Játssz egy LG Q6-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
78

Halálos iramban - Tokiói hajsza

(The Fast and the Furious: Tokyo Drift)
 
29
21
7
15

Vélemények

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Nekem ez a rész tetszett a legkevésbé, talán az idegen helyszínek és a más kultúra miatt. Egyébként a történet elfogadható, de a húzóemberek hiánya is kiábrándító.

 
Deku   2017. 07. 26.

Az összes rész közül talán ez volt a kedvencem. Egyszerűen zseniális volt, hogy át tették a filmet Japánba. Tökre jól működött. Másabb mint az előző részek de ez nem ront a filmen.

 
VFTS   2016. 08. 02.

Az ötlet jó volt, hogy Tokióba vigyék a filmet és a drift világát is bemutassák. Ugyanakkor az alap szereplők nélkül közel sem lehetett olyan sikeres mint az első két rész. Így egy kicsit gyengébb, de jó filmet kaptunk.

 
SzFa   2017. 10. 16.

Sokan szeretik ezt a részt, nekem egyáltalán nem tetszett. Az összes rész közül ez a legrosszabb. Még szerencse, hogy készítettek több részt ezután. Nekem a Tokió drift nem jött be. Néha azért vannak benne jó poénok.

 
vivikejencikelara   2016. 10. 23.

A Halálos iramban részek közül ez a legjobb. Elvarázsol Tokyo színes világa. Ez a rész a drift világát szépen bemutatja. Tetszenek a zenék. Mindenki nézze meg.

Bow Wow
 
Miután már a folytatás is szenvedett attól, hogy elhagyták az eredeti szereplőket és helyszíneket, a 3. részben mintha csak direkt fokozni akarták volna ezt: már Paul Walker sem tért vissza, a színtér pedig egészen Japánig utazott. több»
 

Ez a rész kronológiai sorrendben a 6. és a 7. rész között van.

(mamiéstöti2 )
 

Diesel azzal a feltétellel szállt vissza a filmbe, hogy a Riddick folytatása is elkészüljön.

(mamiéstöti2 )
 

A Toyo cég 4000 autógumit ajánlott fel a forgatásra, amelynek nagyjából a felét használták el, a Rays Engineering pedig kerekekkel járult hozzá a film elkészüléséhez.

(SódóGA )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.