Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
7
Vélemények
31
Képek
Videók
Oroszországból szeretettel (James Bond: Oroszországból szeretettel)
 
dailyfilmsan   2018. 12. 16.

legújabb vélemény

A második James Bond film már kifinomultabb és kémesebb mint az első. Viszont James Bond karaktere csúszott egyet ezzel a sztorival. Nem mondom még mindig hozza a csúcskémet de a szívtipró része nem jött össze. Az előre ráizgatott Bondlány és az ahogy egymáshoz viszonyulnak, nem volt valami jól. Nem igazán működött a kémia. A történet is foltos volt. Titokzatos akart lenni de néhán infót jó lett volna elárulni hogy a kép egészet öltsön.

 
Yosihiro   2016. 05. 19.

A közepes filmek közés sorolnám. Nézhető és mégis izgalmas mintha hullámozna film Connery is így hullámzuik a szerepben de többségében jól alakítja a szerepét. Ezektől függetlenül remek kikapcsolódás! üdv Yosi


 
Scramananga   2016. 09. 09.

Az From Russia With Love, megérdemelten van a legjobb Bond filmek között: a már megszokott világ megmentés helyett, egy sokkal kisebb, de mégis jelentősebb történetet kapunk. Nagyon jól adja vissza a hidegháború hangulatát. A színészek is nagyon jók: mind Robert Shaw, mind Pedro Armendariz tökéletesen lettek Bond mellé hangolva. A vonatos verekedés, pedig az egyik legjobb harc-jelenet. John Barry zenéje szórakoztató, és a Spectre első megjelenése is kellően hatásos.

 
film kedvelő   2016. 12. 17.

Ez egytipikus kém film. Kap egy kis táskát, amiben minden benne van, egy kigyúrt állattal verekszik egy vonaton cigányok közé is beépül. Rég láttam, de ezek igazán jó volt. És a végén Velencében még éri őt egy támadás, de szerelmével megmenekül, azért ez tipikus.

 
pqrs   2016. 02. 09.

Világmegmentős akciófilm helyett lassabb kémfilmet kapunk, ám ettől még feszült és izgalmas minden perce. A SPECTRE első feltűnése emlékezetes, ahogyan a vonatos részekre is máig visszautalnak a modern Bond - filmekben.

Sean Connery
Daniela Bianchi
Sean Connery
Sean Connery
Sean Connery
Sean Connery
Sean Connery
Sean Connery
Daniela Bianchi
Sean Connery
Sean Connery
Sean Connery
Daniela Bianchi
Sean Connery
Lotte Lenya
Sean Connery
Daniela Bianchi
Sean Connery
Pedro Armendáriz
Sean Connery
Daniela Bianchi
Robert Shaw
Sean Connery
Daniela Bianchi
Daniela Bianchi
Sean Connery
 
Az Oroszországból szeretettel nagy tragédiája tulajdonképpen tehát az, hogy akkor próbálta az egész Bondság inverzét venni, amikor még ki sem alakult, hogy pontosan mit is kell érteni ez alatt. több»

A film összbevétele 54 100 000 dollár volt (imdb.com).

 

A Rotten Tomatoes oldalán 96%-os értékelést kapott 52 kritika alapján.

(Bogi87)
 

A Tatyjana Romanova-t megformáló Daniela Bianchi 21 évesen alakította a Bond-lányt.

(Bogi87)
 

Albert R. Broccoli és Harry Saltzman 2. közös munkája.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.