Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
11
Vélemények
28
Képek
Videók
 
sabnock666   2019. 09. 03.

legújabb vélemény

A kezdetek mindenben nehéz,ez is kissé döcögős,de végül is minden benne van,ami kell.Akció,sármos férfiak,és csinos nők.Sean Connery,és Ursula Andress jó választás volt a filmre!

 
dailyfilmsan   2018. 05. 27.

Ezzel a filmmel kezdetét vette a kémkultusz. Kivételes darab mert megismerhetjük James Bondot a tipikus nőcsábász kindig betalál kémet. Jó film kicsit lassan indul be de élvezhető. Van benne autós üldözés, lövöldözés, álruha, csábítás, és kütyük. Számomra néha mosolyt csalt az arcomra mert némelyik jelenetben felismertem az Austin Powersben kifigurázott jeleneteket.


 
Yosihiro   2016. 05. 18.

A klasszikus Bond film azt hsizem ez igazán jó lett a maga nemében és évjáratában. S. Connery szerintem nagyot alakít. Nézhető izgalams Bond film ajánlom mindenkinek Üdv Yosi

 
Scramananga   2016. 09. 07.

Becsülni kell, mert elindította a franchise-t, és tényleg kiemelkedő filmtörténeti szempontból, mai szemmel nézve nem olyan jó. A hidegháborús hangulatot nagyon jól adja vissza, Sean Connery a legjobb Bond forever, de a film lassú. Akió van benne, csak csavar nincs. Ezért picit lapos.

 
Gyalog őrmester   2017. 11. 10.

Szerintem ezek a régi Bond filmek is nagyon jók. Ezekbe kevesebb a trükk, de ettől mondjuk nem lesz jobb se rosszabb. Ajánlom mindenkinek, mert izgalmas és jó!!

Ursula Andress
Sean Connery
Sean Connery
Jack Lord
Sean Connery
Ursula Andress
Ursula Andress
Sean Connery
Sean Connery
Sean Connery
Zena Marshall
Ursula Andress
Joseph Wiseman
Anthony Dawson
Sean Connery
Sean Connery
Ursula Andress

A film összbevétele 59 600 000 dollár volt (imdb.com).

 

A Rotten Tomatoes oldalán 96%-os értékelést kapott 51 kritika alapján.

(Bogi87)
 

Albert R. Broccoli és Harry Saltzman 1. közös munkája.

(Bogi87)
 

Összesen 3 Bond-lány szerepel a filmben.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.