Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
79
Filmadatlap
 
34
Szereplők
39
Vélemények
10
Képek
5
Videók
 
freeman   2019. 11. 18.

legújabb vélemény

király film

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

A története egy kicsit eltér a megszokottól, de néha ilyen is kell. Már itt is látni lehetett azt a családiasságot, amit az ember nem tud pénzért az asztalra tenni, ezt érezni kell.


 
Deku   2017. 07. 26.

Itt a film már eléggé eltér a megszokottól ami az első pár részben volt de ez nem probléma. A film rendben volt minden téren, fantasztikus volt a zenei része és a karakterek kidolgozása is.

 
HETEDIK   2018. 11. 19.

Ebben a részben még a sztori sem annyira gáz, kivéve persze hogy Diesel átmegy Supermanbe és a végén az a kifutó hosszabb mint a kínai fal. A versenyautós és tankos részek viszont kegyetlenül jók.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 27.

Nagy csalódás volt számomra ez a rész a többihez képest. Nagyon más lett a sztori mint amit megszokhattunk, ami nem feltétlenül lenne rossz, de valahogy rosszul kivitelezték. Vin Diesel karaktere még mindig nagyon jó és egyedül miatta néztem végig ezt a filmet. Aki az autókat, a versenyzést és az eddigi filmeket szerette annak tetszeni fog és jó kikapcsolódás, de én valahogy ennél többet vártam ennél a filmnél.

A film összbevétele 788 679 850 dollár volt (imdb.com).

 

Eredetileg Luke Evans szerepét játszotta volna Jason Statham, de később átformálták a történetet, hogy a 7. részben legyen inkább Statham a főellenség.

(mamiéstöti2)
 

A lehetséges új szereplők közt Will Smith neve is felmerült.

(mamiéstöti2)
 

Rihanna-nak is szántak egy szerepet a filmben, de végül nem került be.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.