Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
75

Halálos iramban - Tokiói hajsza (2006)

The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Filmadatlap
 
29
Szereplők
26
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
ajtai nikolasz   2020. 04. 06.

legújabb vélemény

ez a legjobb film

ez a legjobb

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Nekem ez a rész tetszett a legkevésbé, talán az idegen helyszínek és a más kultúra miatt. Egyébként a történet elfogadható, de a húzóemberek hiánya is kiábrándító.


 
Deku   2017. 07. 26.

Az összes rész közül talán ez volt a kedvencem. Egyszerűen zseniális volt, hogy át tették a filmet Japánba. Tökre jól működött. Másabb mint az előző részek de ez nem ront a filmen.

 
HETEDIK   2018. 08. 02.

Ez a rész olyan a szériában mint egy kakukktojás. Szerintem a leggyengébb film mind közül. A főszereplő gyerek pedig irritáló.

 
NGN   2020. 01. 22.

Ez az epizód sem lopta be magát a szívembe, elkezdett zuhanni a színvonal a régi szereplők hiánya miatt. A sztori sem volt nagy durranás.

Bow Wow
 
Miután már a folytatás is szenvedett attól, hogy elhagyták az eredeti szereplőket és helyszíneket, a 3. részben mintha csak direkt fokozni akarták volna ezt: már Paul Walker sem tért vissza, a színtér pedig egészen Japánig utazott. több»

A film összbevétele 158 468 292 dollár volt (imdb.com).

 

Ez a rész kronológiai sorrendben a 6. és a 7. rész között van.

(mamiéstöti2)
 

Diesel azzal a feltétellel szállt vissza a filmbe, hogy a Riddick folytatása is elkészüljön.

(mamiéstöti2)
 

A Toyo cég 4000 autógumit ajánlott fel a forgatásra, amelynek nagyjából a felét használták el, a Rays Engineering pedig kerekekkel járult hozzá a film elkészüléséhez.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.