Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
82

Halálos iramban 6.

(Fast & Furious 6)
 
32
36
10
10
 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

A története egy kicsit eltér a megszokottól, de néha ilyen is kell. Már itt is látni lehetett azt a családiasságot, amit az ember nem tud pénzért az asztalra tenni, ezt érezni kell.

 
Deku   2017. 07. 26.

Itt a film már eléggé eltér a megszokottól ami az első pár részben volt de ez nem probléma. A film rendben volt minden téren, fantasztikus volt a zenei része és a karakterek kidolgozása is.

 
VFTS   2016. 08. 02.

Az első rész filozófiájától már kicsit messze van, ez már egyértelműen akció film, amiben az autók és az autós üldözések fontosak. Ettől függetlenül az egyik legjobb film a sorozatban.

 
Olivér Rózsa   2017. 01. 30.

Jó látványos pörgős film. Az utolsó nagy küldetés jól ki volt vitelezve. Jó hogy így kibűvölt a csapat. Nem kell nagyon komolyan venni de amúgy nézhető nálam 4 csillag.

 
kabel   2015. 07. 28.

Ez a sorozat egyre lentebb sülyed a válalhatatlan filmek tengerébe. A karakterei és története nevetségesene bárgyú és fájdalmasan tartalommentes. Ezt a rendező a még ennél is céltalanabb és értelmetlenebb akcióval próbálja kompenzálni, természetesen sikertelenül.

 

Eredetileg Luke Evans szerepét játszotta volna Jason Statham, de később átformálták a történetet, hogy a 7. részben legyen inkább Statham a főellenség.

(mamiéstöti2 )
 

A lehetséges új szereplők közt Will Smith neve is felmerült.

(mamiéstöti2 )
 

Rihanna-nak is szántak egy szerepet a filmben, de végül nem került be.

(mamiéstöti2 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.