Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
79

Halálos iramban - Tokiói hajsza

(The Fast and the Furious: Tokyo Drift)
 
mamiéstöti2  2017. 09. 21.

Nekem ez a rész tetszett a legkevésbé, talán az idegen helyszínek és a más kultúra miatt. Egyébként a történet elfogadható, de a húzóemberek hiánya is kiábrándító.

 
Deku  2017. 07. 26.

Az összes rész közül talán ez volt a kedvencem. Egyszerűen zseniális volt, hogy át tették a filmet Japánba. Tökre jól működött. Másabb mint az előző részek de ez nem ront a filmen.

 
VFTS  2016. 08. 02.

Az ötlet jó volt, hogy Tokióba vigyék a filmet és a drift világát is bemutassák. Ugyanakkor az alap szereplők nélkül közel sem lehetett olyan sikeres mint az első két rész. Így egy kicsit gyengébb, de jó filmet kaptunk.

 
SzFa  2017. 10. 16.

Sokan szeretik ezt a részt, nekem egyáltalán nem tetszett. Az összes rész közül ez a legrosszabb. Még szerencse, hogy készítettek több részt ezután. Nekem a Tokió drift nem jött be. Néha azért vannak benne jó poénok.

 
vivikejencikelara  2016. 10. 23.

A Halálos iramban részek közül ez a legjobb. Elvarázsol Tokyo színes világa. Ez a rész a drift világát szépen bemutatja. Tetszenek a zenék. Mindenki nézze meg.

Bow Wow
Smoking Barrels: Halálos iramban - Tokiói hajsza
Miután már a folytatás is szenvedett attól, hogy elhagyták az eredeti szereplőket és helyszíneket, a 3. részben mintha csak direkt fokozni akarták volna ezt: már Paul Walker sem tért vissza, a színtér pedig egészen Japánig utazott.
 

Ez a rész kronológiai sorrendben a 6. és a 7. rész között van.

(mamiéstöti2)
 

Diesel azzal a feltétellel szállt vissza a filmbe, hogy a Riddick folytatása is elkészüljön.

(mamiéstöti2)
 

A Toyo cég 4000 autógumit ajánlott fel a forgatásra, amelynek nagyjából a felét használták el, a Rays Engineering pedig kerekekkel járult hozzá a film elkészüléséhez.

(SódóGA)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.