Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

Halálosabb iramban (2003)

2 Fast 2 Furious
Filmadatlap
 
29
Szereplők
17
Vélemények
22
Képek
1
Videók

Galéria (22)

Videók (1)

 
Gamehun638   2023. 04. 02.

legújabb vélemény

0

Nekem az első résztől a hideg futkos a hátamon. Nosztalgia vezérel, sajnos nekem csak VHS adatott meg akkor, amikor kijött a film, no de sebaj. Kapunk egy Miamit, a szokásos telt, vidám színeivel. Dögös csajokkal, bele való pasikkal. Nincs ez a kötel... több»

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

0

Már érezni lehetett, hogy valami alakulóban van, nem csak egy logikátlan folytatásról beszélhetünk. Az új arcok jól mozogtak a filmben és a sztori is elképzelhető.

 
Deku   2017. 11. 20.

0

Nem tudom, hogy miért nem lett izgalmasabb és vagy legalább érdekfeszítőbb a történet. Ennél bőven bele lehetett volna tenni sokkalta többet is, mert maga az alap jó volt, viszont ezt fantáziadúsabban is lehetett volna kezelni amit sajnos nem tettek.

 
BRANTON   2022. 06. 04.

0
Az egyik legjobb, legszerethetőbb rèsz

2003-ban megjelent a Halálos iramban második része. Vin Diesel és bandája javarésze kikerült a képből, maradt Paul Walker és jöttek a haverjai. Ebben a részben kapunk egy buddy cop filmet. Nagyon jót tett a változtatás, hiszen szórakoztatóbb lett a végeredmény. Na, ne siessünk ennyire előre! Itt tűnik fel először Roman Pierce, aki véleményem szerint a széria egyik legjobb karaktere. Jelen részben viszont mégis más a karaktere egy picit, mint a későbbiekben. Itt egy tökös és nagydumás csávó. A későbbiekben pedig egy gyáva és nagydumás csávó. Kissé illúzióromboló, hogy ezt így megváltoztatják a későbbi részekben, hiszen szerintem itt telitalálat a karakter. Ez a második rész sokkal felszabadultabb az elsőnél, talán nem túlzás az akció-vígjáték jelző. Őszintén? Szerintem ez a stílus áll legjobban a szériának, mikor tudják, hogy idétlenkedés az egész, de van szíve a kész produktumnak. Fontos szerepekben még itt van Eva Mendes és Cole Hauser. Mind a ketten jól játszanak, habár nem kellett magukat túlságosan megerőltetni. Az akciójelenetek is elszálltabbak valamivel, de még nem az a fejfogós helyzet áll fenn, mint pár epizóddal később. Nincs szívem rosszabbat adni mint 4, azaz 4 csillag. Hamarosan folytatjuk...

 
Syracuse   2018. 06. 16.

0

Ezt a filmet még viszonylag sokszor láttam tizenévesen és akkor a látvány miatt nagyon tetszett, de azért még olyan tudatlan fejjel is rájött az ember, hogy nem nagyon van a látványon kívül semmi más, amit ebbe a szériába beletettek.

 
VFTS   2016. 08. 02.

0

Egy hajszállal gyengébb, mint az első rész. Itt már kezd az akcióra helyeződni a hangsúly az autók helyett és a humor is egyre inkább feltűnik. Ennek ellenére egy izgalmas, remek film lett belőle.

 
szabomarc   2019. 01. 06.

0

Sokkal rosszabb lett, mint az első rész, vagy mint bármelyik az eddig elkészült 8 filmből. Nem olyan izgalmas a története, Brian régi haverjának a poénjai jók, de ennyi.

A film összbevétele 107 376 377 dollár volt (imdb.com).

 

Eredetileg Dom lett volna Brian társa a filmben.

(mamiéstöti2)
 

236 millió dollár volt a film összbevétele.

(mamiéstöti2)
 

Vin Diesel a Túl mindenen című film kedvéért maradt ki a filmből.

(mamiéstöti2)
 

Ludacris a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Az Universal Pictures stúdió 110. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)