Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Halálos iramban - Tokiói hajsza (2006)

The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Filmadatlap
 
29
Szereplők
28
Vélemények
45
Képek
1
Videók

Galéria (45)

Bow Wow

Videók (1)

 
BRANTON   2022. 06. 04.

legújabb vélemény

0
Mèlyrepülès

2006-ban eljött a harmadik rész. Justin Lin jött, látott és rendezett. Más stílus mint ezelőtt kétszer, más sztori. Semmi gond. Vannak emberek, akiknek pont ez a kedvenc részük, mert ez szól leginkább az autókról, versenyekről, csajokról. Nekem épp ellenkezőleg. Szerintem kilóg a szériából, nem túl jó a színészgárda, gyenge karakterek, érdektelen sztori. Ugyan nem a leggyengébb rész, de majdnem. Az akciójelenetek nem rosszak, a zenék szintén nem. Mégsem az igazi. Ugyan később ügyesen összekapcsolják egy másik résszel a filmet, de szerintem egy felesleges kitérő volt ez.

 
Deku   2017. 07. 26.

1

Az összes rész közül talán ez volt a kedvencem. Egyszerűen zseniális volt, hogy át tették a filmet Japánba. Tökre jól működött. Másabb mint az előző részek de ez nem ront a filmen.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

0

Nekem ez a rész tetszett a legkevésbé, talán az idegen helyszínek és a más kultúra miatt. Egyébként a történet elfogadható, de a húzóemberek hiánya is kiábrándító.

 
HE7EDIK   2018. 08. 02.

0

Ez a rész olyan a szériában mint egy kakukktojás. Szerintem a leggyengébb film mind közül. A főszereplő gyerek pedig irritáló.

 
sptt   2020. 05. 21.

0
Gondoljuk át újra...

Ez a film volt az, amikor az alkotók azt mondhatták és azt mondták, hogy "színezzük újra". Tulajdonképpen fontos volt ez a film, mert ha ez nincs, akkor biztos nem készül el a 8. rész is a franchise-ból, ugyanis ez adott egy olyan lökést, ami megmutatta, hogy azért nem lehet két fillérből 200 millió dolláros bevételt elérni. A forgatókönyvírók nem izzadtak meg nagyon, brutál gyenge a sztori, az autós jelenetek viszont többnyire ugyanolyan profik, mint korábban. A színészek közül egyedül Nathalie Kelley mutat értékelhetőt, a többiek borzalmasak, a szinkron is értékelhetetlen. Szerencsére az autós jelenetek elviszik a film felét, így nem volt tökéletesen kidobott 100 perc a film megtekintése.

 
drg0602   2022. 04. 21.

0

Nagyon kár, hogy a főszerepet nem Paul Walker játszotta. Így se rossz film, de úgy sokkal jobb lett volna! Amúgy király verdák és drift az van benne minden ami számít egy ilyen filmben. És persze akció és izgalomból nincs hiány. De valahogyan ez a rész így is nálam egy kicsit kilóg a többi közül. 7/10

 
Syracuse   2018. 06. 16.

0

Itt kezdődött igazán a lejtmenet, egyre kevesebb köze volt már magához az autókhoz a sorozatnak és főleg a technológiai és fizikai háttér az, amit hitvány módon figyelmen kívül hagynak. Azt már senki nem is várná el egy ilyen filmtől, hogy nagyokat f... több»

A film összbevétele 158 468 292 dollár volt (imdb.com).

 

Ez a rész kronológiai sorrendben a 6. és a 7. rész között van.

(mamiéstöti2)
 

Diesel azzal a feltétellel szállt vissza a filmbe, hogy a Riddick folytatása is elkészüljön.

(mamiéstöti2)
 

A Toyo cég 4000 autógumit ajánlott fel a forgatásra, amelynek nagyjából a felét használták el, a Rays Engineering pedig kerekekkel járult hozzá a film elkészüléséhez.

(SódóGA)
 

Az utolsó jelenetben Vin Diesel (Dominic Toretto) is megjelenik egy Hammerben.

(SódóGA)
 

Sean autója egy Mitsubishi Evolution 8, amit úgy építettek át, hogy Evolution 9 típusnak tűnjön.

(SódóGA)