Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Halálos iramban (2001)

The Fast and the Furious
Filmadatlap
 
29
Szereplők
38
Vélemények
56
Képek
1
Videók

Galéria (56)

Videók (1)

 
Balázs399946   2023. 04. 28.

legújabb vélemény

0

Ez még teljesen rendben volt. Itt még senki nem sejtette, hogy később mivé lesz az egész.

 
Yosihiro   2016. 05. 22.

1

Igen !!!! Vin D és paul W felejthetetlen alakítása ami mái napig is egy áttörés volt az autósfilmek területén Paul a főhős de Vin D sem marad alul. Ezzel a fuilmmel beírták magukat a filmtörténelembe. Számomra egy igazi klasszikus film :) csak ajánlani tudom :)

 
Deku   2017. 07. 18.

1

Ez és a Tokyo Drift a két nagy kedvencem a sorozatból habár elmondható, hogy kivétel nélkül szerettem mindent. Viszont ezeknél még meg volt a versenyzés mámora és az autó tuning. Nálam ez volt a nyerő.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

0

Sokáig nem foglalkoztam a filmmel, talán már kész volt a 4. rész is, amikor megnéztem mindet, de az első kvartett közül ez visz mindent. Csillagos ötös.

 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 04.

0

Na ezzel a filmmel ki lehet kergetni a világból!És hallom,és látom,hogy készül,vagy kész van az ezredik része??? :) Rettenetesen gyenge,unalmas! Semmi,de duplán!

 
BRANTON   2022. 06. 04.

0
Gyerekkorom egyik kedvence, de lássuk be...

2001-ben bemutatták az immáron kilenc, hamarosan tíz résszel rendelkező, Halálos iramban széria első részét. Emlékszem, Max 7-8 éves lehettem, de már láttam minimum ennyiszer akkortájt. A mai napig szívesen előszedem, újranézem. Sok ember úgy van vele, hogy az autók miatt szereti ezeket a filmeket. Jelentem, én nem. Egy végtelenül buta szériáról van szó, ami hülyének nézi a nézőt, a néző pedig be is kajálja. Itt jön a de! Ami miatt szerettem már gyerekként is, az a műmájerkedés és az adrenalin. Vin Diesel ahogyan néz azzal a nagy bamba tekintetével, az adrenalinpumpáló zenék, minden ami a kétezres évek elejével járt. Egy nagyon kedves emlék, nagyon szeretek vele nosztalgiázni, de így is csak egy átlagos kis akciófilm. Annyi szent, hogy megvan a maga bája.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 16.

0

Egész jó film. Még nekem is tetszett, pedig a hasonló autós versenyzős filmek nem szoktak tetszeni. De ez inkább akció romkom a szememben és annak tökéletes. Csodaszépek a kocsik és a versenyeket is nagyon jó bemutatják. A zenék pedig nagyon jók.

A film összbevétele 207 283 925 dollár volt (imdb.com).

 

Brian szerepére szóba került Eminem és Mark Wahlberg neve is.

(stevepisti)
 

A forgatási munkák többek között Dél-Kaliforniában zajlottak, Los Angelesben.

(Bob)
 

Az 1991-es Point Break című film remake-janek tekintik a filmet, mert cselekményük nagyban hasonlít.

(mamiéstöti2)
 

Paul Walker az első résztől kezdve magának választotta az autókat, mert már a kezdet előtt is nagy autórajongó volt.

(mamiéstöti2)
 

Michelle Rodriguez is a film előtt szerzett jogsit és a film hatására állandóan gyorshajtás miatt meszelik le, legalábbis ő a filmre fogja.

(mamiéstöti2)