82% 171 szavazat
Én még sosem...

Én még sosem...

Never Have I Ever
Filmadatlap
14
Vélemények (14)
29
Szereplők (29)
9
Képek (9)
3
Videók (3)
5
Érdekességek (5)
Díjak
Filmkritika
Lejátszás

Sorozat áttekintés

1. évad (2020) - 10 epizód
2. évad - 10 epizód
3. évad (2022) - 1 epizód
4. évad (2023) - 10 epizód

Hol nézheted

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Devi egy modern, első generációs indiai-amerikai tinédzser lány, akinek meg kell vívnia a maga harcait a beilleszkedéshez. Amikor Devire rátalál a szerelem, addigi bonyolult élete újabb fordulópontok elé kerül.
A Netflix új sorozatát a népszerű színésznő és humorista, a 6 Emmy-díjra jelölt Mindy… Több


Forgatókönyvíró: Lang Fisher, Mindy Kaling, Justin Noble
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2020.04.27. | Netflix (2020.04.28.)
 
2023.06.12 Qwertino

legújabb vélemény

Rasszista

Ez az egész sorozat rasszista a fehér bőrű emberekkel szemben. Állandóan olyan utalásokat tesznek, mint pl. „ő itt a fehér barátom”. Próbálnák fordítva.

0
 
2020.09.03 petraszab

Mostanában teljesen rákattantam a Netflixes sorozatokra. Annyira nem voltam tőle elájulva. A főszereplő srác helyes, de ennyi.

2
 
2021.01.11 hp

Kellemesen szórakoztató sorozat, aminek a drámai vonal ad egy külön mélységet. Nem feltétlenül újranézős darab, de olyan, aminek a második évada is meg fogja érdemelni az esélyt.

1
 
2020.08.19 indingo

Gyorsan darálható tinisorozat, most egy indiai lánnyal és családjával a középpontban. Humoros és kedves kis darab.

0
 
2020.08.08 Dorkateo

Imádtam

Őszinte, vidám, életszagú sorozat. És még a 3. évadra is megtartotta ezt a tulajdonságát, ami nálam nagy szó, lévén nem vagyok oda a sorozatokért. Az első évadban gyakran halljuk a narrátor szerepében John McEnroe-t, aki híres volt a teniszmeccseken a hangos kirohanásairól. Itt bölcs rezignáltsággal festi alá főhősnőnk, Davie hasonlóan őrült dolgait. Ezt később más sztárok is megismétlik, saját gyarlóságaikat is kifigurázva ezáltal. A főhős, Davie egy indiai lány, jó tanuló, heves természetű, ám nem túl népszerű a középiskolában. Egy őrült ötlettel szexelni hívja a suli legmenőbb fiúját. S ez majdnem be is jön neki! Ám a forgatókönyvírók ügyesen terelgetik a történetet, s nem kell vad kamasz szexre gondolnunk, inkább árnyaltan végigvezetnek minket a fiatalkor önbizalomhiányos időszakain. Felemelkedések (értsd népszerűség a gimiben) és bukások (értsd kínos felsülések mások előtt) váltogatják egymást. Ha eddig nem tudtad, mivel kell megküzdenie egy mai tininek, ebből a szitkomból garantáltan megtudhatod.

0
 

Lee Rodrigez queernek vallja magát. Szerző: indingo

#1
 

A szerep kedvéért Lee Rodrigez részt vett egy robotika kurzuson, ahol épített egy saját robotot, akit Tinzel Washington nevezett el. Szerző: indingo

#2
 

A sorozat 4. évada lesz az utolsó. Szerző: indingo

#3
 

Egyes jelenetekhez a rendező, Mindy Kaling saját gyerekkorából merített ihletet. Szerző: indingo

#4
 

A főszereplő Maitreyi Ramakrishnant 15 000 jelentkező közül választották ki.Szerző: indingo

#5