Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
4
Vélemények
18
Képek
1
Videók
 
Terminátor6   2018. 06. 24.

legújabb vélemény

Minimalista, ugyanakkor minden szinten korrekt alkotás. Mivel nem hivatalos Bond film, ezért lényegesen kevesebb volt a költségvetés. Ezt a hátrányt viszont a film át hidalta azzal, hogy a kreativitásra támaszkodott. Gondolok itt arra, hogy jóval több dialógust kapunk, kevesebb akciót. A színész gárda kimondottan eltalált lett, Max Von Sydom-ot ugyan csak kis ideig, de megtapsolhatjuk, a negatív szereplő pedig teljesen korrektül hozza a karaktert. És végül ne feledkezzünk meg Sean Connery ről sem, aki ugyan megöregedett már, de még mindig elhisszük neki, hogy ő Bond, James Bond. A főcímdal remek lett szerintem, ez is mutatja a kreativitást. Az akciók is teljesen rendben vannak, ez újabb plusz pontot jelent számomra. Ezenkívül a filmben feltűnik a későbbi Mr. Bean, vagyis Rowan Atkinson, aki nem hazudtolja meg későbbi szerepét. Végül megemlíteném a film lezárását, ami hatalmasat ütött volna akkor, ha ez lett volna az utolsó Bond kaland. Szerintem még mindig inkább ez a javasoltabb, mint az ugyanebben az évben megjelent Polipka. Éppen ezért adok a filmre 7 pontot, mert engem meggyőzött.

 
film kedvelő   2016. 12. 20.

Ez nem volt egy rossz James Bond csak az egy gond van vele, hogy nem Metro Goldwin Mayer csinálta és így nem volt meg sz Bond- filingje. Pélául a zenére gondolok, ami feldobja a James Bond filmek színvonalát.


 
idefix   2015. 10. 02.

Tetszett a film. Már az önironikus címe is felkeltette az érdeklődésem. Jók a fordulatok, akcióban gazdagok a jelenetek és nincsenek túlkapások vagy üresjáratok.

 
Svastitsd   2016. 02. 12.

Nem rossz film. átlagos bond.

Kim Basinger

A film összbevétele 138 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

Sean Connery 52 éves volt a forgatás idején.

(Bogi87)
 

A film címe ironikusan utal Sean Connery 1971-es kijelentésére, mely szerint soha többé nem bújik James Bond bőrébe.

(Bogi87)
 

Sean Connery utolsó James Bond alakítása (Diamonds Are Forever) és e között a film között 12 év telt el.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.