Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
67%

Halálos iramban: Ötödik sebesség (2011)

Fast Five
Filmadatlap
 
31
Szereplők
26
Vélemények
19
Képek
1
Videók

Galéria (19)

Videók (1)

 
sptt   2020. 05. 23.

legújabb vélemény

0
Na végre...

A 3. és 4. rész számomra könnyen felejthető volt, de az ötödik rész megint olyan volt, ami nem csak az autós jelenetek által, hanem a történet és a szereplők által is hozta azt a színvonalat, amit az első két rész. A poénok, a váratlan események is ültek, hozta azt a csapatmunkát és könnyedséget, mint az Ocean's 11.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

0

Az egyik legjobb rész, mivel itt hozott új fényt a már már egyhangúvá váló történetnek a készítő csapat. Tetszettek az új megoldások és a történet is.

 
hsanya182   2015. 05. 05.

1

Ez télleg a legjobb Halálos Iramban az előzőekkel szemben!! NAGYON NAGY SZÁGULDOZÓS AKCIÓ FILM !! Csajok, kocsik, száguldás, akció. Néha eltér a realitástól, de ezt mogszokhattuk a többi részben is :)

 
HE7EDIK   2018. 12. 06.

0

Elmarad a franchise további részeitől de a széfes jelenet óriási, valamint mikor a drogbáró értekezik a portugál módszerről: - És a jobb élet morzsáiért cserébe ők az enyémek...

 
Norbert93   2018. 07. 18.

0

Az "új" korszak legkiemelkedőbb darabja. Eltúlzott lóerők és képi világ, izomszag és Vin Diesel Dodge Chargere. Mélyen szántó gondolatokat ne várjunk a filmtől, hiszen nem azért készült. Amiért készült azt pedig tökéletesen megadja a nézőnek.

 
Syracuse Nézhetetlen  2018. 06. 16.

0

Nem tudom, meddig tudják még húzni ezt a szériát, ami már az elejétől fogva semmitmondó volt, de ahogy haladunk előre az időben, egyre nézhetetlenebb filmekből áll. Tényleg, még csak azt sem lehet mondani, hogy legalább másfél órára kellemes kikapcsolódást nyújtana...

 
VFTS   2016. 08. 02.

0

A film visszatért az első két rész szintjéhez. A filmen sokat dob Dwayne Johnson megjelenése. Ez egy ízig-vérig akció film lett némi autós üldözéssel és humorral megfűszerezve. Tökéletes!

A film összbevétele 626 137 675 dollár volt (imdb.com).

 

Az előző részek CGI dús jelenetire érkezett sok panasz miatt, a rendező ettől a résztől kezdve minimális technikát használ, így a látható jelenetek nagy része valós.

(mamiéstöti2)
 

Lettyt majdnem szerelmi háromszögbe helyezték a filmben, melynek másik két tagja Dom és Brian lett volna, de a színésznő ezt nem akarta vállalni.

(mamiéstöti2)
 

A facebook-on valaki azt írta ki, hogy nagyon kemény lenne, ha The Rock és Vin Diesel feszülne egymásnak, így a készítők bevonták Johnson-t a munkába.

(mamiéstöti2)
 

Michelle Rodriguez a filmre beülve tudta meg, hogy karaktere mégsem halt meg a 4. rész végén.

(mamiéstöti2)
 

2011-ben a 7. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)