Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Mission: Impossible (1996)

Mission: Impossible
Filmadatlap
 
29
Szereplők
21
Vélemények
50
Képek
2
Videók

Galéria (50)

Tom Cruise
Tom Cruise
Jean Reno
Tom Cruise
Tom Cruise
Jean Reno
Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Emmanuelle Béart
Tom Cruise
Tom Cruise

Videók (2)

 
stewie_griffin_2005   2021. 10. 20.

legújabb vélemény

0

Most néztem meg ezt az első részt, és szerintem átlagos filmecske. Látványilag már elavult, a története is néha túl bonyolult. Jean Reno is olyan semmilyen benne. Tom Cruise sem egy nagy szám még itt. Nálam ez max. 6/10, ezenkívül eddig a 4-5-öt láttam, azok sokkal jobbak.

 
Yosihiro   2020. 07. 04.

2
Mission: Impossible

Igazából ezt a filmet már rég láttam most újra megnéztem. Azt kell mondjam, hogy hiányzik belőle valami. Most ennyi idő elteltével nem azt mondom, hogy rossz de mégis olyan sablonos.Igazi szereplői alakítást nem is látni benne. A cselekmény ami leköti az embert és ez nem olyan izgalom amivel a végét várnánk hanem egy átlagos akció kriminek mondanám. Igazából ebből az időből láttam sokkal jobban kivitelezett filmet itt azért így utólag többet vártam. A filmből az a plusz hiányzik ami a technika a humor és az érzelmek keveréke. Valahogy ez olyan mértékben maradt ki amit egy bűvésztrükkel sem tudták pótolni ebben a bevezető részben.. Összességében a forgatókönyv nem rossz egy közepest tudok rá adni. A vágás és rendezés már eléri a jó szintet, de néhol nem voltam megelégedve. A szereplők viszont a nagyon erős közepes szintet tudják csak tartani amivel a film értékelése nálam el is dől. A hang és zenei aláfestés jó. Így a megérdemelt osztályzat csupán három csillag. Igazából nem mondanám klasszikusank ez a részt hiszen van ettől jobb része is. Igazából meglehet nézni többször de valahogy mégis ürességgel ér véget..... Üdv Yosi

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 28.

0

Egyik nagy kedvencem ez a film.Jól eltalálták benne a szereplőket,főleg Tom Cruise,és Jon Voight aki viszi a prímet.Pörög,nincs egy percnyi unalom,vagy üresjárat sem a moziban. Erősen ajánlott,és teljesen tökéletesen időtálló!!!

 
Deku   2017. 08. 16.

0

Az egyik legnagyobb meglepetést okozó filmsorozat első darabja. Idén néztem meg az első részt és meglepett, hogy ez ennyire szórakoztató tud lenni még ma is.

 
HE7EDIK   2018. 07. 18.

0

Brian De Palma remekül stílusára szabta az első MI filmet, Tom Cruise pedig megalkotta legfontosabb szerepét, ami mára milliárdokat érő franchise-zá nőtte ki magát. A számítógéptermes rész pedig nagyon ott van.

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

0

Mindenképpen egyszernézős darab, néhol kicsit túlságosn csavarosnak akarták, aztán meg nem lehet érteni semmit. Azért azt hiszem 1996-ban már születtek ennél komolyabb látványelemekkel is filmek. Aki látott már pár darab ilyen filmet annak már az elején gyanús lehetett a vége.

 
kevelin   2018. 08. 23.

0

Ami Matt Damonnak a Borune az Tom Hanksnek a Mision Impossible. Sorozat akciófilm ami sosem mutat újat mégis leköti az embert addig amíg nézi. mindig ő nyer mindig megmenekül mégis az embernek tetszik amit lát :)

A film összbevétele 457 696 359 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben közel 41 baki szerepel.

(HE7EDIK)
 

A filmben 7 embert ölnek meg.

(HE7EDIK)
 

Al Pacino és Michael Douglas is esélyes volt a főgonosz szerepére.

(HE7EDIK)
 

Juliette Binoche visszautasította Claire szerepét.

(HE7EDIK)
 

Bruce Willis, John Travolta, Mel Gibson, George Clooney és Nicolas Cage is esélyes volt a főszerepre.

(HE7EDIK)