólva tenyérbemászóan idegesítő, és inkább én végeznék magammal, mint velük, mert nem bírom tovább az idegesítő p*fájukat, akkor enyhén fogalmaztam. - Persze ez a szükséges rossz, fenntartja a sorozat dinamikáját mellékszereplők szintjén, hiszen Don Cheadle feleségét és apját alakító színészek kitesznek magukért, de tényleg csak "mellékesek"!

Szóval, mindenki a helyén van, de a sorozat az 5-dik, végső évad felé már nagyon mélyrepülésbe tart, viszont sikerül a zárás előtt megállni a szakadék szélén. - Az első 3 évadért rajongtam, a többit csak azért néztem meg, hogy lássam mi történik a szereplőkkel. - Akinek tetszik az első évad (eleje) az nézze meg az egész sorozatot, egyszer túl fogja élni, ahogy "Marty Kaan és Társai" is a megpróbáltatásokat! Végül is egy vígjátékról van szó :)