Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
62

Mission: Impossible II

(Mission: Impossible II)
 
film kedvelő  2016. 12. 17.

A legrosszabb mind közül. Hogy egy maszkot csak felhúz is mindjárt egy olyan vírust szerezz meg, amivel az egész emberiséget elpusztíthatja. Meg a lassítások és a folyamatos ismétlések az nagyon gagyi ötlet. Gyenge lett.

 
xhalapex  2015. 06. 24.

Nem sok ennél közepesebb és semmitmondóbb filmszéria létezik, de ez az élbolyban van. Semmi kiemelehető nincs a filmben, talán egy nagyon unalmas, eső estén jó időtöltés lehet, de mindenképpen elvárások nélkül szabad csak leülni elé.

 
superxaba  2015. 06. 05.

Elvonja a figyelmet a cselekményről és a szereplőkről Joh Woo rendezési stílusa, sajnos ez a rész egy akcióval és túlzott látványelemekkel nagyon tele lett pakolva.

 
pqrs  2016. 02. 09.

Az elején a hegymászás feszült és izgalmas, ám jól nézzük meg, ez az a jelenet, ahol nem próbálják még meg kiszúrnia szemünket robbanásokkal és belassított akcióval. Sajnos a film egy nagy lejtmenet, de van benne egy-két izgalmas akció.

 
Svastitsd  2016. 02. 12.

röviden és velősen: csapkodó, elnagyolt és giccses. Az egyetlen egy pozitív dolog, amit fel tudok hozni, hogy a történet bizony jó néhányszor alaposan feszült volt, amin lehetett izgulni és ez tényleg jó volt, de ennyi. Mást nem nagyon tudnék idevenni.

Smoking Barrels: Mission: Impossible II
Nem nézhetetlen a film, az akciók és a látvány miatt egyszer érdemes végigszenvedni, de főként elrettentési célzattal, annak mintapéldájaként, hogyan lehet elrontani egy Mission: Impossible filmet.
 

2000-ben a legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Tom Cruise a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díját.

(mamiéstöti2)
 

2000 legjobb nyitóhétvégével rendelkező filmje Amerikában.

(mamiéstöti2)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.