Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
59
Filmadatlap
 
30
Szereplők
6
Vélemények
22
Képek
1
Videók
Holdkelte
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
film kedvelő   2016. 12. 24.

legújabb vélemény

Jaj ez film annyira szüreális, hogy az már fáj. Még az első fél- egy óra nézhető sőt még izgalmas is. De az utolsó fél óra, amikor az űrben vannak és, amiatt a főgonosz terve, hogy népesíti majd be újra a Földöt. Kicsit ez erős.

 
Yosihiro   2016. 05. 18.

Én amikor ezt a filmet láttam még alábeszélősen nagyon jó volt. Igy felnőtt fejjel megnézve már nem annyira jó de Roger M szerintem jót alakít ebben a Bond rsézben. Vannak izgalmas jelenetek de vilgűrben úgy érzem rosszul rakták össze a dolgokat és ez meglátszik a filmen is. Közepes akciófilm lett Üdv Yosi


 
Scramananga   2016. 09. 09.

Rossznak nem mondanám, mert bőven vannak itt pozitív elemek, de ennél mélyebbre már nehéz süllyedni. A film vége egy vicc. Egy nagyon rossz vicc. Drax jó, csak nem ismerjük a háttérsztoriját, Bond jó, mert Roger Moore játssza. A Bond lánynak a nevére sem emlékszem, a főcímdal nekem nem tetszett. Akkor mi benne a jó: az ütemezés. Nagyon gyorsan indul be a film, egy fantasztikus nyitójelenettel, aztán viszont belassul, így a végén lévő akciók is pörgősebbnek tűnek, ami megmenti a filmet a szemben.

 
irongozu   2016. 04. 28.

Ami nem tetszett ebben a Bond filmben, az a sci-fis beütés. A világűrös rész nyugodtan kimaradhatott volna belőle. Ettől függetlenül fogyasztható mozi, melyet szerencsére csak jobb Bondok követtek.

 
Svastitsd   2016. 02. 13.

Mai szemmel nézve már kicsit lassú, hiszen régebben sokkal lassabbak voltak a filmek. A történet izgalmas, ahogy a James Bondoknál ezt megszoktuk. Kicsit lehetett volna több fordulat benne.

A film összbevétele 140 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

Vincent Canby kritikus szerint a Goldfinger mellett a legjobb James Bond film.

(Bogi87)
 

A The New York Times filmkritikusa, Vincent Canby azt nyilatkozta, hogy ez minden idők egyik legélénkebb James Bond-filmje.

(Bogi87)
 

Frank Sinatra neve is felmerült a főcím eléneklése kapcsán.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.