Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

Én még sosem... (2020-2022)

Never Have I Ever
Filmadatlap
 
29
Szereplők
13
Vélemények
9
Képek
2
Videók

Galéria (9)

Videók (2)

 
Idknw   2022. 06. 26.

legújabb vélemény

0

Könnyed, kedves sorozat. A poénok jók, főként a narrátorok, a színészek aranyosak, viccesek. Nem csak egy buta tini sorozat. Néhol nagyon szomorú, sok karaktert sajnáltam, vagy együtt tudtam érezni velük. Bár Devi elég csúnyácska lány, a valóságban e... több»

 
petraszab   2020. 09. 03.

2

Mostanában teljesen rákattantam a Netflixes sorozatokra. Annyira nem voltam tőle elájulva. A főszereplő srác helyes, de ennyi.

 
hp   2021. 01. 11.

1

Kellemesen szórakoztató sorozat, aminek a drámai vonal ad egy külön mélységet. Nem feltétlenül újranézős darab, de olyan, aminek a második évada is meg fogja érdemelni az esélyt.

 
indingo   2020. 08. 19.

0

Gyorsan darálható tinisorozat, most egy indiai lánnyal és családjával a középpontban. Humoros és kedves kis darab.

 
szoljhozzam   2021. 10. 26.

1

Örülök, hogy nem egy egyszerű indiai lány a főszereplő. A történet vicces, de helyenként megvan az érzelmes oldala is.

 
Szilonka   2020. 08. 28.

0

Én jót mulattam a különböző karaktereken. A főszereplő személyében örültem, hogy nem egy tipikus amerikai lányt kértek fel, az indiai gyökerek és az ehhez kapcsolódó szálak még különlegesebbé teszik a sorozatot.

 
Dorkateo   2020. 08. 08.

0
Imádtam

Őszinte, vidám, életszagú sorozat. És még a 3. évadra is megtartotta ezt a tulajdonságát, ami nálam nagy szó, lévén nem vagyok oda a sorozatokért. Az első évadban gyakran halljuk a narrátor szerepében John McEnroe-t, aki híres volt a teniszmeccseken a hangos kirohanásairól. Itt bölcs rezignáltsággal festi alá főhősnőnk, Davie hasonlóan őrült dolgait. Ezt később más sztárok is megismétlik, saját gyarlóságaikat is kifigurázva ezáltal. A főhős, Davie egy indiai lány, jó tanuló, heves természetű, ám nem túl népszerű a középiskolában. Egy őrült ötlettel szexelni hívja a suli legmenőbb fiúját. S ez majdnem be is jön neki! Ám a forgatókönyvírók ügyesen terelgetik a történetet, s nem kell vad kamasz szexre gondolnunk, inkább árnyaltan végigvezetnek minket a fiatalkor önbizalomhiányos időszakain. Felemelkedések (értsd népszerűség a gimiben) és bukások (értsd kínos felsülések mások előtt) váltogatják egymást. Ha eddig nem tudtad, mivel kell megküzdenie egy mai tininek, ebből a szitkomból garantáltan megtudhatod.

 

A sorozat 4. évada lesz az utolsó.

(indingo )
 

Egyes jelenetekhez a rendező, Mindy Kaling saját gyerekkorából merített ihletet.

(indingo )
 

A főszereplő Maitreyi Ramakrishnant 15 000 jelentkező közül választották ki.

(indingo )