Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
7
Vélemények
21
Képek
1
Videók
 
Yosihiro   2016. 05. 19.

A film lagymatag és lassan indul be. R. Moore pedig még látszik hogy kezdő a Bond téren egyszóval nekem ez gyengécske lett ettől függetlenül élvezhető Bond film :) Üdv Yosi

 
Scramananga   2016. 09. 09.

Gyémántok a nézhetetlenségig után, igazi felüdülés volt. Sokkal jobban mutatta be a '70-es éveket, a zene jó, Roger Moore kifogástalan, de a film kaphatott volna mélyebb karakterkidolgozást. De kétségtelen, hogy két borzalmas film öleli körül, ezért magasabb értékelést kap. Többször is meglehet nézni, de ne várjon nagy csavarokat az ember.


 
film kedvelő   2016. 12. 20.

Legnagyobb baj, hogy folyamatoson az kérdés jut az embernek az eszébe, hogy miért nem simán csak lelövik James Bond. Ezer próba elé állítják és semmi nem tud rajta kifogni. Például ott hagyják a krokodilok között és nem is figyelik.

 
tooker   2019. 01. 12.

A film címe és maga Roger Moore mint színész felkeltette az érdeklődésemet. Kicsit többet vártam a filmtől, de összességében nem rossz, egyszer meg lehet nézni.

 
Svastitsd   2016. 02. 13.

Mai szemmel nézve már kicsit lassú, hiszen régebben sokkal lassabbak voltak a filmek. A történet nagyon jó, ahogy a James Bondoknál ezt megszoktuk. Egy teljesen átlagos Bond film.

Roger Moore
Roger Moore
Bernard Lee
Roger Moore

A film összbevétele 126 377 836 dollár volt (imdb.com).

 

Két Bond-lány szerepel a filmben.

(Bogi87)
 

Az idősebb Bond-lány a 24 éves Gloria Hendry volt, mint Rosie Carver.

(Bogi87)
 

A fiatalabb Bond-lány a 22 éves Jane Seymour volt, mint Solitaire.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.