Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Tűzróka (1982)

Firefox
Filmadatlap
 
19
Szereplők
4
Vélemények
3
Képek
1
Videók

Galéria (3)

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2020. 12. 19.

legújabb vélemény

0

Eastwood az egyik legnagyobb kedvencem, és szerintem ez a messze legrosszabb filmje. Látványos, de nekem tökéletesen semmitmondó és érdektelen. C. E. jól játszik, de max. ennyi a pozitívum az egészben.

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

0

Zseniális volt, zseniális a mai napig. Eastwood fantasztikus, mint mindig. A cselekményvezetés jó volt, a képi megvalósítás is. A vizuális effektusok a helyén voltak, a kornak megfelelően. A szinkront is eltalálták. Minden rendben volt a filmmel kapcsolatban, a jelmez megbocsátható.

 
sipiarpi   2016. 09. 05.

0

Egynek jó volt, bár megmosolyogtatóak voltak a vizuális trükkök, a díszletek és az egyenruhák. Kicsit B-kategória felé ment el a dolog. Eastwood kemény mint mindig.

 
Terminátor6   2018. 06. 21.

0

Eastwood talán leglátványosabb filmjével van dolgunk. Már a cím is sejteti, hogy valami titkos csodafegyver körül forog majd a történet. Valóban, orosz repülőgép prototípus amerikai kézre kerülését figyelhetjük meg. Mindez nyakon öntve a hidegháborús... több»

A film összbevétele 70 687 344 dollár volt (imdb.com).

 

Az ezredesnek két Szovjetunió Hőse van a mellére tűzve, ami életszérűtlen, mert csak a második világháborús marsalloknak lehetett több.

(ZeroHero)