Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
76

Halálos iram

(Fast & Furious)
 
29
11
5
15
 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

A film készítésekor kicsit hagyták a készítők magukat elragadtatni a valósággal, ami nem tett jót a filmnek, de azért nem zökkenti ki annyira a nézőt.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 21.

Túlságosan akciófilm és nem igazán látom benne az értelmet. Engem nem köt le, nem tudok hozzá filmélményt elraktározni. Talán a tempó, a sebesség feelingje miatt érdemes egyedül megnézni.

 
VFTS   2016. 08. 02.

A sorozat leggyengébb része, tipikus tömeg film lett nagy robbanásokkal és semmi történettel. Az egyetlen jó, ami elmondható a filmről, hogy visszatért Vin Diesel és Paul Walker.

 
jencike1985   2016. 10. 24.

Rengeteg autó rengeteg akció jó zenék, hatalmas karakterek, nagy színészek. Élvezhető, leköti nagyon a figyelmet. Kötelező mindenkinek aki szereti az autókat az akciót és a poénokat.5 csillag!

 
nagybenedek   2016. 11. 27.

Nos, mit is mondhatnék egy olyan alkotásról, mely alapvetően az agy halott embereket célozza meg a robbanásokon kívül valami érdemi információt szívesebben fogyasztottam volna.

 
A 3. rész után a Halálos iramban széria romokban hevert: nem elég, hogy kritikailag mélypontra jutott a renoméja, az amerikai piacon pénzügyileg is megbukott, külföldön pedig a tokiói helyszín ellenére sem tudta növelni a bevételeit.
 

A film alcíme A hazatérés volt, utalva a Tokiói kalandra.

(mamiéstöti2 )
 

A bemutatását követő három napban elért 72,5 millió dolláros bevételével a Halálos iram lett minden idők legjobban jövedelmező áprilisban debütáló filmje.

(hp )
 

Vin Diesel egyszerre szerette volna elkészíteni a negyedik és az ötödik részt, azonban a Universal várni akart a két produkció között. Diesel azonban engedélyt kapott arra, hogy megrendezzen egy 18 perces, a franchise világában játszódó rövidfilmet, amely a Halálos iram DVD kiadásán tekinthető meg.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.