Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
74

Halálos iram

(Fast & Furious)
 
mamiéstöti2  2017. 09. 21.

A film készítésekor kicsit hagyták a készítők magukat elragadtatni a valósággal, ami nem tett jót a filmnek, de azért nem zökkenti ki annyira a nézőt.

 
VFTS  2016. 08. 02.

A sorozat leggyengébb része, tipikus tömeg film lett nagy robbanásokkal és semmi történettel. Az egyetlen jó, ami elmondható a filmről, hogy visszatért Vin Diesel és Paul Walker.

 
jencike1985  2016. 10. 24.

Rengeteg autó rengeteg akció jó zenék, hatalmas karakterek, nagy színészek. Élvezhető, leköti nagyon a figyelmet. Kötelező mindenkinek aki szereti az autókat az akciót és a poénokat.5 csillag!

 
nagybenedek  2016. 11. 27.

Nos, mit is mondhatnék egy olyan alkotásról, mely alapvetően az agy halott embereket célozza meg a robbanásokon kívül valami érdemi információt szívesebben fogyasztottam volna.

 
kernernoemi  2016. 10. 20.

A Halálos Iramban a sok akció mögött sok érzelem is meghúzódik, ettől válik a film igazán meghatóvá és érdekessé. Imádtam minden karakterét. Nagyon hitelesek és sok fordulattal bír a film.

Smoking Barrels: Halálos iram
A 3. rész után a Halálos iramban széria romokban hevert: nem elég, hogy kritikailag mélypontra jutott a renoméja, az amerikai piacon pénzügyileg is megbukott, külföldön pedig a tokiói helyszín ellenére sem tudta növelni a bevételeit.
 

A film alcíme A hazatérés volt, utalva a Tokiói kalandra.

(mamiéstöti2)
 

A bemutatását követő három napban elért 72,5 millió dolláros bevételével a Halálos iram lett minden idők legjobban jövedelmező áprilisban debütáló filmje.

(hp)
 

Vin Diesel egyszerre szerette volna elkészíteni a negyedik és az ötödik részt, azonban a Universal várni akart a két produkció között. Diesel azonban engedélyt kapott arra, hogy megrendezzen egy 18 perces, a franchise világában játszódó rövidfilmet, amely a Halálos iram DVD kiadásán tekinthető meg.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.