Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

A Tanár (2018)

A Tanár
Filmadatlap
 
6
Szereplők
19
Vélemények
1
Képek
1
Videók

Galéria (1)

Videók (1)

 
Dorkateo   2021. 11. 10.

legújabb vélemény

1

A német Tanárok gyöngye c. sorozat magyar változata. A főszerepre Nagy Ervint választani a legjobb döntés volt. A tenyérbemászóan nagyképű, de a gyerekekkel vagányul törődő figura nagyon jól áll neki, mondhatni egészen testreszabott, akár róla is ír... több»

 
indingo   2018. 04. 10.

0

Nagyobb volt a füstje mint a lángja. Egyelőre elég közepes. Mindenképpen többet vártam tőle. Ervin is kicsit el van hízva, vagy ez a szerephez tartozik?

 
dailyfilmsan   2019. 03. 23.

0

Az első évadja tetszett, ötletes volt. Mindemellett elnagyolt. A mai oktatási szférában nem, hogy nem akarnak ilyen szinten a diákok életébe belefolyni a tanárok, de nem is nagyon szabad nekik. De ötletes és ahhoz képest, hogy magyar sorozat, jól tar... több»

 
GedyPapa   2018. 06. 07.

0

Nagyon szeretem a trash sorozatokat, és mindig keresem az éppen hangulatomnak megfelelőt. A Tanárnak éppen az a veszte, hogy túlságosan komolyan veszi önmagát és ehhez nincs meg a kellő háttér, hiszen a fiatal színészek közül nincs egy olyan sem, aki... több»

 
Szilonka   2018. 08. 17.

0

Eléggé szájbarágós minden rész mondanivalója. Olyan tankönyvszerű. Azt még nem döntöttem el, hogy a második évadba belevágok-e, de annak örülök, hogy a főszereplő hölgyet kitették.

 
Ms. Akárki   2019. 09. 03.

0

Nagyon klasszul beharangozták, bepromózták, de számomra nagyon semmitmondó és bűngagyi lett ez a sorozat. Nincs is nagyon célja, csak úgy egy egy szálon néha elméláznak halál unalmasan.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

0

Igazi fiataloknak szól problémákat dolgoz fel igényesen sorozat. Az eddigi részek nagyon jók voltak. Nagy Ervin is remek a szerepében, jó volt újra Fényest látni.

 

A német eredetiben az igazgatóhelyettes szerepében ugyanaz a színész játszik. Itt a magyar változatban az 1. évad után lecserélték Ubrankovics Júliát Trokán Nórára.

(Dorkateo)
 

A főcímdal ByeAlex és a Slepp Széllel szemben című dala.

(indingo )
 

A sorozat a német Der Lehrer sorozat adaptációja.

(indingo )
 

A sorozatot a már bezárt Fényes Elek Közgazdasági Szakközépiskolában forgatták.

(indingo )