Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
13
Vélemények
27
Képek
Videók
James Bond: Goldfinger
Sean Connery
Sean Connery
Sean Connery
Honor Blackman
Sean Connery
Shirley Eaton
Sean Connery
Lois Maxwell
Sean Connery
Gert Fröbe
Sean Connery
Honor Blackman
Harold Sakata
Gert Fröbe
Honor Blackman
Sean Connery
Sean Connery
Sean Connery
 
indingo   2019. 05. 20.

legújabb vélemény

Egy izgalmas jól összerakott Bond film és nem elhanyagolható az őt alakító Sean Connery akinek van stílusa. Az egyik legjobb zene és főcímdalt is csak ajánlani tudom.

 
Deku   2017. 07. 23.

Szerintem Sean Connery nagyszerű választás volt a James Bond karakterének eljátszásra. A legjobbak között van. Emellett ahhoz képest, hogy mikori film elég szórakoztató.


 
dailyfilmsan   2019. 01. 16.

Talán a legjobb Bond film mind közül, de az egyik legjobb biztosan. Szerkezetileg jól felépített, sokszínű és izgalmas film. Van benne minden romantika, autós üldözés ármány és humor is. Egyedül a balett mozdulatok nem kellenének bele amiket legtöbbször a verekedések közben alkalmaznak a szereplők. Én élvezhetőnek, pörgősnek találtam a 007-es kalandját, viszont a Bond-lányok olyan gyorsan váltogatták egymást és annyira egyformák voltak hogy az sem lepne meg ha mind a 3-at 1 színésznő játszotta volna.

 
Yosihiro   2016. 05. 19.

A legjobb Bond film szerintem S. Connery nagyot alakít és a történet is izgalmas. A korát meghazuttoló pörgős és izgalmas. Csak ajánlani tudom a megnézését! Üdv Yosi :)

 
Scramananga   2016. 09. 09.

A legjobb Bond film. Connery érezhetően mindent megtett, Gert Fröbe az egyik (hanem a legjobb) Bond-gonosz, Honor Blackman pedig a legjobb Bond-lány (Pláne olyan névvel, mint Pussy Galore). A henchman emlékezetes, a főcímdal magával ragadó, kellően humoros, és komoly. 10/10

 
Kár, hogy erről az alapról a széria nem intelligensen tovább-, hanem csak visszafejlődni tudott, egy-egy reboottal lökve újra mozgásba az egyre inkább haldokló motort... több»

A film összbevétele 124 900 000 dollár volt (imdb.com).

 

Összesen 3 Bond-lány szerepel a filmben.

(Bogi87)
 

Az első film, melynek főcím zenéjét Shirley Bassey komponálta meg.

(Bogi87)
 

A film legidősebb Bond-lánya a 37 éves Honor Blackman színésznő volt, Pussy Galore megformálója.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.