Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76
Filmadatlap
 
6
Szereplők
12
Vélemények
1
Képek
1
Videók
A Tanár
 
indingo   2018. 04. 10.

Nagyobb volt a füstje mint a lángja. Egyelőre elég közepes. Mindenképpen többet vártam tőle. Ervin is kicsit el van hízva, vagy ez a szerephez tartozik?

 
GedyPapa   2018. 06. 07.

Nagyon szeretem a trash sorozatokat, és mindig keresem az éppen hangulatomnak megfelelőt. A Tanárnak éppen az a veszte, hogy túlságosan komolyan veszi önmagát és ehhez nincs meg a kellő háttér, hiszen a fiatal színészek közül nincs egy olyan sem, aki kitűnne a sablonos "Református ifjúsági műsor"-os kategóriából. Ezzel szemben Anger Zsolt, Elek Ferenc, vagy éppen Simon Kornél zseniálisan hozzák a szerepüket. Nagy Ervin nekem néha túl sok, míg Urbankovics Júlia túl buta szerepet kapott.


 
dailyfilmsan   2019. 03. 23.

Az első évadja tetszett, ötletes volt. Mindemellett elnagyolt. A mai oktatási szférában nem, hogy nem akarnak ilyen szinten a diákok életébe belefolyni a tanárok, de nem is nagyon szabad nekik. De ötletes és ahhoz képest, hogy magyar sorozat, jól tartja magát. A második évad viszont nem lett az igazi, fölös körök ugyanazon pálya körül. Talán, ha 3 rész tudta ugyan azt a színvonalat hozni, amit az első évad.

 
Szilonka   2018. 08. 17.

Eléggé szájbarágós minden rész mondanivalója. Olyan tankönyvszerű. Azt még nem döntöttem el, hogy a második évadba belevágok-e, de annak örülök, hogy a főszereplő hölgyet kitették.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

Igazi fiataloknak szól problémákat dolgoz fel igényesen sorozat. Az eddigi részek nagyon jók voltak. Nagy Ervin is remek a szerepében, jó volt újra Fényest látni.

 
Persze valamivel több realitás jót tenne a filmnek, de alapjaiban jó úton halad az egész: bepillantást nyerünk egy középiskola világába, a tanárok gondolkodásába és a középiskolás kamaszok életébe. Értékelésünk az első három rész után: 8 / 10 pont. több»
 

A főcímdal ByeAlex és a Slepp Széllel szemben című dala.

(indingo )
 

A sorozat a német Der Lehrer sorozat adaptációja.

(indingo )
 

A sorozatot a már bezárt Fényes Elek Közgazdasági Szakközépiskolában forgatták.

(indingo )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.