76% 54 szavazat
Egyetemista lányok szexuális élete

Egyetemista lányok szexuális élete

The Sex Lives of College Girls
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
32
Szereplők (32)
12
Képek (12)
3
Videók (3)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum

FILMINFÓ

Három 18 éves diáklány szobatárs egy vermonti kollégiumban. Egy rakás ellentmondás és hormonok segítségével a lányok igazán szerethetők és bosszantók egyaránt.

(Hupka Adrián)

Forgatókönyvíró: Mindy Kaling, Justin Noble
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2021

Sorozat áttekintés

1. évad (2021) - 10 epizód
2. évad (2022) - 1 epizód
Pauline Chalamet
Amrit Kaur
Pauline Chalamet
Amrit Kaur
Alyah Chanelle Scott
Amrit Kaur
Renika Williams
Pauline Chalamet
Amrit Kaur
Amrit Kaur
Reneé Rapp
Alyah Chanelle Scott
Reneé Rapp
Gavin Leatherwood
Alyah Chanelle Scott
Reneé Rapp
Alyah Chanelle Scott
Renika Williams
 
2023.07.07 Kirana80

legújabb vélemény

Fun, Love, Life, Youth, Growing up Steps mozi (sori)

Rengeteg mai aktuális kérdés, faji és nemi hovatartozás, felnövekvés, esetenként még jellemfejlődés és -változás története a sorozat. Szerintem pontosan a kellő pontokban vicces, minden mögött ott van az egyetemista lányok érzelmi és/vagy szexuális élete. Imádnivaló. Sok aktualitást feszeget és ábrázol. Természetesen homofóboknak nem ajánlhatja senki nyugodt szívvel. A szabadság a barátság, az igazi bolond egyetemi évek éppúgy kibontakoznak, mint más súlyos dolgok, financiális gondok, érzelmi csalódások, önmagunk felvállalása. Chalamet Pauline(direkt fordítva írom az eredeti nevét) üde színfolt. Emberek! A négy szobatárs mind más karakter. Fantasztikusak együtt. Nagyon, de nagyon sok reális dolog és téma van ebben a sorozatban viccesen, könnyedén vagy akár komolyabban tálalva és autentikusan, kedvesen megjelenítve. Letehetetlen. Csodálatos.

0
 
2022.02.26 Robinson76

A címe trendi, de nem fedi a valóságot

4 lány beilleszkedése és kialakuló barátságuk az egyetemen egy olyan téma, amiből sokkal többet ki lehetett volna hozni. A széria a sok kimaradt ziccer és az esetenként túltolt bulik és kalandok miatt sem jött be. Vígjátékra számítottam, de még csak nem is poénos. A sorozat nem is a szexről vagy a szexuális életről szól, inkább a lányok között kialakuló viszonyokról és közös kalandjaikról, amik lényegében a sorozat lelkét adják. Sokatoknak okozhat majd csalódást, ha csak a címéből indultok ki, mert az igen félrevezető. Csak a tinis-sulis sorozatok rajongóinak ajánlható!

1
0