Itt az Országúti diszkó remake-jének előzetese, benne Jake Gyllenhaallal és Conor McGregorral

Az 1989-es Országúti diszkó című akciófilm-klasszikus remake-je március 21-én lesz világszerte elérhető a Prime Videón! Megjött az első előzetes is!

Az eredeti film szerény 30 millió dolláros bevételt hozott 15 millió dolláros költségvetésből, de azóta kultikus klasszikussá vált, és Patrick Swayze egyik legkedveltebb alakítását hozta.

Így néz ki az új film sztorija

A film főszereplője ezúttal egy ex-UFC harcos, aki a megélhetéséért küzd. Miután egy Florida Keys-i roadhouse tulajdonosa rátalál, amint ő épp a kocsijában alszik, Elwood Daltonból (Jake Gyllenhaal) kidobóember lesz, és belekeveredik a törvényen kívüliek és motorosok (köztük a valódi vegyes harcművészből lett elsőfilmes színész, Conor McGregor), valamint egy pénzember, aki elhatározza, hogy pazar üdülőhelyet épít a "gazdag s*ggfejeknek játszmáiba...". 

Egy interjúban "őrült színészként" jellemezte Gyllenhaalt a roadhouse tulaját alakító Jessica Williams:

"Minden alkalommal tanulsz. Színészként az a feladatom, hogy mindenkit jó színben tüntessek fel azzal, hogy tudom, mi a fenét csinálok a forgatáson" - mondta Williams - "Imádok röplabdázni, és ezt Jake-kel is megtehettem".

A színészgárdában olyan arcok tűnnek még fel, mint Billy Magnussen (legutóbb a Légi csibészekben láthattuk), Joaquim de Almeida (aki Jason Momoa Dantejának apjaként tűnt fel nyúlfarknyi szerepben a Halálos iramban-sagában) vagy épp Darren Barnett, aki Devi szívtipró álopasiját keltette életre az Én még sosem... című nagysikerű coming of age sorozatban.

A rendező tervei

Doug Liman rendezi a filmet Anthony Bagarozzi és Charles Mondry forgatókönyve alapján. Az eredeti, 1989-es film producere, Joel Silver executive producerként működik közre. 

"Izgatottan várom, hogy a magam módján feldobjam a szeretett 'Road House' örökségét" - osztotta meg Liman egy nyilatkozatában - "És alig várom, hogy megmutassam a közönségnek, mit fogunk Jake-kel kezdeni ezzel az ikonikus szereppel".

Silver hozzátette: "Az eredeti Road House/Országúti diszkó különleges helyet foglal el a szívemben, és nagyon izgatott vagyok, hogy ezt az újonnan elképzelt változatot elhozhatom a közönségnek szerte a világon". 

akció | thriller

Egy volt UFC-bunyós a megélhetéséért küzd. Miután egy Florida Keys-i roadhouse tulajdonosa rátalál, hogy a kocsijában alszik, kidobóember lesz, és belekeveredik a törvényen... több»