Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Halj meg máskor (2002)

Die Another Day
Filmadatlap
 
29
Szereplők
12
Vélemények
18
Képek
1
Videók

Galéria (18)

Rosamund Pike
Halle Berry

Videók (1)

 
elekm90   2021. 01. 16.

legújabb vélemény

0

Röhejes film, bugyuta, a valóságtól teljes mértékben elrugaszkodott történettel, elég csak a film végét említenem azzal az autós üldözéssel meg a jégpalotával. A Brosnan-féle Bond filmek egyre rosszabbak lettek, igazán csak a Goldeneye volt jó, de ezzel Pierce tényleg "megkoronázta" saját maga 007-es karrierjét.

 
Yosihiro   2016. 05. 19.

1

A 20. Bond film nekem tetszett azért mert Halle B. és P. Brosman nagyot alakított a filmben. A történet jó és pörgős. Ajánlom megnézésre remek kikapcsolódás :) Üdv Yosi

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 20.

0

Berry és Brosnan... Sajnos egy nagyon közepes mozihoz adták a nevüket. Nem túl eredeti és kidolgozatlan karakterek, kissé vontatott filmmenet. Lesznek majd jobbak is, ez is hozzátartozik persze a 007 családhoz....

 
HE7EDIK   2019. 06. 10.

0

A legeltúlzottabb Bond film mind közül. Az alkotók valami világmegváltó filmet akartak csinálni, de mint mondják a kevesebb néha több. Itt túl sok a nő, a szex, az irreális akciók. Az a cunami lovaglás meg egyenesen nevetséges volt, a CGI-je is borza... több»

 
sptt   2017. 06. 05.

0

Tipikus Bond-film, annak minden hátrányával, de azért sok-sok előnyével is. Annyiban tér el a többitől, hogy ebben játszik Halle Berry, abszolút csúcsformában...

 
Scramananga   2016. 09. 17.

0

Gyengének mondom, de nekem tetszett, mert ez volt az első Bon film, amit nem Daniel Craiggel láttam. De érdemes megnézni, ha egy olyan rossz, hogy már jó filmet keresel. Brutál rossz CGI, kidolgozatlan karakterek, túlvilági dolgok, és úgy általában, az egész film nevetséges. Éppen ezért tetszik.

 
film kedvelő   2016. 12. 20.

0

Ez nemcsak a leggyengébb Pierce Brosnanes film, hanem nem az egyik leggyengébb, hanem talán leggyengébben sikerült James Bond. Nemcsak a nagyon lehetetlen történet miatt, hanem a látvány se lett jó.

A film összbevétele 431 971 116 dollár volt (imdb.com).

 

A film híressé vált bikinis jelenetét Cadizban forgatták, s a filmben látottakkal ellentétben egyáltalán nem volt kellemes és meleg idő. Hogy elkerülje a megfázást, Halle Berry a felvételek között vastag törölközőket csavart magára.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film világpremierjén Pierce Brosnan mellett a korábbi James Bondot alakító színészek is részt vettek (Roger Moore, Timothy Dalton és George Lazenby), egy embert kivéve: Sean Connery nem tudott részt venni, mivel épp A szövetség című filmjét forgatta.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Pierce Brosnan saját elmondása szerint a Halj meg máskort szereti a legkevésbé azon James Bond-filmek közül, melyben ő alakította a főszereplőt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Halj meg máskor volt Rosamund Pike első mozifilmje.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film az első James Bond mozibemutatójának 40. évfordulóján debütált.

(ArpiHajdu és Réci)