Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
81

Halálos iramban (2001)

The Fast and the Furious
Filmadatlap
 
30
Szereplők
38
Vélemények
56
Képek
1
Videók
 
drg0602   2020. 02. 25.

legújabb vélemény

Klasszikus és zseniális!

Nagyon imádom ezt a filmet. Vin Diesel és Paul Walker testre szabott szerepeket kaptak, és jó is alakítanak, a mellékszereplők nagyon jók. Imádom az egész film légkörét, verseny, tuning, akció. Brutális jó, egyedi, zseniális és klasszikus alkotás!

 
Deku   2017. 07. 18.

Ez és a Tokyo Drift a két nagy kedvencem a sorozatból habár elmondható, hogy kivétel nélkül szerettem mindent. Viszont ezeknél még meg volt a versenyzés mámora és az autó tuning. Nálam ez volt a nyerő.


 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Sokáig nem foglalkoztam a filmmel, talán már kész volt a 4. rész is, amikor megnéztem mindet, de az első kvartett közül ez visz mindent. Csillagos ötös.

 
NGN   2020. 01. 22.

Itt még tényleg a szuper verdák játszották a főszerepet Dieselék mellett. Akkor sem volt kiemelkedő alkotás, de szórakoztató és még nem voltak eltúlozva az akciók.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 16.

Egész jó film. Még nekem is tetszett, pedig a hasonló autós versenyzős filmek nem szoktak tetszeni. De ez inkább akció romkom a szememben és annak tökéletes. Csodaszépek a kocsik és a versenyeket is nagyon jó bemutatják. A zenék pedig nagyon jók.

A film összbevétele 207 283 925 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatási munkák többek között Dél-Kaliforniában zajlottak, Los Angelesben.

(Bob)
 

Az 1991-es Point Break című film remake-janek tekintik a filmet, mert cselekményük nagyban hasonlít.

(mamiéstöti2)
 

Paul Walker az első résztől kezdve magának választotta az autókat, mert már a kezdet előtt is nagy autórajongó volt.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.