Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84

Szigorúan bizalmas (1981)

For Your Eyes Only
Filmadatlap
 
19
Szereplők
4
Vélemények
21
Képek
2
Videók
 
Yosihiro   2016. 05. 18.

Roger M. nálam az igazi Bond ezt le sem tagadhatja bármelyik Bond filmben ő az igazi. Ebben a részben is jót alakít és a történet is nagyszerű. A kor technikájáét figyelembe véve jól sikerült alkotásról beszélünk. Érdemes megnézni Üdv Yosi

 
Scramananga   2016. 09. 13.

Borzalmasnak nem mondanám, mert egyáltalán nem az, de az én nézetemben, ez nem egy jó Bond-film. A sztori nagyon lassú, nagyon vontatott, egy csavar van a közepén, de még az sem üt olyan nagyot. Nyilván, a Moonraker után, valami visszafogottabbra volt szükség, de ez már túlzás. Moore-on látszik, hogy már nem élvezi annyira a forgatást, a többi szereplő sem köt le. Az egyik legrosszabb Bond-film


 
Svastitsd   2016. 02. 13.

Mai szemmel nézve már kicsit lassú, hiszen régebben sokkal lassabbak voltak a filmek. A történet nagyon jó, ahogy a James Bondoknál ezt megszoktuk. Viszonylag raélis, mégis izgalmas jelenetek vannak benne.

 
pqrs   2016. 01. 24.

A film reális, komoly, ám mégis szórakoztató. Mindenféle csúcskütyü és hipermodern dolog nélkül tud szórakoztatni a csempészősz-hidegháborús sztori. A síelős jelenet profi, az autós üldözés pedig az egyik legjobb a Bond-történelemben.

A film összbevétele 194 900 000 dollár volt (imdb.com).

 

59 ember veszti életét a filmben.

(Norbi)
 

John Glen rendezői debütálása.

(Bogi87)
 

Az idősebb Bond lány, Melina Havelock megformálója Carole Bouquet volt, aki a forgatás idején 24 éves volt.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.