Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
64%

Halálos iramban 6. (2013)

Fast & Furious 6
Filmadatlap
 
34
Szereplők
39
Vélemények
10
Képek
5
Videók
 
freeman   2019. 11. 18.

legújabb vélemény

0

király film

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

0

A története egy kicsit eltér a megszokottól, de néha ilyen is kell. Már itt is látni lehetett azt a családiasságot, amit az ember nem tud pénzért az asztalra tenni, ezt érezni kell.


 
Deku   2017. 07. 26.

0

Itt a film már eléggé eltér a megszokottól ami az első pár részben volt de ez nem probléma. A film rendben volt minden téren, fantasztikus volt a zenei része és a karakterek kidolgozása is.

 
7ETEDIK   2018. 11. 19.

0

Ebben a részben még a sztori sem annyira gáz, kivéve persze hogy Diesel átmegy Supermanbe és a végén az a kifutó hosszabb mint a kínai fal. A versenyautós és tankos részek viszont kegyetlenül jók.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 27.

0

Nagy csalódás volt számomra ez a rész a többihez képest. Nagyon más lett a sztori mint amit megszokhattunk, ami nem feltétlenül lenne rossz, de valahogy rosszul kivitelezték. Vin Diesel karaktere még mindig nagyon jó és egyedül miatta néztem végig e... több»

 
VFTS   2016. 08. 02.

0

Az első rész filozófiájától már kicsit messze van, ez már egyértelműen akció film, amiben az autók és az autós üldözések fontosak. Ettől függetlenül az egyik legjobb film a sorozatban.

 
Syracuse Nézhetetlen  2018. 06. 16.

0

Nem tudom, meddig tudják még húzni ezt a szériát, ami már az elejétől fogva semmitmondó volt, de ahogy haladunk előre az időben, egyre nézhetetlenebb filmekből áll. Tényleg, még csak azt sem lehet mondani, hogy legalább másfél órára kellemes kikapcsolódást nyújtana...

Galéria (10)

Videók (5)

A film összbevétele 788 679 850 dollár volt (imdb.com).

 

Eredetileg Luke Evans szerepét játszotta volna Jason Statham, de később átformálták a történetet, hogy a 7. részben legyen inkább Statham a főellenség.

(mamiéstöti2)
 

A lehetséges új szereplők közt Will Smith neve is felmerült.

(mamiéstöti2)
 

Rihanna-nak is szántak egy szerepet a filmben, de végül nem került be.

(mamiéstöti2)
 

2013-ban a 4. legtöbb bevételt termelő film volt.

(mamiéstöti2)
 

A film egyik kifutópályás jelenetében, ha figyelembe vesszük a sebességet, úgy a reptér 18 kilométeresnek kellene, hogy legyen. A világ leghosszabb kifutója azonban mindössze 5,5 kilométer hosszú.

(pisti18)
 

A forgatókönyvíró, Mark Bomback, akinek többek között a Farkas (2013), vagy a Az emlékmás remake-jét köszönhetjük, az utolsó pillanatban még belenyúlt a szkriptbe, de a stáblistán nem szerepel a neve.

(SódóGA)
 

A tankos üldözéses jelenetet eredetileg digitális képalkotással akarták megoldani, de a rendező nem volt elégedett az eredménnyel, így leforgatták.

(SódóGA)
 

A film eredeti címe Furious 6. volt, sőt a reklámban is így szerepelt, később a stúdió kérésére változtatták meg Fast and Furious 6-ra.

(SódóGA)
 

Hobbst a filmben Hulknak, Amerika Kapitánynak és Thornak is szólítják.

(SódóGA)
 

A Vin Diesel által vezetett Dodge Daytona egy egyedi építésű autó volt, amelynek alapjait egy 5000 dollárért vásárolt régi példány adta.

(SódóGA)