Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Halálos iramban: Ötödik sebesség (2011)

Fast Five
Filmadatlap
 
31
Szereplők
29
Vélemények
19
Képek
1
Videók

Galéria (19)

Videók (1)

 
harnas1207   2023. 05. 22.

legújabb vélemény

0

XXX, Jason Statham filmek, Feláldozhatók, Halálos iramban széria: számomra mind egy kaptafa, limonádé filmek.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

0

Az egyik legjobb rész, mivel itt hozott új fényt a már már egyhangúvá váló történetnek a készítő csapat. Tetszettek az új megoldások és a történet is.

 
HE7EDIK   2018. 12. 06.

0

Elmarad a franchise további részeitől de a széfes jelenet óriási, valamint mikor a drogbáró értekezik a portugál módszerről: - És a jobb élet morzsáiért cserébe ők az enyémek...

 
BRANTON   2022. 06. 04.

0
Elèrkeztünk a csúcsponthoz!

Ebben a fejezetben a legjobb a csapatdinamika, a zenék, az adrenalin, a bicepszek és a tricepszek, akció, meg minden, amit egy akciófilmtől elvársz. Dwayne Johnson első szerepe a szériában, talán a legjobb is. Kőkemény bunyó Diesellel. Széffel végigrombolni egy várost. Nagyon szeretem ezt a részt, itt minden van, amit hiányoltam eddig és hiányolok majd ezek után is. A Ríoi hangulat, városképek, sztori. Nem sikerült azóta sem megugrani a színvonalat, de még megközelíteni sem nagyon. Az akciójelenetek itt valóban nagyon kezdenek az idiotizmus felé kanyarodni, de bőven emészthetők még. A következő etaptól kezd nagyon irreálisan építkezni a széria, itt még ha egy hajszállal is, de ésszerűbbek a dolgok. Visszatért Roman Pierce is a második részből, parán az első részből, a harmadikból, negyedikből, szóval egyben a csapat, talán minden eddiginél jobban! Ocean's Eleven érzésem is volt sokszor, miközben néztem ezt a részt. A humor és a lazaság itt is jelen, minden rendben. Telitalálat ez a rész. Talán a második rész az, ami közel ennyire tetszett, de csak közel ennyire. Mindenképp a legjobb rész ez az ötödik sebesség.

 
Norbert93   2018. 07. 18.

0

Az "új" korszak legkiemelkedőbb darabja. Eltúlzott lóerők és képi világ, izomszag és Vin Diesel Dodge Chargere. Mélyen szántó gondolatokat ne várjunk a filmtől, hiszen nem azért készült. Amiért készült azt pedig tökéletesen megadja a nézőnek.

 
drg0602   2023. 04. 06.

1

Szuper jó kis része lett ennek az ikonikus sorozatnak, ez a rész egyik kedvencem. Van benne minden: izgalom, akció, kemény karakterek és nagyon jó színészi teljesítmények tömkelege egy helyen. Az legújabb részekért nem vagyok oda, de ez a rész még na... több»

 
hsanya182   2015. 05. 05.

1

Ez télleg a legjobb Halálos Iramban az előzőekkel szemben!! NAGYON NAGY SZÁGULDOZÓS AKCIÓ FILM !! Csajok, kocsik, száguldás, akció. Néha eltér a realitástól, de ezt mogszokhattuk a többi részben is :)

A film összbevétele 626 137 675 dollár volt (imdb.com).

 

Az előző részek CGI dús jelenetire érkezett sok panasz miatt, a rendező ettől a résztől kezdve minimális technikát használ, így a látható jelenetek nagy része valós.

(mamiéstöti2)
 

Lettyt majdnem szerelmi háromszögbe helyezték a filmben, melynek másik két tagja Dom és Brian lett volna, de a színésznő ezt nem akarta vállalni.

(mamiéstöti2)
 

A facebook-on valaki azt írta ki, hogy nagyon kemény lenne, ha The Rock és Vin Diesel feszülne egymásnak, így a készítők bevonták Johnson-t a munkába.

(mamiéstöti2)
 

Michelle Rodriguez a filmre beülve tudta meg, hogy karaktere mégsem halt meg a 4. rész végén.

(mamiéstöti2)
 

2011-ben a 7. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)