67% 42 szavazat
Öregberény

Öregberény

Öregberény
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
20
Szereplők (20)
Képek
Videók
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A tévéfilmsorozat színhelye egy szőlősdombokkal övezett kis falu, amely - mint sok-sok hasonló helyzetben lévő társa országszerte-a rendszerváltozás hétköznapjait éli. Az első részben bemutatkoznak a szereplők: a hajdani nagygazda, a kocsmáros, a pék, a főagronómusból lett vállalkozó, a minden lében kanál Kisfröccs és a többiek. Deli József, a volt kulák úgy érzi, ott folytathatja az életét, ahol 40 éve abbahagyta. A városba szakadt mérnök fiát is hazahívja gazdálkodni.

Rendező: Málnay Levente
Ország: Magyarország
Premier (HU): 1993.12.02.

Sorozat áttekintés

1. évad (1993) - 6 epizód
2. évad (1994) - 12 epizód
3. évad (1995) - 3 epizód
 
2018.01.27 KingPin

legújabb vélemény

Szerintem ez egy nagyon hangulatos sorozat, amit egyszerűen érdemes nézni, mert annyira magával tudja ragadni az embert. Egyszerű történetek, némi izgalommal, de inkább könnyed kikapcsolódást tud nyújtani.

0
 
2018.01.05 Ricardo Garcia

Hát, nem tudom. Nekem ez kissé unalmas volt, persze nem szeretnék ezzel senkit sem megbántani, egyszerűen csak gyenge alkotásnak tartom, ami teljesen felejthető.

0
 

A sorozatot több Budapest közeli helyszínen forgatták: Budajenőn, Telkiben, Zsámbékon, Tökön, Solymáron, Máriahalmon, Perbálon, Tinnyén, Budakeszin és Hűvösvölgyben.Szerző: Dorkateo

#1
 

A sorozat forgatási helyszíne a solymári vasútállomás volt. Szerző: indingo

#2