Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
59%

Halálos iramban - Tokiói hajsza (2006)

The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Filmadatlap
 
29
Szereplők
27
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
sptt   2020. 05. 21.

legújabb vélemény

Gondoljuk át újra...

Ez a film volt az, amikor az alkotók azt mondhatták és azt mondták, hogy "színezzük újra". Tulajdonképpen fontos volt ez a film, mert ha ez nincs, akkor biztos nem készül el a 8. rész is a franchise-ból, ugyanis ez adott egy olyan lökést, ami megmutatta, hogy azért nem lehet két fillérből 200 millió dolláros bevételt elérni. A forgatókönyvírók nem izzadtak meg nagyon, brutál gyenge a sztori, az autós jelenetek viszont többnyire ugyanolyan profik, mint korábban. A színészek közül egyedül Nathalie Kelley mutat értékelhetőt, a többiek borzalmasak, a szinkron is értékelhetetlen. Szerencsére az autós jelenetek elviszik a film felét, így nem volt tökéletesen kidobott 100 perc a film megtekintése.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Nekem ez a rész tetszett a legkevésbé, talán az idegen helyszínek és a más kultúra miatt. Egyébként a történet elfogadható, de a húzóemberek hiánya is kiábrándító.


 
Deku   2017. 07. 26.

Az összes rész közül talán ez volt a kedvencem. Egyszerűen zseniális volt, hogy át tették a filmet Japánba. Tökre jól működött. Másabb mint az előző részek de ez nem ront a filmen.

 
HETEDIK   2018. 08. 02.

Ez a rész olyan a szériában mint egy kakukktojás. Szerintem a leggyengébb film mind közül. A főszereplő gyerek pedig irritáló.

 
NGN   2020. 01. 22.

Ez az epizód sem lopta be magát a szívembe, elkezdett zuhanni a színvonal a régi szereplők hiánya miatt. A sztori sem volt nagy durranás.

 
VFTS   2016. 08. 02.

Az ötlet jó volt, hogy Tokióba vigyék a filmet és a drift világát is bemutassák. Ugyanakkor az alap szereplők nélkül közel sem lehetett olyan sikeres mint az első két rész. Így egy kicsit gyengébb, de jó filmet kaptunk.

 
Syracuse   2018. 06. 16.

Itt kezdődött igazán a lejtmenet, egyre kevesebb köze volt már magához az autókhoz a sorozatnak és főleg a technológiai és fizikai háttér az, amit hitvány módon figyelmen kívül hagynak. Azt már senki nem is várná el egy ilyen filmtől, hogy nagyokat f... több»

Bow Wow

A film összbevétele 158 468 292 dollár volt (imdb.com).

 

Ez a rész kronológiai sorrendben a 6. és a 7. rész között van.

(mamiéstöti2)
 

Diesel azzal a feltétellel szállt vissza a filmbe, hogy a Riddick folytatása is elkészüljön.

(mamiéstöti2)
 

A Toyo cég 4000 autógumit ajánlott fel a forgatásra, amelynek nagyjából a felét használták el, a Rays Engineering pedig kerekekkel járult hozzá a film elkészüléséhez.

(SódóGA)
 

Az utolsó jelenetben Vin Diesel (Dominic Toretto) is megjelenik egy Hammerben.

(SódóGA)
 

Sean autója egy Mitsubishi Evolution 8, amit úgy építettek át, hogy Evolution 9 típusnak tűnjön.

(SódóGA)
 

A drift verseny jeleneteit profi sofőrökkel vették fel.

(SódóGA)
 

A film forgatása közben a stáb több mint 100 autót tett tönkre.

(SódóGA)
 
Miután már a folytatás is szenvedett attól, hogy elhagyták az eredeti szereplőket és helyszíneket, a 3. részben mintha csak direkt fokozni akarták volna ezt: már Paul Walker sem tért vissza, a színtér pedig egészen Japánig utazott. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.