Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

James Bond: Szigorúan bizalmas (1981)

For Your Eyes Only
Filmadatlap
 
19
Szereplők
6
Vélemények
74
Képek
1
Videók

Galéria (74)

Videók (1)

 
elekm90   2021. 02. 15.

legújabb vélemény

1

A röhejes nyitójelenet és néhány komolytalan szál (pl. a korcsolyáslány 3 perc után belezúg Bondba) mellett egy nem rossz rész, az akciók rendben vannak, korrekt a fordulat is, Columbo figurája pedig egy szórakoztató mellékszereplő.

 
Sabnock Sanatory   2020. 12. 28.

0

Lois Maxvell és Roger Moore játéka is egyértelműen tetszik ebben az izgalmas, sodró lendületű krimiben. Jó a sztori, szép a képi megvalósítás, és a színészek is rendben vannak.

 
Yosihiro   2016. 05. 18.

0

Roger M. nálam az igazi Bond ezt le sem tagadhatja bármelyik Bond filmben ő az igazi. Ebben a részben is jót alakít és a történet is nagyszerű. A kor technikájáét figyelembe véve jól sikerült alkotásról beszélünk. Érdemes megnézni Üdv Yosi

 
Scramananga   2016. 09. 13.

0

Borzalmasnak nem mondanám, mert egyáltalán nem az, de az én nézetemben, ez nem egy jó Bond-film. A sztori nagyon lassú, nagyon vontatott, egy csavar van a közepén, de még az sem üt olyan nagyot. Nyilván, a Moonraker után, valami visszafogottabbra vo... több»

 
Svastitsd   2016. 02. 13.

0

Mai szemmel nézve már kicsit lassú, hiszen régebben sokkal lassabbak voltak a filmek. A történet nagyon jó, ahogy a James Bondoknál ezt megszoktuk. Viszonylag raélis, mégis izgalmas jelenetek vannak benne.

 
pqrs   2016. 01. 24.

0

A film reális, komoly, ám mégis szórakoztató. Mindenféle csúcskütyü és hipermodern dolog nélkül tud szórakoztatni a csempészősz-hidegháborús sztori. A síelős jelenet profi, az autós üldözés pedig az egyik legjobb a Bond-történelemben.

A film összbevétele 194 900 000 dollár volt (imdb.com).

 

Több mint három évtizeden keresztül ez volt az utolsó Bond-film, amely Oscar-jelölést kapott.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Kanadában a film majdnem a legmagasabb (X-es) korhatárbesorlást kapott, méghozzá a plakát miatt: egy háttal álló, akkori mércével nézve egy falatnyi bikinialsót viselő modell lábai között volt látható Bond. Hogy a botrányt, s egyben a magasabb korhatárt elkerüljék, egy új poszteren a hölgy sortot viselt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

59 ember veszti életét a filmben.

(Norbi)
 

John Glen rendezői debütálása.

(Bogi87)
 

Az idősebb Bond lány, Melina Havelock megformálója Carole Bouquet volt, aki a forgatás idején 24 éves volt.

(Bogi87)