Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
58%

Halálosabb iramban (2003)

2 Fast 2 Furious
Filmadatlap
 
29
Szereplők
14
Vélemények
22
Képek
2
Videók
 
szabomarc   2019. 01. 06.

legújabb vélemény

0

Sokkal rosszabb lett, mint az első rész, vagy mint bármelyik az eddig elkészült 8 filmből. Nem olyan izgalmas a története, Brian régi haverjának a poénjai jók, de ennyi.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

0

Már érezni lehetett, hogy valami alakulóban van, nem csak egy logikátlan folytatásról beszélhetünk. Az új arcok jól mozogtak a filmben és a sztori is elképzelhető.


 
Deku   2017. 11. 20.

0

Nem tudom, hogy miért nem lett izgalmasabb és vagy legalább érdekfeszítőbb a történet. Ennél bőven bele lehetett volna tenni sokkalta többet is, mert maga az alap jó volt, viszont ezt fantáziadúsabban is lehetett volna kezelni amit sajnos nem tettek.

 
VFTS   2016. 08. 02.

0

Egy hajszállal gyengébb, mint az első rész. Itt már kezd az akcióra helyeződni a hangsúly az autók helyett és a humor is egyre inkább feltűnik. Ennek ellenére egy izgalmas, remek film lett belőle.

 
Syracuse   2018. 06. 16.

0

Ezt a filmet még viszonylag sokszor láttam tizenévesen és akkor a látvány miatt nagyon tetszett, de azért még olyan tudatlan fejjel is rájött az ember, hogy nem nagyon van a látványon kívül semmi más, amit ebbe a szériába beletettek.

 
Bob   2018. 01. 10.

0

A film egyáltalán nem erős (10/5), ahogy az 1. rész sem. Aki szereti a tuning verdákat és az illegális utcai versenyes filmeket, az nézze meg. A későbbiekben, amikor már nagyobb sztárok is szerepelnek a filmben és több pénzt szántak a készítésre, már jóval élvezhetőbb a széria.

 
Olivér Rózsa   2017. 01. 30.

0

Ahoz képest hogy folytatás semmivel sem gyengébb ez a rész mint az előző. Maradtak a színészek maradt az autós akció és a humorok is. 5/5 csillag mindenképpen.

Galéria (22)

Paul Walker

Videók (2)

A film összbevétele 107 376 377 dollár volt (imdb.com).

 

Eredetileg Dom lett volna Brian társa a filmben.

(mamiéstöti2)
 

236 millió dollár volt a film összbevétele.

(mamiéstöti2)
 

Vin Diesel a Túl mindenen című film kedvéért maradt ki a filmből.

(mamiéstöti2)
 

Ludacris a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Az Universal Pictures stúdió 110. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Az első autó, amiben Paul Walkert valójában a saját versenygépe.

(hp)
 

A Universal két különböző forgatókönyv közül választhatott. A két sztori közti legnagyobb különbség az volt, hogy az egyikben szerepelt Vin Diesel karaktere, a másikban nem.

(hp)
 

Brian O'Conner Nissan Skyline-jának elülső légterelője teljes egészében karbonszálas. Az elem önmagában 2000 dollárba került.

(hp)
 

A forgatás előtt Devon Aokinak még csak jogosítványa sem volt.

(hp)
 

SPOILER: Ez a Halálos iramban franchise egyetlen olyan filmje, melyben nem hal meg valamelyik főbb szereplő.

(hp)
 
A film stílusát és történetét lehetne megmosolyogtatónak is nevezni, de én sokkal inkább egy egyedi bájat vélek a mai napig felfedezni rajta. Mintha egyenesen a 80-as évekből importálták volna a Halálos iramban világát, a maga kicsit túlságosan is teátrálisan keménykedő gengsztereivel, lepusztult külvárosával és a némileg a jó ízlést is nélkülöző színes-szagos autóival és öltözékeivel. több»