Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
66
Filmadatlap
 
29
Szereplők
11
Vélemények
18
Képek
1
Videók
 
Yosihiro   2016. 05. 19.

A 20. Bond film nekem tetszett azért mert Halle B. és P. Brosman nagyot alakított a filmben. A történet jó és pörgős. Ajánlom megnézésre remek kikapcsolódás :) Üdv Yosi

 
HETEDIK   2019. 06. 10.

A legeltúlzottabb Bond film mind közül. Az alkotók valami világmegváltó filmet akartak csinálni, de mint mondják a kevesebb néha több. Itt túl sok a nő, a szex, az irreális akciók. Az a cunami lovaglás meg egyenesen nevetséges volt, a CGI-je is borzalmas. Brosnan marad a megsármosabb Bond, de egy sokkal jobb befejező filmet érdemelt volna!


 
sabnock666   2018. 08. 20.

Berry és Brosnan... sajnos egy nagyon közepes mozihoz adták a nevüket. Nem túl eredeti, és kidolgozatlan karakterek, kissé vontatott filmmenet... Lesznek majd jobbak is, ez is hozzátartozik persze a 007 családhoz....

 
Scramananga   2016. 09. 17.

Gyengének mondom, de nekem tetszett, mert ez volt az első Bon film, amit nem Daniel Craiggel láttam. De érdemes megnézni, ha egy olyan rossz, hogy már jó filmet keresel. Brutál rossz CGI, kidolgozatlan karakterek, túlvilági dolgok, és úgy általában, az egész film nevetséges. Éppen ezért tetszik.

 
film kedvelő   2016. 12. 20.

Ez nemcsak a leggyengébb Pierce Brosnanes film, hanem nem az egyik leggyengébb, hanem talán leggyengébben sikerült James Bond. Nemcsak a nagyon lehetetlen történet miatt, hanem a látvány se lett jó.

Rosamund Pike
Halle Berry

A film összbevétele 431 971 116 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben összesen 59 haláleset történik.

(Norbi)
 

John Cleese egyetlen alkalommal formálta meg Q-t a szériában.

(Bogi87)
 

Judi Dench volt az első nő, aki megformálta M-et.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.