Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82

Halálos iramban (2001)

The Fast and the Furious
Filmadatlap
 
30
Szereplők
37
Vélemények
56
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 07. 18.

Ez és a Tokyo Drift a két nagy kedvencem a sorozatból habár elmondható, hogy kivétel nélkül szerettem mindent. Viszont ezeknél még meg volt a versenyzés mámora és az autó tuning. Nálam ez volt a nyerő.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Sokáig nem foglalkoztam a filmmel, talán már kész volt a 4. rész is, amikor megnéztem mindet, de az első kvartett közül ez visz mindent. Csillagos ötös.


 
Ms. Akárki   2019. 06. 16.

Egész jó film. Még nekem is tetszett, pedig a hasonló autós versenyzős filmek nem szoktak tetszeni. De ez inkább akció romkom a szememben és annak tökéletes. Csodaszépek a kocsik és a versenyeket is nagyon jó bemutatják. A zenék pedig nagyon jók.

 
NGN   2020. 01. 22.

Itt még tényleg a szuper verdák játszották a főszerepet Dieselék mellett. Akkor sem volt kiemelkedő alkotás, de szórakoztató és még nem voltak eltúlozva az akciók.

 
harnas1207   2018. 11. 26.

A NFS játék miatt néztem meg, nem vagyok látvány és autó függő. A sztori is elég gyenge, de még így is a sorozat egyik legerősebb része.

A film összbevétele 207 283 925 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatási munkák többek között Dél-Kaliforniában zajlottak, Los Angelesben.

(Bob)
 

Az 1991-es Point Break című film remake-janek tekintik a filmet, mert cselekményük nagyban hasonlít.

(mamiéstöti2)
 

Paul Walker az első résztől kezdve magának választotta az autókat, mert már a kezdet előtt is nagy autórajongó volt.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.