Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
21
Képek
2
Videók
 
Scramananga   2016. 09. 13.

legújabb vélemény

Borzalmasnak nem mondanám, mert egyáltalán nem az, de az én nézetemben, ez nem egy jó Bond-film. A sztori nagyon lassú, nagyon vontatott, egy csavar van a közepén, de még az sem üt olyan nagyot. Nyilván, a Moonraker után, valami visszafogottabbra volt szükség, de ez már túlzás. Moore-on látszik, hogy már nem élvezi annyira a forgatást, a többi szereplő sem köt le. Az egyik legrosszabb Bond-film

 
Yosihiro   2016. 05. 18.

Roger M. nálam az igazi Bond ezt le sem tagadhatja bármelyik Bond filmben ő az igazi. Ebben a részben is jót alakít és a történet is nagyszerű. A kor technikájáét figyelembe véve jól sikerült alkotásról beszélünk. Érdemes megnézni Üdv Yosi


 
Svastitsd   2016. 02. 13.

Mai szemmel nézve már kicsit lassú, hiszen régebben sokkal lassabbak voltak a filmek. A történet nagyon jó, ahogy a James Bondoknál ezt megszoktuk. Viszonylag raélis, mégis izgalmas jelenetek vannak benne.

 
pqrs   2016. 01. 24.

A film reális, komoly, ám mégis szórakoztató. Mindenféle csúcskütyü és hipermodern dolog nélkül tud szórakoztatni a csempészősz-hidegháborús sztori. A síelős jelenet profi, az autós üldözés pedig az egyik legjobb a Bond-történelemben.

A film összbevétele 194 900 000 dollár volt (imdb.com).

 

59 ember veszti életét a filmben.

(Norbi)
 

John Glen rendezői debütálása.

(Bogi87)
 

Az idősebb Bond lány, Melina Havelock megformálója Carole Bouquet volt, aki a forgatás idején 24 éves volt.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.