Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
2
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
Hajrakte   2019. 01. 07.

legújabb vélemény

Első évad után kimondottan üdítő sorozat, óriási görbe tükör jó humorral, kár, hogy csak két évadot élt, bár lehet ettől értékesebb és csak ennyi volt benne ????

 
Biktop   2015. 05. 01.

Nagyon jó és fájóan rövid sorozat! Bár néhány rész kellemetlenül kínosra sikeredett, nagy kár, hogy nem folytatják... A lezáró másfél órás film viszont nem passzol a sorozatba, inkább drámai volt, mint komikus. Több hírességet és kevesebb szomorúságot kellett volna inkább oda adagolni. Ám akinek nem tetszett a sorozat, a befejező epizód épp ezért külön is megállva a helyét tetszhet, igazi USA film, előre látható végkifejlettel... - Menjünk valahová, ahol nem ismernek. - Hollywood? :)

Ricky Gervais
Ricky Gervais
Ricky Gervais
Ricky Gervais
Ricky Gervais
Ricky Gervais
 

Néhány epizódban Ricky Gervais és Stephen Merchant számos sora eltér az amerikai verzióban és a brit verzióban.

(rbernadett)
 

Elfoglaltsági problémák miatt, Samuel L. Jackson jeleneteit le kellett forgatni még mielőtt az első epizódot leforgatták volna.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.