Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
26
Vélemények
19
Képek
Videók
 
sptt   2020. 05. 23.

legújabb vélemény

Na végre...

A 3. és 4. rész számomra könnyen felejthető volt, de az ötödik rész megint olyan volt, ami nem csak az autós jelenetek által, hanem a történet és a szereplők által is hozta azt a színvonalat, amit az első két rész. A poénok, a váratlan események is ültek, hozta azt a csapatmunkát és könnyedséget, mint az Ocean's 11.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Az egyik legjobb rész, mivel itt hozott új fényt a már már egyhangúvá váló történetnek a készítő csapat. Tetszettek az új megoldások és a történet is.


 
hsanya182   2015. 05. 05.

Ez télleg a legjobb Halálos Iramban az előzőekkel szemben!! NAGYON NAGY SZÁGULDOZÓS AKCIÓ FILM !! Csajok, kocsik, száguldás, akció. Néha eltér a realitástól, de ezt mogszokhattuk a többi részben is :)

 
HETEDIK   2018. 12. 06.

Elmarad a franchise további részeitől de a széfes jelenet óriási, valamint mikor a drogbáró értekezik a portugál módszerről: - És a jobb élet morzsáiért cserébe ők az enyémek...

 
Norbert93   2018. 07. 18.

Az "új" korszak legkiemelkedőbb darabja. Eltúlzott lóerők és képi világ, izomszag és Vin Diesel Dodge Chargere. Mélyen szántó gondolatokat ne várjunk a filmtől, hiszen nem azért készült. Amiért készült azt pedig tökéletesen megadja a nézőnek.

 
Vin újra tövig nyomja a gázpedált, amit zabál a nép, de erre még rá kell tenni egy jó nagy lapáttal, hogy ez így is maradjon. több»
 
"Nem rajongok az autós filmekért. Az autóversenyzős filmekről beszélek. Autós üldözés jöhet dögivel. Talán ezért nem láttam a mai napig a "Mint a villámot" és ezért kedvenceim egyike a "Mad Max 2. - Az országút harcosa - Mad Max 2. (1981)". Én nem érzem az ellenmondást ebben. Nincs is..." több»

A film összbevétele 626 137 675 dollár volt (imdb.com).

 

Az előző részek CGI dús jelenetire érkezett sok panasz miatt, a rendező ettől a résztől kezdve minimális technikát használ, így a látható jelenetek nagy része valós.

(mamiéstöti2)
 

Letty-t majdnem szerelmi háromszögbe helyezték a filmben, melynek másik két tagja Dom és Brian lett volna, de a színésznő ezt nem akarta vállalni.

(mamiéstöti2)
 

A facebook-on valaki azt írta ki, hogy nagyon kemény lenne, ha The Rock és Vin Diesel feszülne egymásnak, így a készítők bevonták Johnson-t a munkába.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.