Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
89
Filmadatlap
 
28
Szereplők
5
Vélemények
80
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 10. 23.

legújabb vélemény

Igazából azt vártam, hogy ez egy eszméletlen durranás lesz, aztán durranás lett csak negatív módon. Ritka nagy csalódás volt a film. Pedig nagy elvárásokkal tettem le a döntésem a film mellett.

 
Yosihiro   2016. 05. 19.

R. Moore egyik legjobb Bond alakítását láthatjuk a filmben amiben van akció romantika és akció is. csak ajánlani tudom a megnézését. Üdv Yosi


 
Scramananga   2016. 09. 09.

Moore legjobb filmje. Itt talált igazán magára, és nagyon jól van a karaktere is megírva. A színészek is jól lettek megválogatva, pl: Barbara Bach picit unalmas egy idő után, de szórakoztat, akárcsak Richard Kiel, aki emlékezetes Henchman. Curd Jürgens pedig visszaidézi Gert Fröbe-ét. Mindketten a legjobb Bond gonoszok közé tartoznak. A zene nagyon jó, a látvány kifogástalan, egyedül talán, a közepénél belassuló tempó idegesített. Érdemes megnézni.

 
Svastitsd   2016. 02. 13.

Mai szemmel nézve már kicsit lassú, hiszen régebben sokkal lassabbak voltak a filmek. A történet nagyon jó, ahogy a James Bondoknál ezt megszoktuk. Ez talán kicsit rosszabbra sikeredett mint az előző.

 
gyurcyka   2015. 12. 19.

roger moore.ö volt nekem annó az igazi james bond.van a filmben poén,akció és persze egy csipet romantika.a 80 as évek mozi slágere volt.nekem tetszett!

A film összbevétele 185 400 000 dollár volt (imdb.com).

 

Eredetileg Lois Chiles amerikai színésznő játszotta volna el Anya Amasova szerepét, de visszautasította azt, mikor úgy döntött ideiglenesen nyúgdíjba vonul.

(Bogi87)
 

Két Bond-lány szerepelt a filmben.

(Bogi87)
 

Harry Saltzman producer a filmet megelőzően, 1975-ben adta el 50%-os részesedését £20 millióért.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.