Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
75

M: I-2 (2000)

Mission: Impossible II
Filmadatlap
 
30
Szereplők
8
Vélemények
45
Képek
1
Videók
M: I-2
 
johndoe83   2018. 08. 02.

legújabb vélemény

Erős közepes. Sajnos ez lett a leggyengébb M:I rész mind közül. A lassításokból elég lett volna 1 vagy 2. A történet még akár jó is lehetett volna. Még akár passzolhatott volna ebbe a szériába. De sajnos akadt elég sok jelenet, amit csak úgy nagyjából képzeltek el. Volt ami meg túl volt komplikálva. Szeretem a nyakatekert megoldásokat egy M:I filmben. De nem így...

 
HETEDIK   2018. 07. 30.

A legendás franchise leggyengébb része. Cruise ide is De Palma-t szerette volna, de ő nemet mondott, helyette jött Woo, akinek stílusjegyei, lassítgatások és galambok minden mennyiségben ugyan nem zavaróak, azonban a film első fele annyira unalmas és rossz, hogy a végén hiába veti be minden trükkjét az akciók egyik legnagyobb mestere, a végeredmény közepesnél valamivel jobb. Ha Woo, akkor az Ál/Arc az igazi!


 
film kedvelő   2016. 12. 17.

A legrosszabb mind közül. Hogy egy maszkot csak felhúz is mindjárt egy olyan vírust szerezz meg, amivel az egész emberiséget elpusztíthatja. Meg a lassítások és a folyamatos ismétlések az nagyon gagyi ötlet. Gyenge lett.

 
superxaba   2015. 06. 05.

Elvonja a figyelmet a cselekményről és a szereplőkről Joh Woo rendezési stílusa, sajnos ez a rész egy akcióval és túlzott látványelemekkel nagyon tele lett pakolva.

 
Svastitsd   2016. 02. 12.

röviden és velősen: csapkodó, elnagyolt és giccses. Az egyetlen egy pozitív dolog, amit fel tudok hozni, hogy a történet bizony jó néhányszor alaposan feszült volt, amin lehetett izgulni és ez tényleg jó volt, de ennyi. Mást nem nagyon tudnék idevenni.

 
Nem nézhetetlen a film, az akciók és a látvány miatt egyszer érdemes végigszenvedni, de főként elrettentési célzattal, annak mintapéldájaként, hogyan lehet elrontani egy Mission: Impossible filmet. több»

A film összbevétele 565 400 000 dollár volt (imdb.com).

 

A 105. percben a filmben látható egy ködgép.

(HETEDIK )
 

A film forgatása 1999 áprilisa és decembere között zajlott.

(HETEDIK )
 

A filmben közel 90 baki van.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.