Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
78%

M: I-2 (2000)

Mission: Impossible II
Filmadatlap
 
30
Szereplők
8
Vélemények
45
Képek
1
Videók
M: I-2
 
johndoe83   2018. 08. 02.

legújabb vélemény

Erős közepes. Sajnos ez lett a leggyengébb M:I rész mind közül. A lassításokból elég lett volna 1 vagy 2. A történet még akár jó is lehetett volna. Még akár passzolhatott volna ebbe a szériába. De sajnos akadt elég sok jelenet, amit csak úgy nagyjábó... több»

 
HETEDIK   2018. 07. 30.

A legendás franchise leggyengébb része. Cruise ide is De Palma-t szerette volna, de ő nemet mondott, helyette jött Woo, akinek stílusjegyei, lassítgatások és galambok minden mennyiségben ugyan nem zavaróak, azonban a film első fele annyira unalmas és... több»


 
film kedvelő   2016. 12. 17.

A legrosszabb mind közül. Hogy egy maszkot csak felhúz is mindjárt egy olyan vírust szerezz meg, amivel az egész emberiséget elpusztíthatja. Meg a lassítások és a folyamatos ismétlések az nagyon gagyi ötlet. Gyenge lett.

 
superxaba   2015. 06. 05.

Elvonja a figyelmet a cselekményről és a szereplőkről Joh Woo rendezési stílusa, sajnos ez a rész egy akcióval és túlzott látványelemekkel nagyon tele lett pakolva.

 
Svastitsd   2016. 02. 12.

röviden és velősen: csapkodó, elnagyolt és giccses. Az egyetlen egy pozitív dolog, amit fel tudok hozni, hogy a történet bizony jó néhányszor alaposan feszült volt, amin lehetett izgulni és ez tényleg jó volt, de ennyi. Mást nem nagyon tudnék idevenni.

 
pqrs   2016. 02. 09.

Az elején a hegymászás feszült és izgalmas, ám jól nézzük meg, ez az a jelenet, ahol nem próbálják még meg kiszúrnia szemünket robbanásokkal és belassított akcióval. Sajnos a film egy nagy lejtmenet, de van benne egy-két izgalmas akció.

 
tamas84   2015. 03. 05.

Tipikus Jon Woo film, csupa látványos akció, fehér galambok persze, mert azt muszáj, és ezzel nagyjából le is telt. Hiába a jó színészgárda, tulajdonképpen senki sem játszik, csak veszi őket a kamera a különböző akció jelenetekben, mert abból van bőv... több»

Galéria (45)

Videók (1)

A film összbevétele 565 400 000 dollár volt (imdb.com).

 

A 105. percben a filmben látható egy ködgép.

(HETEDIK )
 

A film forgatása 1999 áprilisa és decembere között zajlott.

(HETEDIK )
 

A filmben közel 90 baki van.

(HETEDIK )
 

A forgatókönyvet át kellett írni John Woo akciójelenetei miatt.

(HETEDIK )
 

Cruise és Wagner mindenképpen több akciót szeretett volna látni mint az első részben.

(HETEDIK )
 

A film bevételei elérték az 546 millió dollárt.

(HETEDIK )
 

A film költségvetése 125 millió dollár volt.

(HETEDIK )
 

A filmet két Arany Málna-díjra is jelölték.

(Terminátor6)
 

A legrosszabb filmnek tartják a szériában.

(HETEDIK )
 

Woo stílusjegyeit is beletette a filmbe, így nem hiányozhattak a lassítások és a galambok.

(HETEDIK )
 
Nem nézhetetlen a film, az akciók és a látvány miatt egyszer érdemes végigszenvedni, de főként elrettentési célzattal, annak mintapéldájaként, hogyan lehet elrontani egy Mission: Impossible filmet. több»