Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
11
Vélemények
28
Képek
Videók
 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 03.

legújabb vélemény

A kezdetek mindenben nehéz,ez is kissé döcögős,de végül is minden benne van,ami kell.Akció,sármos férfiak,és csinos nők.Sean Connery,és Ursula Andress jó választás volt a filmre!

 
dailyfilmsan   2018. 05. 27.

Ezzel a filmmel kezdetét vette a kémkultusz. Kivételes darab mert megismerhetjük James Bondot a tipikus nőcsábász kindig betalál kémet. Jó film kicsit lassan indul be de élvezhető. Van benne autós üldözés, lövöldözés, álruha, csábítás, és kütyük. Szá... több»


 
Yosihiro   2016. 05. 18.

A klasszikus Bond film azt hsizem ez igazán jó lett a maga nemében és évjáratában. S. Connery szerintem nagyot alakít. Nézhető izgalams Bond film ajánlom mindenkinek Üdv Yosi

 
Scramananga   2016. 09. 07.

Becsülni kell, mert elindította a franchise-t, és tényleg kiemelkedő filmtörténeti szempontból, mai szemmel nézve nem olyan jó. A hidegháborús hangulatot nagyon jól adja vissza, Sean Connery a legjobb Bond forever, de a film lassú. Akió van benne, csak csavar nincs. Ezért picit lapos.

 
Gyalog őrmester   2017. 11. 10.

Szerintem ezek a régi Bond filmek is nagyon jók. Ezekbe kevesebb a trükk, de ettől mondjuk nem lesz jobb se rosszabb. Ajánlom mindenkinek, mert izgalmas és jó!!

 
Terminátor6   2018. 03. 11.

Zseniális felcsapása egy legendás sorozatnak. Sean Connery tökéletes választás volt James Bond szerepére. Ma megtekintve Bond első kalandját azért észre lehet venni benne a 62-es évjáratot, viszont ez egyáltalán nem megy a film rovására. Nincsenek be... több»

 
film kedvelő   2016. 12. 19.

Klasszikus film. 60- as évekhez képest remek és ma is meg álja helyét. Remek el gondolás, hogy az ellenség egy szigeten van és elhiteti az emberekkel, hogy egy sárkány bármikor rájuk támadhat. A vége pedig nem egy perc, hanem szépen hosszan lesz vége.

Ursula Andress
Sean Connery
Sean Connery
Jack Lord
Sean Connery
Ursula Andress
Ursula Andress
Sean Connery
Sean Connery
Sean Connery
Zena Marshall
Ursula Andress
Joseph Wiseman
Anthony Dawson
Sean Connery
Sean Connery
Ursula Andress

A film összbevétele 59 600 000 dollár volt (imdb.com).

 

A Rotten Tomatoes oldalán 96%-os értékelést kapott 51 kritika alapján.

(Bogi87)
 

Albert R. Broccoli és Harry Saltzman 1. közös munkája.

(Bogi87)
 

Összesen 3 Bond-lány szerepel a filmben.

(Bogi87)
 

A Miss Taro-t életre keltő Zena Marshall 37 éves volt a forgatáskor, így jelen filmben ő volt a legidősebb Bond-lány.

(Bogi87)
 

A Honey Ryder-t alakító Ursula Andress 26 éves volt a Dr. No forgatása idején, így a Dr. No Bond-lányai közül ő volt a legfiatalabb.

(Bogi87)
 

Eunice Gayson színésznő, aki Sylvia Trench Bond-lányt alakította a filmben 31 éves volt a forgatás idején.

(Bogi87)
 

Lois Maxwell első alkalommal bújt Ms. Moneypenny bőrébe.

(Bogi87)
 

Patrick McGoohan is esélyes volt James Bond figurájának az alakítására, rá a Danger Man: McGoohan sorozatban figyeltek fel, ahol Patrick McGoohan-t játszotta el.

(Bogi87)
 

Richard Johnson egyszer azt nyilatkozta, hogy a rendező őt is felkérte James Bond szerepére, ám ő elutasította ezt, mert már szerződésben állt az MGM-el.

(Bogi87)
 

Az első név, aki felmerült James Bond megformálására Cary Grant volt.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.