Nagy Ervin alakítja Zámbó Jimmyt A Király című sorozatban

Nagy Ervin komoly kihívás előtt áll, ő alakítja ugyanis Zámbó Jimmyt A Király című sorozatban, számolt be a hírről a Blikk.

Azt már eddig is tudtuk, hogy kész A Király című sorozat, melynek tíz epizódja az RTL Klubon lesz látható, most viszont az is kiderült, hogy a főszerepet nem más, mint A Tanár és a Kincsem sztárja, Nagy Ervin alakítja majd.

A színész elmondása szerint ugyan nem volt Jimmy rajongója, de óriási kihívásnak tartja, hogy ő bújhat az ikonikus magyar zenész bőrébe.

Nagy megosztotta azt is, hogy otthonában az utóbbi időkben gyakran szólnak Jimmy dalai, erre pedig elsősorban a szerepre való felkészülés miatt van szükség. A felkészülést segíti, hogy az elhunyt zenész családjától olyan VHS-kazettákat is kaptak, melyek mélyebb betekintést engednek a Zámbó Jimmy magánéletébe, de a család a Király ruhatárából többet is kölcsönzött a produkció számára. Nagy Ervin ennek kapcsán egy érdekességet is megosztott:

„Hidegrázós volt, amikor felpróbáltam, és tökéletesen passzoltak rám a darabok, egy centivel sem volt se nagyobb, se kisebb, mindenhol passzolt. Az egy nagyon meghatározó pillanat volt.”

Arról, hogy mikor debütál majd a széria az RTL Klubon, egyelőre nincsenek információk.

via Blikk