Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
71
Filmadatlap
 
31
Szereplők
6
Vélemények
19
Képek
1
Videók
Tűzgolyó
Claudine Auger
 
dailyfilmsan   2019. 02. 21.

legújabb vélemény

A többi JAmes Bond filmhez képest nem elég pörgős. Minha a technikai része is visszaugrott volna az időben és mivel nagyon sejtelmessé akarták tenni a főgonosz szervezetét így nem kaptunk elég információt róluk és kb nem is leheetett tudni nagyjából miért kiért és hogyan létezik a szervezet. A szemkötős fazon indokolatlan viselkedése pedig cssak a hab a tortán. Nem tartom annyira jónak viszont hozta a Bond filmek jellegzetességeit így átlagosnak mondanám a filmet mert végig lehet nézni attól hogy nem annyira jó mint a többi rész.

 
Yosihiro   2016. 05. 18.

Hát nem a legjobb Bond film de úgy érzem talán innentől kezdve jöttek a jó részek. Ebben a részben túl sablonos az elrabolt repülő és a katonai beütés. Sean C. szerintem jót alakít ebben a részben is. Érdmes megnézni Üdv Yosi


 
Scramananga   2016. 09. 09.

Rossz ütemezésű film. Az eleje izgalmas, és egy sztorit sejtet, de idővel, a történet tönkreteszi magát. Az én figyelmem csak lankadt, és lankadt, ha végén nem lett volna ott John Barry zenéje, elaludtam volna.

 
pqrs   2016. 02. 09.

Egzotikus helyszín, gyönyörű nők, a világ megmentése. A Goldfinger után a második legalapabb film, amiben Sean Connery a legjobb alakítást nyújtja a 007-es szmokingjában és Largo is emlékezetes gonosz a cápákkal együtt.

 
MrBlond   2016. 03. 30.

A korhoz képest teljesen élvezhető film, van benne sok jó jelenet, csinos nők, meg izgalmas akciók, szóval minden megvan benne, ami egy jó filmhez kell. Még mai viszonylatban is teljesen megállja a helyét.

A film összbevétele 77 600 000 dollár volt (imdb.com).

 

Összesen 3 Bond-lány szerepel a filmben.

(Bogi87)
 

Molly Peters 23 esztendős volt, mikor Bond-lány lett, Patricia Fearing szerepében.

(Bogi87)
 

Claudine Auger 23 évesen lett Bond-lány. ő volt Dominique Derval / Domino a filmben.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.