Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
7
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
ZeroHero   2019. 09. 25.

legújabb vélemény

Hatalmas nagy klasszikus, a jofiu es a rosszfiuk csataja, most epp egy poros kis amerikai putriban es egy diszkoban. A latvany jo, a zenek jok, Kelly Lynch fenykoraban gyonyoru es bajos, vannak jo bunyok, vegig porog a film, nemnagyon van uresjarat. Aztan persze happyend, mint mindig. Eros kozepes.

 
indingo   2019. 05. 20.

Kissé elavult ha mai szemmel nézzük hiszen azóta sok minden változott, de ha mindezt elhanyagoljuk akkor még lehet élvezni ha a bunyót és a romantikát kedveljük.


 
Norbert93   2019. 07. 08.

Erősen érződik a 80-as évek macho hangulata az összképen, a korszak akciófilmjeinek sablonjaiból válogatva. Részemről közhelyes és sekélyes film, minden szereplőjével egyetemben.

 
Filmelemző   2018. 05. 18.

Nagy divat manapság lehúzni ezt a filmet, pedig annak idején 89-90 ben sokan szerettük. Ma már persze kicsit közhelyes, hatásvadász bugyutaságnak tűnik, de hát istenem az egész 80-as évek filmvilága is az volt akkoriban. Kelly Lync viszont őrült szex... több»

 
ocso   2015. 05. 05.

A film nagyon tetszett, keveredik a krimi , a thriller és beleszövődik a szexualitás is. Egyedi hangulatú film, többször is érdemes megnézni, jók a a karakterek, tipikus nyolcvanas évekbeli film.

 
Gríz   2015. 11. 04.

közepesen jó film, se nem akció, se nem romantikus, valahol a kettő között. Némi drámai csík is került a dohány közé. Egy-két slukk és már el is feledte az ember.

 
Hitman   2015. 03. 10.

Swayze egyik legismertebb filmje, szerintem az egyik legjobb is, habár játéka nem igényel túl nagy alakítási szintet. Kellemes film, kikapcsolódásra bőven megteszi.

Patrick Swayze

A film összbevétele 87 945 379 dollár volt (imdb.com).

 

A Codyt alakító kanadai zenész, Jeff Healey első és egyben egyetlen filmszerepe.

(rbernadett)
 

A film két sztárja Patrick Swayze és Ben Gazzara egyaránt hasnyálmirigyrákban hunytak el, Swayze 2009-ben, Gazzara 2012-ben.

(rbernadett)
 

Patrick Swayze egyszer azt mondta, hogy a forgatás alatt nem volt biztos benne, hogy túl fogja élni ezt a filmet.

(rbernadett)
 

Patrick Swayze az ebben a filmben elszenvedett sérülése miatt nem szerepelhetett a Ragadozó 2. (1990) című filmben.

(rbernadett)
 

Kelly Lynch elmondása szerint mindig, amikor Bill Murray meglátja a tévében a filmbeli szexjelenetet vele és Patrick Swayze-vel, mindig felhívja Lynch férjét Mitch Glazert, hogy ugrassa vele.

(rbernadett)
 
Közepes akciófilm a 80-as évekből, amelyet Patrick Swayze és Sam Elliott miatt érdemes egyszer megnézni! több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.