Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80

Mission: Impossible III (2006)

Mission: Impossible III
Filmadatlap
 
31
Szereplők
7
Vélemények
30
Képek
1
Videók
 
HETEDIK   2018. 07. 18.

Nekem ez a rész tetszik a legjobban. J.J. Abrams olyan akcióorgiával örvendezteti meg a nagyérdeműt, az ember eltátja a száját, kezdve a raktári tűzharccal, a híd szétbombázása amit Cameron klasszikusa ihletett, a kínai tornyos rész, no meg a végső csata Hoffman-al, aki nem mellesleg remek rosszfiú. A szerelmi szál viszont teljesen felesleges volt.

 
Filmelemző   2018. 03. 31.

A 2018 elejéig elkészült Mission Impossible részek közül a J.J. Abrams rendezte 3. epizód sikerült a legjobbra. Ez a legmozgalmasabb, a legtöbb izgalmas jelenetet tartalmazó, leginkább lendületes fejezet. Az ember csak kapkodja a fejét. Tom Cruise élete egyik legjobb formáját hozza, pedig a forgatás idején (2006-ban) már 44 éves volt. A filmben verekedések, autós üldözések, helikopteres jelenetek, vallatások követik egymást, de a legjobb maga a sztori. Nekem nagyon tetszik, többször is láttam. Értékelés: erős 8 pont a 10-ből.


 
film kedvelő   2016. 12. 20.

Nagyon izgalmas lett végig leköti az embert és nem csak egyszer nézhető meg. Persze egy kicsit durva lett, ami azért meglepő, mert a többire ez nem volt jellemző. De egy kicsit nyálas lett, de ez nem rontja nagyon sokkal a film értékét.

 
superxaba   2015. 06. 05.

Sikerült jól adagolni az akciót ebben az részben, ahogy meg Seymour Hoffman játsza a rosszfiút az egyenesen páratlan, Tom Cruise-nak mindent bele kellett adnia, hogy ne maradjon le!

 
jannniisscem   2016. 07. 04.

Semmivel nem vártam többet a Mission: Impossible harmadik részétől, mint az előzőektől, mert tisztában voltam vele, hogy az első rész színvonalát megugrani teljességgel lehetetlen, ezért nyugodtan forgathattak volna erről is filmet. De nem, képesek voltak ismét írni egy béna történetet, béna dramaturgiával és béna párbeszédekkel, elvégre úgysem arra figyel az átlag néző. Hát... akciójelenetek valóban vannak filmben.

Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
 
Sikerrel jártak az alkotók, vissza lett állítva az erősen megtépázott renomé, adott volt a feladat, hogy ezt kell felülmúlni a következő felvonásban. több»

A film összbevétele 397 850 012 dollár volt (imdb.com).

 

Tom Cruise nem csupán főszereplője volt a filmnek, hanem a producere is.

(Bogi87)
 

J.J. Abrams egy személyben látta el a rendezői és a forgatókönyvírói feladatokat.

(Bogi87)
 

A Missiom: Impossible III világszerte 397.850.210 dolláros bevételt produkált, 150 millió dolláros költségvetésből jött létre.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.