Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73
Filmadatlap
 
32
Szereplők
14
Vélemények
22
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Már érezni lehetett, hogy valami alakulóban van, nem csak egy logikátlan folytatásról beszélhetünk. Az új arcok jól mozogtak a filmben és a sztori is elképzelhető.

 
Deku   2017. 11. 20.

Nem tudom, hogy miért nem lett izgalmasabb és vagy legalább érdekfeszítőbb a történet. Ennél bőven bele lehetett volna tenni sokkalta többet is, mert maga az alap jó volt, viszont ezt fantáziadúsabban is lehetett volna kezelni amit sajnos nem tettek.


 
VFTS   2016. 08. 02.

Egy hajszállal gyengébb, mint az első rész. Itt már kezd az akcióra helyeződni a hangsúly az autók helyett és a humor is egyre inkább feltűnik. Ennek ellenére egy izgalmas, remek film lett belőle.

 
szabomarc   2019. 01. 06.

Sokkal rosszabb lett, mint az első rész, vagy mint bármelyik az eddig elkészült 8 filmből. Nem olyan izgalmas a története, Brian régi haverjának a poénjai jók, de ennyi.

 
Bob   2018. 01. 10.

A film egyáltalán nem erős (10/5), ahogy az 1. rész sem. Aki szereti a tuning verdákat és az illegális utcai versenyes filmeket, az nézze meg. A későbbiekben, amikor már nagyobb sztárok is szerepelnek a filmben és több pénzt szántak a készítésre, már jóval élvezhetőbb a széria.

Paul Walker
 
A film stílusát és történetét lehetne megmosolyogtatónak is nevezni, de én sokkal inkább egy egyedi bájat vélek a mai napig felfedezni rajta. Mintha egyenesen a 80-as évekből importálták volna a Halálos iramban világát, a maga kicsit túlságosan is teátrálisan keménykedő gengsztereivel, lepusztult külvárosával és a némileg a jó ízlést is nélkülöző színes-szagos autóival és öltözékeivel. több»

A film összbevétele 107 376 377 dollár volt (imdb.com).

 

Eredetileg Dom lett volna Brian társa a filmben.

(mamiéstöti2)
 

236 millió dollár volt a film összbevétele.

(mamiéstöti2)
 

Vin Diesel a Túl mindenen című film kedvéért maradt ki a filmből.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.