Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78
Filmadatlap
 
6
Szereplők
6
Vélemények
1
Képek
1
Videók
 
indingo   2018. 04. 10.

Nagyobb volt a füstje mint a lángja. Egyelőre elég közepes. Mindenképpen többet vártam tőle. Ervin is kicsit el van hízva, vagy ez a szerephez tartozik?

 
GedyPapa   2018. 06. 07.

Nagyon szeretem a trash sorozatokat, és mindig keresem az éppen hangulatomnak megfelelőt. A Tanárnak éppen az a veszte, hogy túlságosan komolyan veszi önmagát és ehhez nincs meg a kellő háttér, hiszen a fiatal színészek közül nincs egy olyan sem, aki kitűnne a sablonos "Református ifjúsági műsor"-os kategóriából. Ezzel szemben Anger Zsolt, Elek Ferenc, vagy éppen Simon Kornél zseniálisan hozzák a szerepüket. Nagy Ervin nekem néha túl sok, míg Urbankovics Júlia túl buta szerepet kapott.


 
TomÁcs   2018. 04. 14.

Igazi fiataloknak szól problémákat dolgoz fel igényesen sorozat. Az eddigi részek nagyon jók voltak. Nagy Ervin is remek a szerepében, jó volt újra Fényest látni.

 
Filmelemző   2018. 04. 20.

Szórakoztató vígjátéksorozat, szellemes poénokkal, egy nagyon szexi színésznővel, eredeti karakterekkel, jó sztorikkal. Nekem alapvetően tetszik. Egyetlen gond vele, hogy erősen nélkülözi a mai magyar középiskolák realitását, vagyis a valódi iskolai környezet hitelességét. Mégis szórakoztató, könnyed, vidám, vicces. Értékelésünk így is erős 8 pont, az első három rész után.

 
Greeta   2018. 05. 17.

Igazi amerikai hangulatú sorozat, de azért marad a magyar valóság. Kicsit érezni rajta a Fák jú tanár úr érzést is. A stílus mindenképp koppintás. Nagy Ervin mint macsó testnevelő és kémia tanár. Ez a szuper tanár, aki kiugrik az ablakon és minden diákot meg akar menteni dolog nem túl reális. A világmegváltó beszéde,. amitől mindenki jó útra tér nem túl hihető. A rossz fiú megjavul, a menő csaj jó fej lesz, a duci lányt mindenki elfogad. A mesében talán. Ilyen nincs. Amúgy a karaktert hitelesen hozza, kedvelhető figura. helyenként túl beleéli magát és humoros jelenetei vannak szép számmal. Az első pár rész eléggé erőltetettre sikerült. A mondanivalója szájbarágós és közhelyes. Véletlenül persze pont elszólja magát az ember vagy pont ott áll az ember háta mögött, akiről beszél. Utána kicsit oldottabb lett az egész és ez jót tesz neki. Ami kicsit furcsa, hogy az egész iskolában négy tanár van. Elek Ferenc a szokásos lúzer karakter megformálója minimális szöveggel. A szuperszexinek kikiáltott tanárnő, akibe belehabarodik Nagy Ervin is teljesen tengerentúli megoldás. A diákok is akinek már megismerjük a történetét, a hátterét utána eléggé eltűnnek, mintha már nem is az iskolába járnának. A tizenéves diákokat huszonévesek játsszák. Nem találtak megfelelő színészeket a fiatalabb korosztályból. Egészben nézve a képet egy teljesen nézhető sorozat, ami dob rajta, hogy magyar és hasonló még nem készült. A világ nagy dolgait nem itt fogja megérteni az ember. Én több állandó karakt vinnék a sorozatba és talán a humor faktort is kicsit megemelném.

 
Persze valamivel több realitás jót tenne a filmnek, de alapjaiban jó úton halad az egész: bepillantást nyerünk egy középiskola világába, a tanárok gondolkodásába és a középiskolás kamaszok életébe. Értékelésünk az első három rész után: 8 / 10 pont. több»
 

A főcímdal ByeAlex és a Slepp Széllel szemben című dala.

(indingo )
 

A sorozat a német Der Lehrer sorozat adaptációja.

(indingo )
 

A sorozatot a már bezárt Fényes Elek Közgazdasági Szakközépiskolában forgatták.

(indingo )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.