Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
82

Halálos iramban

(The Fast and the Furious)
 
mamiéstöti2  2017. 09. 21.

Sokáig nem foglalkoztam a filmmel, talán már kész volt a 4. rész is, amikor megnéztem mindet, de az első kvartett közül ez visz mindent. Csillagos ötös.

 
Deku  2017. 07. 18.

Ez és a Tokyo Drift a két nagy kedvencem a sorozatból habár elmondható, hogy kivétel nélkül szerettem mindent. Viszont ezeknél még meg volt a versenyzés mámora és az autó tuning. Nálam ez volt a nyerő.

 
dittee  2015. 12. 27.

Kiválò film, egyszerűen minden meg van benne, ami egy jó filmhez kell: akció, izgalom, humor, kocsik, sebesség és két kivàlò színész Vin Diesel és Paul Walker, bár a többiekre sem lehet panasz.

 
VFTS  2016. 08. 02.

Itt még az autók voltak a főszerepben és hogy a néző megismerhesse ezt a világot. Ha valaki megemlíti Vin Dieselt vagy Paul Walkert tuti ez a film ugrik be mindenkinek és nem véletlen, hiszen remek lett.

 
Yosihiro  2016. 05. 22.

Igen !!!! Vin D és paul W felejthetetlen alakítása ami mái napig is egy áttörés volt az autósfilmek területén Paul a főhős de Vin D sem marad alul. Ezzel a fuilmmel beírták magukat a filmtörténelembe. Számomra egy igazi klasszikus film :) csak ajánlani tudom :)

 

Az 1991-es Point Break című film remake-janek tekintik a filmet, mert cselekményük nagyban hasonlít.

(mamiéstöti2)
 

Paul Walker az első résztől kezdve magának választotta az autókat, mert már a kezdet előtt is nagy autórajongó volt.

(mamiéstöti2)
 

Michelle Rodriguez is a film előtt szerzett jogsit és a film hatására állandóan gyorshajtás miatt meszelik le, legalábbis ő a filmre fogja.

(mamiéstöti2)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.