Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81
Filmadatlap
 
32
Szereplők
37
Vélemények
10
Képek
5
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

A története egy kicsit eltér a megszokottól, de néha ilyen is kell. Már itt is látni lehetett azt a családiasságot, amit az ember nem tud pénzért az asztalra tenni, ezt érezni kell.

 
Deku   2017. 07. 26.

Itt a film már eléggé eltér a megszokottól ami az első pár részben volt de ez nem probléma. A film rendben volt minden téren, fantasztikus volt a zenei része és a karakterek kidolgozása is.


 
VFTS   2016. 08. 02.

Az első rész filozófiájától már kicsit messze van, ez már egyértelműen akció film, amiben az autók és az autós üldözések fontosak. Ettől függetlenül az egyik legjobb film a sorozatban.

 
Syracuse Nézhetetlen  2018. 06. 16.

Nem tudom, meddig tudják még húzni ezt a szériát, ami már az elejétől fogva semmitmondó volt, de ahogy haladunk előre az időben, egyre nézhetetlenebb filmekből áll. Tényleg, még csak azt sem lehet mondani, hogy legalább másfél órára kellemes kikapcsolódást nyújtana...

 
Olivér Rózsa   2017. 01. 30.

Jó látványos pörgős film. Az utolsó nagy küldetés jól ki volt vitelezve. Jó hogy így kibűvölt a csapat. Nem kell nagyon komolyan venni de amúgy nézhető nálam 4 csillag.

 

Eredetileg Luke Evans szerepét játszotta volna Jason Statham, de később átformálták a történetet, hogy a 7. részben legyen inkább Statham a főellenség.

(mamiéstöti2 )
 

A lehetséges új szereplők közt Will Smith neve is felmerült.

(mamiéstöti2 )
 

Rihanna-nak is szántak egy szerepet a filmben, de végül nem került be.

(mamiéstöti2 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.