Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82

Mission: Impossible - Fantom protokoll (2011)

Mission: Impossible - Ghost Protocol
Filmadatlap
 
33
Szereplők
21
Vélemények
45
Képek
2
Videók
 
HETEDIK   2018. 07. 18.

Jó kis rész ez is, főleg a Burs Kalifa rész piszok látványos és izgalmas. A harmadik részt nem múlja felül, de látványban itt sincs hiány.

 
andor50   2016. 04. 18.

A 4. rész után nagyon sokat vártam a filmtől, de nem sikerült elérnie azt a színvonalat. Ez sem volt rossz, minden a helyén volt, csak talán ott csavarosabb történet volt és emlékezetesebb akciójelenetek. De ez is szórakoztató, csak egy picit erősebb sztorit kellett volna mellé rakni.


 
AngelCass   2016. 06. 12.

Nyugalom itt nem kell tartani attól mint más filmeknél, hogy a folytatás csak pénz miatt történt. Jól sikerült a film, bemutatják a legújjab kémtechnológiát vagyis amit a nagyközönségnek meg lehet mutatni, akor vajon mit titkolnak el ha a filmben látottakat bemutatják :O, de ez most mind1 mert a film ismét magával ragad, izgulunk kémeinkért, hogy jól sikerüljön a terv (most többet is kell izgulnunk ,mivel a felszerelés kissé rosszalkodik). Akcióból, bunyóból itt sincs hiány. Meg itt van az új elemzőnk Jeremi Renner, nagyot alakít. Tom Cruise meg csapata még mindig jó. Nézzétek meg bátran .

 
kevelin   2019. 06. 01.

azt vettem észre h az új mission impossible filmek egyre jobbak pedig mindenki egyre jobban öregszik. a legjobban szerintem ez a rész sikerült minden eddigit figyelembe véve. tom hanks és csapata ez úttal sem hazudtolja meg magát. látványos izgalmas és okos mint mindigy

 
wooderman   2016. 05. 11.

Sajnos itt is beigazolodik az a dolog, hogy minél több részt készítenek, annál laposabbra sikerülva film.Az első része még izgalmakkal teli volt,de ez már elég unalmas.Remélem nem rontanak tovább a helyzeten egy újabb résszel.

Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
 
Brad Bird nem kispályázott, letette a névjegyét a blockbuster műfajában is, és nem mellesleg jó erősen felcsavarta a sebességet a meglehetősen zaklatott életű franchise életében. több»

A film összbevétele 694 713 380 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben szereplő homokvihar azon a területen gyakori jelenség.

(HETEDIK )
 

A filmben szereplő Burj Khalifa a világ legmagasabb épülete.

(HETEDIK )
 

Cruise itt sem használt kaszkadőrt.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.